Par realitātes transērfingu.

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Labrīt agrajā rītā, meitenes!

Kā jau virsraksts vēsta, esmu ieinteresējusies par šo tēmu. Manās rokās ir nonākušas pirmās 2 grāmatas (zinu, ka ir vēl vairākas), vakardien izlasīju abas. Izklausās jau brīnišķīgi, turklāt, bez kādām lielām burvestībām - visam varu piekrist, viss no dzīves, tikai ikdienā parasti aizmirstas.

Vēl, protams, jāpārlasa kārtīgi, šobrīd jauniegūtā informācija manā galvā izkārtojusies visai haotiski, bet parunāties gribas!

Vai kādai ir pieredze attiecībā uz šo? Ja ne pašām, tad radiem, draugiem, mīļotajiem?
Gribu iedvesmojošus stāstus, grāmata pozitīvi uzlādēja pamatīgi!
08.02.2015 03:11 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu tā ir, viss sākās ar Tevi , ja mainies tu mainīsies pasaule tev apkārt , pa lielam viss mums apkārt ir mūsu attieksmes spoguļattēls, man prieks , ka vismaz kāds noklausījās un kādam tas likās interesanti :)
es jau pirms tam liku linku uz zelanda mājās lapu, tur arī daudz kā interesanta .... Manis liktaja linka ir pirmā daļa grāmatai, pats pats sākums :)
09.02.2015 16:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Diivaini,ka mans viirs teica pavisam kaut ko citu par so visu-taapeec man galvaa tagad putra...Vins pats neko nav lasijis no Zelanda .
Var just,ka taa lielaa pamatdoma tur bija taada-ja pieiesi visam ar depresiivu,negatiivu noskanu utt,tad nekas nemainiisies-ir jaamaak saskatiit pozitiivo arii tur ,kur taa nav!Loti patika tas saakums-tiesi taa arii ir ar daudziem cilveekiem...Nevar izrausties aaraa no taa,jo visu redz "melnaas kraasaas".
09.02.2015 16:49 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es vēl neesmu šīs grāmatas lasījusi un metodi mēģinājusi, bet domāju sākt - ielādēju grāmatas elektroniski.

Es neesmu skeptiska pret šo visu, jo zinu, ka domu spēks pavisam noteikti strādā. Mana dzīve pēdējo četru - piecu gadu laikā ir mainījusies līdz nepazīšanai, ir piepildījies ļoti daudz kas no iecerētā, izņemot varbūt vienā jomā, bet tur tad attiecīgi ir jāpiestrādā. :) Toties tas, ko esmu salīmējusi pirms vairākiem gadiem savā vēlmju bloknotā, ir piepildījies ļooti (pat ielīmēts konkrētas organizācijas logo), konkrēti ne no manis atkarīgi notikumi, elementi, utt. Protams, tas viss nav nācis tā, ka es sēžu mājās un par to sapņoju, bet aktīvi rīkojos - jā. Tā jau ir tā doma, ka tas palīdz ievirzīt visu tai vēlamajā gultnē, bet pašam ir jābūt aktīvam.

Tikai viens no piemēriem - dabūju darbu ar algu, kādu gribēju (atradu, ka biju ierakstījusi to gada sākumā vēlmju sarakstā), bet biju aizmirsusi to - bet cipars bija konkrēti tas, turklāt darbs atrada mani, nevis es viņu. Pēc kāda laika man ar to kļuva par maz un es iedomājos, ka būtu labi, ja naudas būtu vairāk - pēc pāris nedēļām uzzināju par algas pielikumu pāris simtu apmērā. 8-) Un es zinu, ka tikko es gribēšu pārmaiņas šajā sakarā, tā tās arī notiks - tā vienmēr notiek. Pagaidām mani viss apmierina, tāpēc pievēršos citām jomām.
09.02.2015 16:51 |

Reitings 16208
Man liekas tagad taa,ka vispirms ir tas Trunsurfing ,un tad naak taa cilveeka Transforming,kad vins jau saak reaali darboties lietas labaa,kaa piemeeram, Samaras piemeeraa par vecmaaminu.
Spiidola-taa ar mani ari ir noticis:-)
09.02.2015 17:04 |

Reitings 11162
Arī mani darbs atrada un tāds kādu vēlējos , nepieliekot īpašas pūles , vienkārši ir cilvēki kuri ne par kam negrib pieņemt ka kaut kas var notikt tāpat vien .... Un paši vainīgi ...
09.02.2015 17:15 |

Reitings 6037
Vēl - tikko biju iedomājusies, ka no kojām gribu pārcelties uz dzīvokli, jo ienākumi to atļāva, bet vēl nebiju sākusi meklēt sludinājumos, nejauši uzdūros uz dzīvokļa piedāvājuma, kas pat portālos nebija salikts... aizbraucu apskatīties, un uzreiz sapratu, ka man ideāli piemērots! Izdevīgā vietā, sakarīgs, par jēdzīgu īres maksu, smieklīgi zemi komunālie - un bez nekādiem meklējumiem!!

Esmu sapratusi, ka man nāk tās lietas, ko es 1)patiešām no sirds gribu un man vajag. Piemēram, es jau varētu vizualizēt kāda konkrēta brenda somas vai apavus, bet.. tam man žēl sava laika - es neesmu materiāliste, tas nav tas, ko es patiesi vēlos. Vai ar attiecībām - ir tikai randiņi un tālāk es neturpinu, lai gan ar prātu es attiecības vēlos, bet esmu nonākusi pie secinājumiem, ka es vēl tām zemapziņā neesmu gatava, vēl ir iekšējas bailes un tāpēc tas vēl nav atnācis. Viss patiesībā ir ļoti vienkārši. :)
09.02.2015 18:31 |

Reitings 16208
Spidola-esmu sapratusi,es arii vairaak un vairaak aizeju prom no materiaalaas pasaules.
Noteikti sodien pasuutiisu kaadu no Zeelanda graamataam-loti ieintereseeja.Liekas, ka vins runaa par manu braali,kuram pasaule raadaas tikai tumsaas kraasaas-izlasiisu,un tad vareesu pateikt labaak ,ko domaaju par visu so,bet tagad liekas,ka zinu skaidri-cilveeki var mainiit savu pasauli,ja maina savu attieksmi,domaasanas veidu,pieeju dazaadaas dziives situaacijaas...
09.02.2015 19:29 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Man no Zēlanda patika tikai Transferings, pārējais tāds murgojums, par svaigēšanu u tml. lietām.

Mana jaunākā atklāsme, kā var zināt, ka mērķis ir īstais - ir tas, ka es to gribu un arī mērķis grib mani.

Man tā bija ar darbu - es to gribēju un mani ļoti gribēja un tā ir zīme, ka ir īstā vieta. Ar dzīvokli arī un citiem sīkumiem:)
09.02.2015 19:44 |

Reitings 16208
Zhanna-
Man no Zēlanda patika tikai Transferings, pārējais tāds murgojums, par svaigēšanu u tml. lietām.
To teica arii mans viirs!Vins izteicaas par Transurfing taa,ka liekas cilveeks "sapiipeejies zaliiti", un redz visu citaas kraasaas...taa vareetu redzeet pasauli arii psihiski slims cilveeks ,bet tas ne vienmer noziimee slikti-labaak, ka redz vairaak to skaisto,kaa to slikto.
Mans meerkis ir justies labi,dziivojot veseliigu dziives veidu:-)
09.02.2015 19:56 |

Reitings 499
Nu jā, tā svaigēšana viņam tur ļoti stingri un arī iebiedēšana, ja neievēro to diētu, kas ar organismu notiek visādas trakas lietas, bet vienalga nepārliecināja mani.

Bet transferings ir ok, protams, ar vēsu galvu visam jāpieiet:)
09.02.2015 19:59 |

Reitings 499
Vēl neatceros no kuras grāmatas, bet bija Zēlanda atziņa ieteikums, ka seksam vajag noskaņoties iejūtoties dzīvnieka lomā, lauvas, tīģera, vajag abiem rūkt un rāpot u.tml un jo labāk ieies tēlā, jo labāks būs sekss.
09.02.2015 20:02 |

Reitings 16208
Zhanna-es veel taa padomaaju-vinam tik daudz to graamatu,nezin ko tik daudz sarakstiijis par savaam sajuutaam...Nu vienu noteikti vajadzeetu izlasiit,lai lieta buutu skaidra par so autoru!:-)
09.02.2015 20:09 |

Reitings 499
Jāpameklē viņa biogrāfija (vai vismaz slim.vēsture), bet viņš tāds visnotaļ noslēpumaina personība:) Pēc darbiem secinot, viņam, kā jau ikvienam normālam cilvēkam ir savi labie posmi bijuši nu un tumšie periodi arī, mainoties no dzīves baudītāja (Transferingā) līdz pilnīgam askētam.
09.02.2015 20:14 |

Reitings 11162
Tā ,ko es ieliku ir pirmā grāmata ar to viss sākās , kad interesējos pastiprināti viņš nebija sadrukajis tik daudz , bija tikai divas :)
09.02.2015 20:16 |

Reitings 16208
wee-noteikti lasiisu krievu valodaa.Man patiika arii klausiities to,ko biji ielikusi!Interesanti vispaar...
09.02.2015 20:21 |

Reitings 947
Reģ: 17.12.2009
palasi dzīvo transfērtingu, man vispār patīk Zēlanda grāmatas!
09.02.2015 21:02 |

Reitings 11162
tur tā mierīgi visu izstāsta , ļoti labi ierunats ... Godīgi es nevaru iedomāties, kā šo visu varētu pārtulkot latviski ... Kopsavilkums varētu būt diezgan traģisks , bet iespējams , ka es kļūdos .... :)

P.s prieks ,ka šī diskusija palika vērtīga :)
09.02.2015 21:07 |

10 gadi
Reitings 5583
Reģ: 23.11.2014
Te tik daudz lapas ar komentāriem, ka negribējās čekot, bet man jautājums - kādi ir grāmatu nosaukumi (tādi paši kā virsrakstā minēts?), kas ir autors? Te bija links ielikts, vai grāmatas ir pieejamas tikai krieviski? Paldies. :)
10.02.2015 02:53 |

Reitings 6037
gramataselektroniski ir arī visas versijas latviski, tikai dīvainā fb2 formātā. To pārkonvertēju uz pdf un viss!
10.02.2015 12:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits