Treniņa programma

Reitings 9
Reģ: 09.06.2014
Sveikas.
Esmu atsākusi iet uz fitnesu. Sportoju katru dienu. Bet daru pagaidām visu uz savu galvu. Saprotu, ka ilgtermiņā vajadzētu kādu profesionāļa viedokli. Vai šeit ir kāda, kas studē šajā sfērā?! Un varētu man palīdzēt sastādīt treniņa porgrammu! Protams par attiecīgu samaksu vienosimies :)
Lūdzu visas fitnesa fanātes atsaukties :-D
07.02.2015 19:26 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Man ir fitnesa trenera un uztura diploms, ja vajag kaadus padomus atraksti man veestuli, sho to ieteikt vareesu, vismaz lielos vilcienos tev ieteiksu Ko dariit ar sevi zaalee un kam pieveerst uzmaniibu uzturaa ;) par naudaam negribu dzirdeet :) izmaaciijos hobija peec un pamata prieks sevis, lai saprastu savu kermeni un ko ar to dariit, takaa varu paliidzeet ar padomiem ;)))
07.02.2015 20:58 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Varu palīdzēt ar uztura plāna izstrādi, treniņprogrammas izstrādi, konsultācijām par uztura bagātinātājiem utt.... 9 gadu fitnesa pieredze .. ir ari vairaku sacensibu pieredze godalgoitajaas vietaas... ikdiena stradaju par fitnesa treneri-konsultantu... apkalpojis esu vairak ka 100 klientus.. ja nepieciesams var sarunat rekomendacijas ....
07.02.2015 21:17 |

10 gadi
Reitings 4443
60 eur par treninprogrammu ir kosmoss... personigi es par treninprogrammu paarsti nemu 15-20 eur... par uztura plana sastadishanu ap 30 eur... ja izbraucu pie klienta tad vel +5-10eur klaat cela nauda .... cena ietilpst ari konsultacijas pec planu iegades ja bus kaadas neskaidribas... ja izmanto vairakus pakalpojumus uzreiz protams atlaides...
cenas nav akmeni kaltas - viss runajams
07.02.2015 21:19 |

Reitings 153
Reģ: 07.02.2015
. ir ari vairaku sacensibu pieredze godalgoitajaas vietaas...

Agrāk teici ka nekur nesacenties. Dīvaini.
07.02.2015 21:26 |

Reitings 179
Reģ: 16.10.2014
Man nav nekas pret trenneriem un konsultantiem, naudiņa kaut kā ir jāpelna, bet nu, manuprāt, par budžetu domājot, lūdzu - http://www.bodybuilding.com/fun/find-a-plan.html.
Paņem paskaties, pamēģini, atrodi to, kas tev labāk pašai patīk un ir domāts tavu mērķu sasniešanai.
07.02.2015 21:28 |

10 gadi
Reitings 4443
newhitezilla - jā vairs nepiedalos sacensībās jau vairākus gadus... bet savā laikā esu piedalījies lidz sapratu ka bez smagas kimijas nekur talu netikt
07.02.2015 22:38 |

10 gadi
Reitings 4443
ziemasvilks
Kad cilvēki sapratīs ka katram uztura plāns un treniņprogramma ir jāveido individuāli tieši viņam.... piemēram uztura plāns katram cilvēkam ja to taisa individuāli ir vairāk vai mazāk at''skirīgas... plāns pēc kura teiksim Pēteris sasniedza savu mērķi - citam var strādāt pilnībā pretēji .... cik cilvēki paņem kautkādu treniān plānu un to veic pa'
si nesaprazdami kād''el tieši šis vingrojums, kād''el tik un tik reizes un ne vairāk ne mazāk, sliktākajā gadījumā pat nesaprot ko īsti viņš trenē, nedz kād ši programma jāmaina utt... un vibūtiskākā lieta - vingrojuam izpildes tehnikas pareizība... ir lietas kuras pats tu nevari pamanīt ko var pamanīt zinošs cilvēks no malas ... ir daudzi vingrojumi kuros tik pa pāris grādiem citādākā pozīzcijā to veikt un uzreiz tas būs nepareizi vai pat traumatiski.... ne velti šādi pasi uz savas galvas daitaji muzigi ir meklejumos ka sasniegt savu merki - bet cilveki kas lietas dara pareizi to sasniedz kamer citi tik spriedeel "Kā"
07.02.2015 22:47 |

Reitings 179
Reģ: 16.10.2014
Bet, kabans, tāpēc, jau es ierakstīju

paskaties, pamēģini, atrodi to, kas tev labāk pašai patīk un ir domāts tavu mērķu sasniešanai.

Ja tev galvā ir pilnīga nulle, tad tas vismaz ir sākums - iepazīt jaunas metodes, uzzināt savādākus izpildījuma variantus un galu galā, varbūt, pat vispār uzzināt kaut ko jaunu.

Izpildījumi arī tur ir apskatāmi, kā ko pareizi darīt, jā, piekrītu, ka kaut ko var nepareizi saprast un pārprast, rezultātā vingrinājumu izpildīt nepareizi. Tad noderētu zinošāka cilvēka padoms, bet TAGAD visi ir tik gudri un zinoši, ka beigu beigās var sākt likties, ka labāk nedarīt neko..

Tāpēc es piekrītu, ka katram ir jāsastāda sava programma, priekš savām vajadzībām, un iespējams, ka arī ķermeņa figūras, spēju un metabolisma vajadzībām.

Piekrītu, ka, ja vienas ir panācis to ar tāda veida metodēm, tad tas nenozīmē, ka arī otrs sasniegs to pašu.

Sports vispār ir plašs jēdziens, tāpēc ir daļa, kas daudz runā un spriedelē, bet citi vienkārši dara.
07.02.2015 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits