Par realitātes transērfingu.

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Labrīt agrajā rītā, meitenes!

Kā jau virsraksts vēsta, esmu ieinteresējusies par šo tēmu. Manās rokās ir nonākušas pirmās 2 grāmatas (zinu, ka ir vēl vairākas), vakardien izlasīju abas. Izklausās jau brīnišķīgi, turklāt, bez kādām lielām burvestībām - visam varu piekrist, viss no dzīves, tikai ikdienā parasti aizmirstas.

Vēl, protams, jāpārlasa kārtīgi, šobrīd jauniegūtā informācija manā galvā izkārtojusies visai haotiski, bet parunāties gribas!

Vai kādai ir pieredze attiecībā uz šo? Ja ne pašām, tad radiem, draugiem, mīļotajiem?
Gribu iedvesmojošus stāstus, grāmata pozitīvi uzlādēja pamatīgi!
08.02.2015 03:11 |

Reitings 1542
Ideāls piemērs ir Hitlers, kurš nogalināja miljonus cilvēku, dzīvoja pārticis bet dzīvi beidza parastā pašnāvībā - tāpat kā daudzi cilvēki parastie, kas nevienam nekad nav pat iesituši, kur nu vēl nogalinājuši Un Ļeņins, Staļins, Mao, Ziemeļkorejas līderi, kas dzīvoja un dzīvo ļoti labi Tad paņem piemēram Alanu Tjūringu, kurš ļoti daudz visas Eiropas labā izdarīja II pasaules kara laikā - valdība viņu izkastrēja un viņš izdarīja pašnāvību Pasaule ir ideāla

Iesaku iegūglēt, kas ir ''taisnīgās pasaules mīts''

Tu nezini kas notika viņu sirdīs. Tu nezini viņu dzīvesstāstus. Nevar tik pārliecinoši runāt par kādu cilvēku un tā dzīvi. Tu nezini...
08.02.2015 12:30 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Ironiski, bet Tu ar savu uzskatu par cilvēkiem, kam dzīvē mazāk paveicies, nekā Tev, esi ļoti labs piemērs. Jo uzskati, ka viņi paši pie savām nelaimēm vainīgi. Novel atbildību no sevis kā sabiedrības daļas. Paši, redz, vainīgi, ka nedomā pietiekami pareizi.
Tieši Tu nesaredzi savu sociālo atbildību citu cilvēku priekšā.

Katrs pats savas laimes kalējs , ja katrs primāri domās par sevi, neviss cerēs, ka kāds kaut ko izdarīs viņa vietā , pasaule kļūs gaišāka.

Bumerenga efektam ticu daļēji. Par svešiem cilvēkiem domāju maz , rūpējos par tiem , kas man apkārt to arī iesaku darīt citiem .
08.02.2015 12:31 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Ouu, kas par vārdu savienojumu - realitātes transērfings:-P
08.02.2015 12:33 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Lasīt nelasīju, bet klausījos audiogrāmatu krievu valodā, tur mūziciņa, intonācijas un labāk informācija iesēžas.

Latviski ir ļoti slikti iztulkots, bet krieviski lasot neuztvēru domu.

Transferingu atzīstu par vienu no labākajiem ezotērikas materiāliem un arī paša Zēlanda gara darbiem, kur izklāstīstas pamatlietas. Būs tagad jāatkārto, bet pirms gadiem man ļoti palīdzēja un daudz kas ir sakārtojies pa šo laiku.
08.02.2015 12:34 |

Reitings 23
Reģ: 29.01.2015
Piekrītu wee.

Un vispār ur tāda štelle kā - Ko sēsi, to pļausi.

Viss ir galvā.
08.02.2015 12:36 |

Reitings 11162
nu es arī piebildīšu, ka latviski neesmu lasījusi , klausos audiogrāmatas , diezgan bieži diskutēju par šo tēmu ar domubiedriem :) Godīgi man pat bail lasīt šo latviski , nevaru iedomāties, ka tas būtu kvalitatīvi tulkots :)
08.02.2015 12:37 |

Reitings 435
Tu nezini kas notika viņu sirdīs. Tu nezini viņu dzīvesstāstus. Nevar tik pārliecinoši runāt par kādu cilvēku un tā dzīvi. Tu nezini...

Ak dievs :D :D :D Jā, visi šie cilvēki noteikti bija dziļi nelaimīgi, izņemot Tjūringu, kuram kastrācija sagādāja milzu baudu un pašnāvību viņš izdarīja prieka pēc. Noteikti arī visi tie ebreji - vecie, pusmūža, jaunie, zīdaiņi - kurus Hitlers turēja Aušvicē un meta krāsnīs, visi bija īstākie maniaki, kas saņēma pēc nopelniem. Tāpat kā Gulagu politieslodzītie. Fantastiski, ka Hitlers un Staļins tik veiksmīgi attīrīja pasauli no daudziem desmitiem miljonu maniaku (l)(l) Es domāju, ka mums viņi abi būtu jāpasludina par svētajiem mocekļiem - tik svētīgu darbu darīja, bet tajā pašā laikā iedomājies, kā viņi klusībā cieta un katru nakti raudāja? :'-( Un neviens pat paldies viņiem nepasaka!

Cik stulbam cilvēkam jābūt?
08.02.2015 12:43 |

Reitings 499
Man patika par zīlniekiem un astrologiem....cilvēkam dzīves ceļam, kāda notikuma attīstībai ir simtiem variantu un cilvēka paša spēkos ir ļoti daudz ko ietekmēt un mainīt, bet zīlnieki un gaišreģi pasaka tikai to vienu variantu un iesēdina cilvēku tajā vienā upītē, lai gan tādu ir daudz vairāk un ejot pie tādiem cilvēkiem mēs ļaujam viņiem noteikt mūsu likteni, jo ļoti iespaidojamies no teiktā.
08.02.2015 12:43 |

Reitings 11162
Man vairāk patīk , stāsts par to, ka kādreiz zāle bija zaļāka un saldējums garšīgāks , tā jau ir viss ir mūsu attieksmē pret notiekošo un lietām ...
08.02.2015 12:46 |

Reitings 499
Un vēl jau tur daudz NLP pamatprincipi - piemēram par spoguli, ka nav vērts mainīt atspulgu bet gan sevi un tad arī atspulgs mainīsies, par to, ka tam, kam mēs veltam savu uzmanību, mēs atdodam savu enerģiju utt.
08.02.2015 12:47 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
wee
Tu nākotnes ietekmēšanai lieto vizualizāciju? Vai šī tēma ir par kaut ko pilnīgi citu? Es nesaprotu, ko nozīmē transērfings.
08.02.2015 12:47 |

Reitings 499
Un vēl man patika, ka tad, kad īsti nezinu, ko gribas un ko sākt darīt, vajag ar sevi paauklēties, garšīgi ēst, darīt tikai to, kas patīk, kas sagādā prieku, kas ienāk prātā un tā var nonākt pie sava ceļa, kas ved pie vēlamā.

Un tas nodoms, ka es kā bērnībā pie sava kārotā eju kā pēc savas mantiņas:)

Ai, cik foršas izjūtas, gribu noteikti noklausīties atkal visas daļas:)
08.02.2015 12:51 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Viss "darbojas" pēc confirmation bias principa - ja kaut kas nepiepildās, tad to neskaitam, jo acīmredzot neesi pietiekoši pareizi domājis / neesi pelnījis / esi iepriekšējā dzīvē nogrēkojies utt utjpr... Sviests.
08.02.2015 12:53 |

Reitings 435
Un vēl man patika, ka tad, kad īsti nezinu, ko gribas un ko sākt darīt, vajag ar sevi paauklēties, garšīgi ēst, darīt tikai to, kas patīk, kas sagādā prieku, kas ienāk prātā un tā var nonākt pie sava ceļa, kas ved pie vēlamā.

first world problems (l)(l)(l)
08.02.2015 12:53 |

Reitings 11162
wee
Tu nākotnes ietekmēšanai lieto vizualizāciju? Vai šī tēma ir par kaut ko pilnīgi citu? Es nesaprotu, ko nozīmē transērfings.

Protams, kā tad savādāk , lai detaļās noforumlē.

Nu tāds tiešām reāls piemērs bija ar dzemdībām , man bija ļoti bail no tā, ka būs jāmocās n-tās stundas , ka es tur nīkšu un vispār būšu ar nāves robežas.
Es visu grūtniecību domāju, kā es aizbraucu un , ka visu laiku būs apkārt dakteri u.t.t , jo viss būs ātri un "jātur roka uz pulsa", mana mamma mani dzemdēja 12h, omīte mammu 17h, nu tas jau ir DzN pavadītais laiks , kas zin cik bija līdz tika līdz viņam. Es iestājos 7:00 un 8:30 jau piedzima meita , kopējais dzemdību laiks no pirmās kontakcijas ( pēc maniem vārdiem , man jau šķiet, ka bija mazāks , es neskatījos pulkstenī) 5h 35 min . Ir vēl diezgan daudz lietu , saistītas ar ģimeni , ar darbu u.c lietām ...
08.02.2015 13:02 |

Reitings 11162
neesi pelnījis / esi iepriekšējā dzīvē nogrēkojies utt utjpr

šitas galīgi nav transerfings , mēs dzīvojam te un tagad , nav nozīmes, tam , kas bijis , ja vispār bijis vai tam, kas būs kaut kad pēc nāves
08.02.2015 13:03 |

Reitings 1542
Cik stulbam cilvēkam jābūt?

(l)
Es vēlu Tev laimi, patiesi.
Es nekad nespriedīšu par tiem cilvēkiem (patiesībā, ne par vienu), jo es neko nezinu par viņu dzīvi.

Ja vēlies, vari palasīt grāmatu, Anatolija Nekrasova "материнская любовь".
Sākumā ir aprakstīts par to, kāpēc notiek traģēdijasm kurās cieš bērni.
08.02.2015 13:05 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
08.02.2015 13:07 |

Reitings 1542
Te būs mazs citāts no grāmatas

Жизнь постоянно учит людей, создавая множество ситуаций как примеров и уроков буквально каждый день. Некоторые уроки очень серьёзные, среди них множество драматических и даже трагических. Автобус с детьми попал в аварию, в роддоме младенцев заразили смертельной болезнью, сгорел детский дом и в нём погибли дети, обрушилась крыша аквапарка именно той его части, где находились дети, разбился самолёт с детьми, террористы захватили школу, насиловали и убивали детей … Подобных сообщений каждый год множество. Не говоря уж о том, что много детей умирает от болезней, тонет в водоёмах, попадает под машины, а то и просто пропадает неизвестно куда. Почему погибают дети? Что они успели такого сделать в жизни, какие грехи совершить, чтобы уйти так рано из жизни, да ещё и трагически?

Трудно принять трагедию в качестве урока, вот мы и не принимаем, а уроки повторяются, и трагедия следует за трагедией. Снова и снова гибнут дети по отдельности и группами. Телевидение, газеты разносят эти уроки на весь мир, а мы всё не желаем понять основную причину происходящего. А ведь эти страшные уроки для каждого из нас! И вот они уже происходят совсем рядом, касаются наших близких. Судя по всему, такие уроки будут ещё продолжаться, так как сознание людей меняется медленно.

Когда гибнут дети, пусть даже чужие, очень трудно сохранить ум спокойным и объективно разобраться в причинах происшедшего. Для этого нужно расширенное сознание. Но время уже пришло, чтобы жить в высоком состоянии осознанности, иначе проблемы будут нарастать, и всё больше людей будут уходить из жизни по «непонятным» причинам. Этот вопрос жизненно важен.

Душа ребёнка, уходя из жизни, не страдает, — страдают родители. Это для них совершается трагическое событие, а также для тех, кто рядом с ними, и для тех, кто узнал об этой трагедии. Что же за уроки должны извлечь люди из каждой такой трагедии? Самое важное и самое сложное — понять причины происшедшего.

Как никому мне приходилось много раз общаться с родителями, потерявших детей и разбираться в причинах, приведших к этой трагедии. И вот многолетний опыт показывает, что главная причина — в избыточных чувствах со стороны родителей в адрес детей, то есть, нарушение системы ценностей.
08.02.2015 13:09 |

Reitings 435
Es vēlu Tev laimi, patiesi.
Es nekad nespriedīšu par tiem cilvēkiem (patiesībā, ne par vienu), jo es neko nezinu par viņu dzīvi.

Ja vēlies, vari palasīt grāmatu, Anatolija Nekrasova "материнская любовь".
Sākumā ir aprakstīts par to, kāpēc notiek traģēdijasm kurās cieš bērni.

Jau skrienu uz bibliotēku, sirsniņ (l)(l)(l)

Tu vispār esi ļoti cēlsirdīga un svēta (l) Vispirms raksti, ka nekad nespriedīsi par cilvēkiem, nezinot viņu dzīvi katrā sīkumā, tad iesaki grāmatu par to, kādēļ bērni ir pelnījuši mirt (l)(l)
08.02.2015 13:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits