Par realitātes transērfingu.

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Labrīt agrajā rītā, meitenes!

Kā jau virsraksts vēsta, esmu ieinteresējusies par šo tēmu. Manās rokās ir nonākušas pirmās 2 grāmatas (zinu, ka ir vēl vairākas), vakardien izlasīju abas. Izklausās jau brīnišķīgi, turklāt, bez kādām lielām burvestībām - visam varu piekrist, viss no dzīves, tikai ikdienā parasti aizmirstas.

Vēl, protams, jāpārlasa kārtīgi, šobrīd jauniegūtā informācija manā galvā izkārtojusies visai haotiski, bet parunāties gribas!

Vai kādai ir pieredze attiecībā uz šo? Ja ne pašām, tad radiem, draugiem, mīļotajiem?
Gribu iedvesmojošus stāstus, grāmata pozitīvi uzlādēja pamatīgi!
08.02.2015 03:11 |

Reitings 1542
Tā ir jebkura sociāli un politiski atbildīga cilvēka pārliecība. Tu esi no tiem, kam par visiem vienalga, jo ''pats vainīgs.'' Tajā pašā laikā tu dzīvo ērtā dzīvoklī un katru dienu vari atļauties rīt, ko vien veikalu bagātības piedāvā, ne ar kādām nopietnām problēmām nesaskarties, naivi iedomājoties, ka šī komfortablā dzīve ir tavs personīgais nopelns un tava pozitīvā domāšana.

Un ko Tu dari, lai padarītu pasauli labāku? :) Kā Tu palīdzi šiem cilvēkiem? :-)
08.02.2015 14:44 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Es nedomāju, ka tās idejas ir kaut kas jauns, vienkārši virspusīgi apkošļātas idejas no dažādām disciplīnām un pasniegtas viegli ezotēriskā mērcē.

++++

Tas pats Ošo ir rietumu filozofu jau sen rakstītais, tikai pārgremots un sagrozīts līdz nemaņai un pasniegts kā kaut kāda dievišķā atklāsme. Paradoksāli, ka visi tie filozofi nosodīja cilvēku lētticību un neizglītotību, bet tagad viņu idejas (vai, precīzāk, to ideju atvemtās atliekas) tieši šādi cilvēki arī skandē.
08.02.2015 14:45 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Jā,anonymous, tieši tā es to domāju. Un ne viena vien doma piepildās. Bet tu esi īpašs cilvēks, kuram ir lielas problēmas ar atšķirīga viedokļa pieņemšanu. Tu pati esi vainīga pie tā,ka lielākoties cosmo nāc,lai izgāztu savu pa dienu sakrājušos žulti.

Wee,paldies.
08.02.2015 14:46 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
ai ,nu labi , pazūdu , te neiebraucu . Turpināšu brīnumam ticēt ,ka tāds būs :-D
08.02.2015 14:49 |

Reitings 153
Reģ: 07.02.2015
Dīvaini ka tie kas šitam baigi seko un praktizē dabū absolūti parastas lietas. :-D Kura no jums ir dabūjusi ferrari, nopelnījusi miljonu 2 mēnešos, salaidusi ar Holivudas aktieri? 8-)
08.02.2015 14:56 |

Reitings 1542
★marsu☆, mans mīļākais lektors ir Oļegs Torsunovs.
Te būs viņa video, caur to vari iziet uz viņa kanālu. Arī par attiecībām ģimenē, bērnu audzināšanu, sevis mīlestību, utt. viņš stāsta. Viņa lauciņš ir vēdiskās zināšanas. Burvīgs cilvēks (l)

https://www.youtube.com/watch?v=H0JpL-RcbHc
08.02.2015 14:57 |

Reitings 11162
Nu nav jātic kaut kam mistiskam ir stingri un konkrēti jāzin, ko vēlies ...
Stāsts atkāpei un humoram:
sēž puisis mājās un žēli domā, kāpēc vieniem ir tas , bet otram šitas, a man Dievs neko nav devus , gribu tūkstoti . Sēž viņš tā un lamā Dievu , ka tas redz viņu abizojis un nabadzibai nolēmis , Dievs vairs neiztur un atbild - kā lai es Tev palīdzu ? Būtu vismaz loterijas biļeti nopircis !
08.02.2015 14:59 |

Reitings 435
Un ko Tu dari, lai padarītu pasauli labāku? Kā Tu palīdzi šiem cilvēkiem?

Kuriem ''šiem'' cilvēkiem? :D Man šķiet, tev reālā pasaule ir ietīta biezā miglā :D Kad runa ir par institucionalizētām netaisnībām, nav ''šo'' cilvēku, no tā cieš visa sabiedrība kopumā.

Bet tu esi īpašs cilvēks, kuram ir lielas problēmas ar atšķirīga viedokļa pieņemšanu. Tu pati esi vainīga pie tā,ka lielākoties cosmo nāc,lai izgāztu savu pa dienu sakrājušos žulti.

Esmu īpašs cilvēks, kurš diskutēšanu neredz kā nāves grēku :D Parasti cilvēkiem ar to nav problēmu. Problēma ir tikai tiem, kam nav nekādu argumentu, un tad viņiem katrs mans vārds ir kā duncis sirdī :D Par žulti runājot, iesaku palasīt manus komentārus, kaut kādu žulti es te ārkārtīgi reti gāžu :D
08.02.2015 15:00 |

Reitings 1542
08.02.2015 15:00 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Mani pārsteidz, ka ir cilvēki, kuriem garīgu lietu skaidrojumam vajag tikai zinātnisku pamatojumu, visam pieiet ar racionālo uzskatu. Atgādina padomju laiku domāšanu, kur pat ideoloģijas esamība tika izskaidrota bezmaz ar ķīmijas formulām, protams, es pārspīlēju.
Gaidīju daudz vairāk no šīs diskusijas, bet te, kā jau vienmēr, priekšā divas nesamierināmas frontes.
08.02.2015 15:02 |

Reitings 1542
- Hallo, labdien! Vai es varu runāt ar Dievu?

- Labdien! Savienoju!

- Labdien, Mana mīļā dvēsele! Es tevi uzmanīgi klausos!

- Dievs, tūlīt būs Jaunais gads. Es Tevi lūdzu, izpildi manas vēlēšanās!

- Protams, mīļā, visu, ko vien vēlies! Tikai no sākuma es tevi savienošu ar vēlēšanās izpildes daļu: mēģini saprast, kādas kļūdas tu iepriekš pieļāvi, izsakot vēlēšanos!

… Metāliska balss klausulē: “Pagaidiet, lūdzu, tūlīt savienosim ar vēlēšanās izpildes daļu”… Gaidu…

- Sveicināti! Ko jūs vēlējāties uzzināt?

- Labdien! Mani pie jums atsūtīja Dievs, Viņš teica, ka, pirms izsaku jaunas vēlēšanās, man vajadzētu noklausīties iepriekšējās.

- Sapratu, minūtīti… Lūk! Visas dvēseles vēlēšanās. Klausāties?

- Jā, uzmanīgi.

- Sāksim ar iepriekšējo gadu:

1) Apnika šis darbs! (izpildīts: “darbs apnicis!”)

2) Vīrs nepievērš uzmanību! (izpildīts: “nepievērš uzmanību!”)

3) Ak, man vajadzētu nedaudz naudas! (izpildīts: naudas ir nedaudz!)

4) Manas draudzenes ir muļķes! (izpildīts: viņas ir muļķes!)

5) Kaut man būtu kaut kāds dzīvoklītis! (izpildīts: 10. stāvā, zem paša jumta, kurš tek. Prasīja “kaut kādu dzīvoklīti”)

6) Kaut man būtu kaut maza mašīnīte! (izpildīts: aizvēsturisks “zaporožecs”)

7) Ak, kaut būtu atvaļinājums, kaut kur tiktu vismaz… (izpildīts: pie vīramātes uz laukiem, kurai kā reiz darbaspēks vajadzīgs)

8) Nu kas tas ir, neviens ziedus nedāvina (izpildīts: nedāvina!)

Turpināt? Šeit aptuveni gadu var lasīt…

- Nē, es visu sapratu!!! Pāradresējiet manu zvanu Radītājam, lūdzu!

- Dievs, es visu sapratu! Es sekošu līdzi savām domām, pat mazākajām!!! Es lūdzu Tevi vienmēr sūtīt man pozitīvas domas! Es lūdzu Tevi palīdzēt man saprast, ka tu man vienmēr palīdzi un visu izpildi! Bet tagad es gribu rūpīgi apdomāties… Es varu piezvanīt vēlāk?

… smiekli klausulē…

- Protams, dārgā! Kad vien vēlies!

P.S. Savās lūgšanās nežēlojies Dievam, ka tev viss ir slikti.

Reitings 435
Dīvaini ka tie kas šitam baigi seko un praktizē dabū absolūti parastas lietas. Kura no jums ir dabūjusi ferrari, nopelnījusi miljonu 2 mēnešos, salaidusi ar Holivudas aktieri?

Viņas ir pārāk pieticīgas, lai gribētu ko vairāk par vidusšķirai jau tāpat esošo, kā tu nesaproti :D

Reitings 153
Es gribu konkrēti iepazīties ar Andželīnu Džolliju, ko man darīt?
Ja es, piemēram, uzrakstīšu filmas scenāriju, kur galvenājā lomā jābūt skaistai sievietei, un aizsūtīšu uz Holivudas studiju pārdot, pie reizes lietojot transērfinga principus, man tas izdosies?

Reitings 153
Viņas ir pārāk pieticīgas, lai gribētu ko vairāk par vidusšķirai jau tāpat esošo, kā tu nesaproti

Kā mūki askēti. Tas ir baigi labi un līdzjūtīgi pret citiem. Atdot citiem ferrari un miljonus. :-)
08.02.2015 15:04 |

Reitings 1542
Kuriem ''šiem'' cilvēkiem? Man šķiet, tev reālā pasaule ir ietīta biezā miglā Kad runa ir par institucionalizētām netaisnībām, nav ''šo'' cilvēku, no tā cieš visa sabiedrība kopumā.

Nu, tad pastāsti man, kā Tu dzīvo? Kā palīdzi sabiedrībai? Tu saki - pasaulē ir problēmas! Uz to nedrīkst pievērt acis! Nu jā, labi, ir problēmas - un ko Tu dari, lai šo problēmu nebūtu?
08.02.2015 15:05 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
pārsteidz, ka ir cilvēki, kuriem garīgu lietu skaidrojumam vajag tikai zinātnisku pamatojumu
Ja "pārgarotie" cilvēki tās lietas arī "turētu" tikai garīgas, tad nevienam ar to nebūtu problēmu. Šeit problēma ir tāda, ka tiek apgalvots, ka kaut kas "garīgs" (nemateriāls, pārdabisks, - citiem vārdiem sakot - pilnīgi nepierādīts un nepamatots) vistiešākajā veidā ietekmē reālo, fizisko pasauli.
Skaidrs, ka es šādam apgalvojumam gribu zinātnisku pamatojumu un pierādījumus! Nevis anekdotes vai kaut kādas iekšējas pārliecības, ka tas tā ir.
08.02.2015 15:15 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Pierādiet, ka katrs nabadzīgs, ar AIDS slimojošs āfrikānis var kļūt par veiksmīgu un pārtikušu biznesmeni, ja vien pareizi domā.
Pierādiet, ka jebkurš seksa vergs var jebkurtā brīdī mainīt savu dzīvi uz labāku, atgūt brīvību un dzīvot normāli, ja tikai maina savu attieksmi pret notiekošo.
Pierādiet, ka bērni, kas piedzimst, piemēram, bez ādas, vai viņu vecāki, būtu varējuši to kaut kā mainīt.
08.02.2015 15:18 |

Reitings 435
Mani pārsteidz, ka ir cilvēki, kuriem garīgu lietu skaidrojumam vajag tikai zinātnisku pamatojumu, visam pieiet ar racionālo uzskatu. Atgādina padomju laiku domāšanu, kur pat ideoloģijas esamība tika izskaidrota bezmaz ar ķīmijas formulām, protams, es pārspīlēju.

Neviens te zinātnisku pamatojumu neprasa, te prasa parādīt konsekvenci :D Ja kaut kas darbojas, konsekvence ir kā zinātnē, tā mākslā, tā reliģijā, jebkur. Bet te nekas nedarbojas un nekādas konsekvences nav.

Kaitiņa, sirsniņ, es tev pateikšu vēlreiz, ka tev pasaule ir miglā tīta :D Tev, šķiet, īsti nepielec, ka institucionālas problēmas risina no iekšienes, esot augstos amatos, pēc gariem gadiem izglītības un darba pieredzes. Es esmu viena no tām retajām cosmietēm, kurām savos ~25 gados vēl nav PhD un prestižākais amats valstī :D
08.02.2015 15:22 |

Reitings 1542
Kaitiņa, sirsniņ, es tev pateikšu vēlreiz, ka tev pasaule ir miglā tīta Tev, šķiet, īsti nepielec, ka institucionālas problēmas risina no iekšienes, esot augstos amatos, pēc gariem gadiem izglītības un darba pieredzes. Es esmu viena no tām retajām cosmietēm, kurām savos ~25 gados vēl nav PhD un prestižākais amats valstī

Vai esi dzirdējusi par labdarības fondiem, par projektiem, saistītiem ar Āfriku, cilvēkiem? Nav jābūt augstā amatā, lai brauktu uz Āfriku vai lai vienkārši iesaistītos. Bet...Tev pasaule laikam ir miglā tīta, jo neko par to neesi dzirdējusi.
Vai arī vienkārši ar visu savu domāšanu, nespēj ieraudzīt, ka durvis ir vaļā, atliek tikai tās ieraudzīt un ieiet iekšā lielajā pasaulē.
08.02.2015 15:34 |

Reitings 435
Vai esi dzirdējusi par labdarības fondiem, par projektiem, saistītiem ar Āfriku, cilvēkiem? Nav jābūt augstā amatā, lai brauktu uz Āfriku vai lai vienkārši iesaistītos. Bet...Tev pasaule laikam ir miglā tīta, jo neko par to neesi dzirdējusi.
Vai arī vienkārši ar visu savu domāšanu, nespēj ieraudzīt, ka durvis ir vaļā, atliek tikai tās ieraudzīt un ieiet iekšā lielajā pasaulē.

Vai esi dzirdējusi, kādi valstu parādi, mākslīgi bremzētas ekonomikas un citi sūdi Āfrikai ir dažādas rietumnieku palīdzības dēļ? :D Pat par AIDS epidēmiju viņi var mūsējiem lielā mērā teikt paldies, jo mūsu katoļi tur brauc sludināt, ka prezervatīvi ir grēks :D Bet neesmu pārsteigta, ka mini ''briesmīgo Āfriku'', nesaprotot, ka tepat Latvijā ir ļoti daudz problēmu. Bet davai, tā vietā lai es studētu un strādātu, mēģinājumā kaut kad nākotnē sasniegt gana rīcībspējīgu amatu Latvijā, es labāk visu pametīšu un braukšu uz Āfriku :D Starp citu, esmu tur jau bijusi, tā ka lūdzu ieskrienies :D
08.02.2015 15:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits