Taam, kas strada no majam

Reitings 87
Reģ: 29.01.2009
Kaa jus atrodat speku un iedvesmu ikdiena, lai stradatu no majam un ertas vides? Man, piemeram, ir gruti ilgstosi koncentreties un visu laiku uzrodas kas cits ko majas padarit -tirisana utt. Esat iekartojusas atsevisku telpu birojam?

Priecasos par jusu padomiem un ieteikumiem :)
09.02.2015 17:14 |

Reitings 44
Reģ: 16.09.2015
Man tikai vienu reizi sagadījās atrast projektu, kas ļāva strādāt mājās - bija super. Lai gan naudas ziņā nekas daudz nebija, bet sapratu, kas tas ir man ļoti piemēroti.
Arī gribētu atrast tādu darbiņu...
04.07.2016 17:20 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Nestrādāju mājās, kaut gan tāda iespēja ir, daļu darba-apm.30% būtu atļauts veikt mājās, bet vienalga braucu strādāt uz ofisu. Negribas mājas atmosfēru aizcūkot ar darba lietām. :-D Ja tomēr vajadzētu strādāt mājās, tad noteiktā laikā sāktu, nekādas blakuslietas, žigli padarītu, pēc tam aizvāktu visus papīrus un aizvērtu programmas.
04.07.2016 22:41 |

Reitings 526
Reģ: 19.08.2010
Mēdzu strādāt no mājām. Kopumā patīk, bet ja pārāk ilgi ir tāds režīms, tad prasās kolēģu sabiedrību. Ar paškontroli reizēm ir problēmas, bet ļoti palīdz strings darbu plāns, ko rakstu ar roku uz A4.
05.07.2016 18:17 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Man ir Maksimāli ērta darba vieta, un es to visu laiku uzlaboju. Tas ir svarīgi, lai darbs neradītu dikomfortu.
bet protams, ar pašmoticvāciju ir problēmas. Ļoti daudz kas novērš uzmanību. Uzmanības noturēšasna vispār nav man raksturīga. Vienmēr atrodas daudz dažādu blakus lietu, ko darīt, lai nestrādātu. Darbam vajadzīga iedvesma un iesdvesmas neesamība ir mana mīļākā atruna. Mani piespiež saorganizēties tikai deadline. Un tad nu parasti es, visu atlikdama uz pēdējo brīdi, rauju diennaktīm, līdz pabeidzu nepadarīto, iekavēto.
05.07.2016 18:28 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Es mājās nevarētu pastrādāt. Vienīgi tad, ja puika būtu bērnu dārzā, jo tagad vasarā man ir grūti nokoncentrēties 2x mēnesī kādu mājas darbu koledžai izpildīt. Kur nu vēl katru dienu, ja kaut kam jāvelta uzmanība :D
05.07.2016 18:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits