Kas ir laimīgas attiecības?
Cik svarīgi ir komunicēt? Izteikt to, ko domā. un kā tas ir jāuztver?
šie jautājumi nomoka mani jau ilgi.
Jo esot kopā ar cilvēku, kuram protams pilns profils dr.lv ir ar skaistām meitenēm (no viņa pilsētas). Un es? ko es te daru? Meitene no laukiem, ar nožēlojamu pagātni un sapņainiem mērķiem. loģiski, ka gribu laimi,, rakt cik dziļi, bet saņemt beigās to.
Taču, zinot, ka viņš citām rakstījis (kad tikko sagājām kopā), ka viņas ir simpātiskas utt. un vēl viena, šobrīd, kas zin mani un saka, kāda es šausmīga persona. es apjūku.
Man pašai ir vieglāk uzrakstīt, ko domāju, nevis pateikt. tač, kad to izdarīju, saņēmu atbildi, ka tās ir muļķības. vienreiz gandrīz jau pašķīrāmies, jo es zinu ko kas ir kam rakstījis.
Atzīstu, arī es esmu lauzusi puišiem sirdis. taču tas laiks ir pagājis. vēlos mieru.
Taču reāli sakot, es nezinu ko viņš domā un ko jūt. pēc viņa teiktā esam kopā jo es viņam ļoti patīku. ar to pietiek? nē. esmu dēļ seksa? iespējams.
varu derēt, ka varētu pazust uz nedēļu un viņš pat nepamanītu, ka manis nav.
stulbs jautājums- tad ko es pārdzīvoju un nepametu viņu? A- jo, esmu saķēŗusies līdz ausīm. tas bad boy statuss ir nāvējošs.
Un esot Rīgā, bez draugiem,ar kaut kā grūti. (ja kādai vajag draudzeni, es te. heh)
Mēs neesam ideāli. Neviens. es tikai klusumā varu lūgties, lai man beidzot atklājas. vismaz parāda cik nozīmīga esmu, kad neesmu blakus.
Vakar raudot līdz naktij, sapratu, ka grauž nereāli.
Visticamāk jāieslēdz BITCH MODE. un pats aizies.
Manī sāk pamosties moments, kad kļūstu atkal ļauna.