viss notika tā, kā tam bija jānotiek. Kaitiņa jau rakstīja, ka tu nezini, kas notiek cilvēku sirdīs. Gan jau tava paziņa sirdī bija pats ļaunuma iemiesojums, tādēļ arī slimoja līdz miraVai vēl iespējams, ka, lai gan tantiņa bija labestīga un jauka, tomēr nezināja "pareizās domāšanas" noslēpumu, tādēļ, par spīti jaukajam raksturam, ar savu nepareizo domāšanu pati iedzina sevi nāvē - pārāk daudz par slimībām domāja, pārāk maz par veselību. Ja vien būtu vairāk koncentrējusies uz pozitīvo dzīvē, un mazāk uz miršanu, tad vēl šodien dzīvotu bez kādām raizēm. Tieši tāpat, kā Āfrikas badacietēji jau sen būtu pametuši tās nabadzīgās valstis, kurās dzimuši, un dzīvotu pārticībā. Varu vai saderēt, ka visu šo woo-woo sekotāji tā to pamatotu.
Nē nu varētu padomāt, ka nomiršana ir tas pats trakākais un briesmīgākais kas var notikties
anonymous, Tu tērē savu enerģiju tagad, saproti? Tā nav pozitīvā enerģija, ko Tu dod, tāpēc apstājies. Mani tas neietekmē, bet Tevi pašu gan.
drīzāk teiktu, ka tantiņa par daudz laida citu ciešanas "caur sevi"Ha! Es taču zināju! :D :D :D
Nu nenotiek viss tāpat vien, katram un visam ir savi iemesli, bet tā ir mana pārliecība un mana dzīve, man un manai ģimenei viss ir brīnišķīgi un tā arī būs . Tu dzīvo ar savu pārliecību un savu dzīvi , kura , acīmredzot, ir pilna netaisnības un pasaules pabērniem . Tā ir tava brīva izvēle .
Nu nenotiek viss tāpat vien, katram un visam ir savi iemesli ... Tu dzīvo ar savu pārliecību un savu dzīvi , kura , acīmredzot, ir pilna netaisnības un pasaules pabērniem . Tā ir tava brīva izvēle
neko tu nezināji, lūdzu nedirsnu tad gana precīzi uzminēju :D tas arī skaitās!
nenotiek viss tāpat vien, katram un visam ir savi iemesli,Protams, ka ir. Tikai tie iemesli ir daudz, daudz kompleksāki un sarežģītāki, nekā tiek iztēlots šajās new age muļķībās.
Nav vērts strīdēties ar cilvēkiem,kuri šim netic.
Baaac, nu te kā ar sienu
Premise1: Tu esi teikusi, ka ar cilvēkiem notiek tas, ko viņi pelnījuši (Konkrētais citāts 1:1 "es patiešām domāju, ka katrs esam vainīgs pie tā, kas ar mums notiek")
Premise2: Cilvēki reizem mirst pāragrās un nepatīkamās nāvēs.
Conclusion: Saskaņā ar Tevis teikto, cilvēki, kas mirst pāragrās un nepatīkamās nāvēs, ir to pelnījuši.