Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

izklaide ar mazo

Reitings 111
Reģ: 18.01.2015
Mammas,kâda ir júsu ikdiena ar mazajiem rakariem,kuri vêl neiet dârziņã?
Patreiz ir diezgan finansiãli grûti unnpãrãk bieži pa kafe staigãt ar nevar....pamazãm kaut kã jumts brauc prom :D sêžam 4 sienâs un neko vairs pat îsti negribas,knapi pastaigã izejam.Vêl domas par darbu,jo ap augustu jaatgriežas darbã,kurś ir pãrãk tãlu ,tur palikt man nebús izdevîgi.Bús jãmeklê kas jauns...un tas man šķiet mazlietkã neiespêjamä misija ńemot vêrã,ka bërns no dãrziņa jãizńem laikus.Man sšodien mazliet bêdîgais.
07.02.2015 19:41 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Neesmu veel mamma (skaitu stundas, dienas, sekundes, kad mazais izdomaas naakt pasaulee) , bet nevaru sagaidiit, kad varesim abas ar meitu darboties pa maaju, taisit diy, zimet, limet, taisit lellju maajas, taisit fotosessijas, macities burtus, krasas, ciparus.... :)
07.02.2015 19:45 |

Reitings 111
Story
tas viss ir nenoliedzami forši.Manêjã tagad vêl gluži nav tas posms,bet zîmêt jau sãk,taču posms lídz tam ir jãnodzîvo un arî pêctam viss nebeidzas.Jaatziist laikam,ka ir nedaudz grúti un gribêtos ,lai ir palídzîga roka,kad gribas izskriet pie friziera .Jãteic,ka tagad sãku novêrtêt pat gãjienu vienítì uz veikalu :D
07.02.2015 19:49 |

Reitings 6040
Nu un viirs?? Vins nevar pasedet 1 x nedeljaa ar bernu un tu visu dienu izbaudi dienu sev? Kino, frizieris, draudzenes? Labi, ja ar naudaam nav taa, lai skrietu dzertu kafijas, tad ciemos pie kaada vari uzprasities? :)
07.02.2015 19:53 |

Reitings 111
Vîrs ir darbã no 7.00-23.00 un nedëļã ir viena bríva diena,kad tomêr saprotu,ka cilvêkam ir arí jãatpùśas jeb tad ir sailgojies pêc mums abãm un ejam trijatã visi ârã.
07.02.2015 19:56 |

Reitings 6040
omiites? nevar pieskatiit? galu galaa, tak vari iet pie draudzeneem ar beebi?
07.02.2015 19:57 |

Reitings 28
Reģ: 22.10.2014
Cik veca ir Tava mazā? Tie posmi jau maina viens otru.Kad liekas,ka vairs nav spēka ,tad pēkšņi paliek vieglāk un tag atkal grūtāk.....
Es arī ar mazo esmu viena bez palīdzības .Virs strādā,nāk vēlu ..
Cenšos saplānot dienu,kad ir tāds kā ritms ir vieglāk .Vismaz man.Bet ,protams,viss atkarīgs no bērna vecuma!
07.02.2015 19:57 |

Reitings 111
Omítes,pirmkãrt,nav vairs spêka gados,otrkãrt ateodas otrã Lv galã.
Draudzenêm ir darbs lìdz18.00 un cik varam tik tiekamies.
Kã jums mammas paiet ikdiena?Varbút vajag kaut kãdu režímu,tad bútu kaut kã vieglãk.Plus katru dienu izvirzít mêrķi,kas jâizdara...
Deja
oi,uzrakstiju un tieši paf plãnošanu raksti :)
Manai beibei 1gads un 2 mên.cik tavam mazulim?
07.02.2015 20:02 |

Reitings 6040
ehh, nu jaa, tad gan... man jau arii palidzibaa diez ko liela nebus, jo es nedzivoju Latvijaa, bet viram darbs tads forsh, ka noteikti tikshu araa izvedinaat galvu. Es nezinu kaa jums Latvijaa, man te UK ir pilns ar dazadiem maminjas+bebishi aktivitaateem, esmu jau izpetijusi, ka katru dienu sanaks, kur aiziet un kaut ko padariit. Man te tieshi ir 2 draudzenes-pazinjas, kuras ari ar berniem sezh majas, viena skraida pa tiem mammu un bebju pasakumiem, otra sezh majas un ljooti jutams, ka otra jau ir piekususi :( grib viena pabut un grib stradat!
07.02.2015 20:07 |

Reitings 28
Reģ: 22.10.2014
Manai pēc 2ned.būs gadiņš .
Man arī nav Omīšu,tāpat kā Tev,nav neviena tik vīrs,kurš strādā un strādājošās draudzenes ;)
Mana mazā vel guļ 2reiz dienā,reizi eju ar viņu ārā pastaigāties,cenšos to darīt katru dienu,nu ja nelīst lietus.Tas palīdz arī man pašai izkustēties un vismaz cilvēkus ieraudzīt ;)))) skan diezgan briesmīgi,bet kurām ir līdzīga situācija sapratis....
Eju uz bērnu speļlaukumiem,šūpojamies,dažreiz sapazīstamies,tā runājoties ātrāk skrien laiks;)
Dažreiz,protams,ejam shoppingā,tad tas ir īsts piedzīvojums,kura nobeigumā esmu ar sāpošu muguru ,jo Princese īsti ilgi nepaliek ratiņos un nākas viņu pastaipīt...
Tad bieži taisu foto sesijas ,katrreiz par citu tēmu.Tā man tāda kā izklaide,patīk fotografēt ;)
Un manējā samērā agri iet gulēt,tad arī mana dienas maiņa ir beigusies..... Sakas nakts maiņa...:)
07.02.2015 20:16 |

Reitings 170
Reģ: 31.05.2012
Ciu,
Man dēlam ir 1,5 gadi.
Nu šobrīd ar to gripas laiku ir tā kā ir.
Agrāk gājām uz bēbīš skolām, pa veikaliem kur ir tās spēļu istabas, pie draugiem. Tagad cenšamies ļoti izvairīties no cilvēkiem. Jo mums pašvaka imunitāte, bet, ja imunitāte ir ok, tagad gan palzza, gan cinamonā ir tās māmiņu bēbīšu dienas.

Starp citu arī man ir domā, svētdienās no rīta Plazzā ir diskotēkas bērniem. Varētu būt jautri :D

Tas gan ja esi no Rīgas. Laikam bija jāsāk ar jautājumu kur Jūs dzīvojat?
07.02.2015 20:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits