Taisīju uz JG ar marinētām garnelēm, ļoti interesanti sanāca. Par pamatni ņēmu krekeru, virsū smērēju avokado krēmu (vienu avokado pārlej ar 2 ēd.k. citronu sulas, 1 ēd.k.olīveļļas, pieliek baziliku un 2 ēd.k. Fetas siera, blenderē). Tad uz iesmiņiem sprauž marinēto garneli (ņēmu uzkodu, lobītās ar astītēm). Marināde: 2 ēd.k. olīveļļas, 2 ēd.k. vīna etiķa, ķiploka daiva, sāls, pipari; uz kādām 40 min. Dekorācijai der olīvas vai citrons.
Vēl ļoti vienkāršs, bet gan ne lēts variants - laša vai foreļu ikri uz paipalas olas pusītes. Lai nebūtu sauss, var dzeltenumus ar mīkstu sviestu sajaukt. Es taisīju tāpat, nebija ne vainas.