Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

tiesam skjirsanas?

 
Reitings 12
Reģ: 07.09.2011
Atvainojos jau sakuma, par to, ka man nav garumzimju.
Saksu ar to, ka esmu ar draugu kopaa vairak ka 5gadus. 2 dzivojam kopa, bet pedeja laikaa man naak prataa savadas domas. Liekot roku uz sirds varu teikt, ka attiecibas viss ir kartiba, mani lutina, izrada uzmanibu, rupes. Bet man pedeja laika sak gribeties uzmanibu ari no citiem viriesiem(t) Nav pat tadas velmes par fizisko kontaktu (skupsti, sekss) ar citiem viriesiem, bet tiesi uzmaniba un komplimenti. Bet nesaprotu kapec ta, ja man viss tiek sniegts. Jus ieteiksiet - rutina, mainiet ikdienu? Mes to daram. Patstavigi izdomajam ko jaunu, bet vienalga, man tas viss liekas tik atstradats, es savu virieti pazistu no a-z. Ja ir kads jauninajums ikdiena, es aptuveni zinu, ka viss notiks. Bet milestiba nav izdzisusi, nav ta, ka man vinju negribetos - sekss ir biezji un labs, ir skupsti ikdiena, apskavieni, nu tiesam viss. Varbut kaut kadas zemapzinjas velmes, jo tas ir mans pirmais virietis, bet attiecibas lidz sim ir bijusas, tikai bez seksa. Pati sevi nesaprotu:-|
Runaju ar draudzenem par to, vinjas saka, ka varbut jaskiras. Jaizskrienas man un tad varesu domat talak ko darit, bet es negribu skirties, jo mani apmierina attiecibas, tikai sis mani grauz jau kadus dazus menesus un nezinu ka cinities. Tiesam vienigais pratigais lemums butu skirties? Vai ari ka apslapet tas savas stulbas velmes, kas uznak vilnveidigi. Nav ta ka visu laiku ir ta velme, te uznak, bet te jau saprotu, kada mulke esmu, par ko es vispar domaju(e)
07.02.2015 03:33 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tev attiecības ir labas, viss labi, vienīgais ko prasās ir citu vīriešu uzmanība. . Kur problēma aiziet izklaidēties tikai ar draudzenēm kādā klubā kur arī vīriešu uzmanību var iegūt? Varbūt ne to labāko, bet tomēr var.
Kā ir ar vīriešu kārtas draugiem? Ir tādi? Varbūt tev vienkārši ir grūti ka nav vairāk vīriešu kā tā apkārt? Ir tikai draugs?

Man tas liktos mazliet skumji ja šķirās ka pat problēmas nav un draugs arī labs. . Un ko draugs par to padomātu nez? Vai tad tiešām gribētu sāpināt cilvēku kurš tev pat neko sliktu nav nodarījis un dod tik labāko ko var?
07.02.2015 03:40 |
 
Reitings 12
Reģ: 07.09.2011
Nav man viriesu kartas draugu. Nu labi pazinjas ir, bet nezinu vai tas skaitas. Darba kolektivs ari tikai sieviesu. Par to klubu- draudzenes nosodis, teiks, ka flirteju, ka es ta nedrikstu, ko nodaru savam virietim. Un vinjam jau ari ir taisniba. Man liktos, ka krapju vinju, bet tadas domas nav. Nevaru pat paskaidrot, gaidu vienigi to, ka varbut kadai te ir bijusi lidziga situacija.

Savu draaugu sapinat tiesam nevelos. Ja vel draudzenes nebutu tik kategoriskas, kad runaju ar vinjam par to, tada sajuta, ka es jau butu draugu 5reizes nokrapusi un ko tik vel ne. Pati saprotu, ka tas nav isti pareizi un ieksa tada riktigi stulba sajuta, bet es mekleju risinajumus, ka ar to cinities.
07.02.2015 03:48 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu bet man liekas ka mazliet nevainīga paflirtēšana kur tu sevi kontrolē un nekas nenoiet greizi nav nekas slikts, nav jau jālien kādam puisim ap kaklu, vienkārši ja gadās ar kādu papļāpāt kaut vai, tad kāpēc gan nē?

Varbūt uz to klubu vai kaut kur sabiedrībā var iziet ar kādām citām draudzenēs vai draudzeni kura tā nenosodītu tevi par to? Ir jau arī visādi festivāli un pasākumi kur var iepazīties ar jauniem cilvēkiem, tai skaitā arī vīriešiem.

Izklausas jau tomēr ka tā problēma ir ka gribi vienkārši kontaktu ar vīriešiem, nevis šķirties no drauga. Varbūt vari kaut vai pievienoties kādam vīriešu forumam kur ar pa ikdienišķām lietām var vairāk parunāt ar vīriešu kārtas pārstāvjiem ?

Ja tu šķirtos tad ļoti ātri viss drīzāk to nožēlotu, tāpēc tas man liekas nav risinājums, vienigais macība būtu.
07.02.2015 03:59 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Baigās draudzenes, kas iesaka šķirties, lai skraidītu apkārt, no gultas un gultu, jo apnicis, ka ikdienā tikai savs vīrietis izrāda uzmanību.
Pastāsti labāk pašam vīrietim par to, kā jūties, jo īpaši, ja attiecības vēlies saglabāt, jo efektīvāk ir tam izdomāt kādu risinājumu kopīgi, nekā slepus koļīties pa bāriem, kas vīrieša acīs var būt arī krāpšana.
07.02.2015 04:01 |
 
Reitings 12
Reģ: 07.09.2011
Ja, man tiesam gribetos kontaktu ar citiem viriesiem. Ik pa laikam, kad socialajos tiklos kads uzraksta, kads vecs pazinja piemeram, sanak parunat, man tada feina sajuta pec tam. Atzisos, ka ir neliels flirts, bet viss normas robezas, man nav velmes ne kadu satikt, neko vairak. Tiri pakomunicejam un viss.
07.02.2015 04:05 |
 
Reitings 12
Reģ: 07.09.2011
Samaara, ir jau gan "baigas" draudzenes... Bet mes jau it ka domajam dazadus veidus, ka atsvaidzinat ikdienu, nav ta, ka nekas nenotiek. varetu jau parunat, bet ka tad lai to sarunu iesak? Ka man trukst citu viriesu uzmaniba? Jo virietis man tadu sniedz, varbut pat vairak ka vajag. Tas radis neizpratni, ka vel man var trukt, ja principa man ir viss:-|
07.02.2015 04:09 |
 
Reitings 12
Reģ: 07.09.2011
Vienigi tagad domaju par to komunikaciju ar citiem viriesiem. Man reiz bija, attiecibu sakuma, tads ka sarakstes draugs - puisis ar kuru man bija romantiskas attiecibas mazu laicinju pirms sim attiecibam. Un es to slepu, jo zinaju, ka manam virietim tas nepatiks. Vins to uzzinaja, protams ka vins to uzskatija par krapsanu, bet kaut ka izrunajam, atklati visu paradiju, visas sarakstes, neko tadu neredzeja un piedeva. Bet es jau vinju nevaru vainot, jo man liktos tapat. Un tad pat ja es tagad atkal atsaktu ar kadu ik pa laikam pakomunicet, man butu ieksa ta sajuta, ka es krapju, esmu sausmigi slikta, esmu nodeveja utt
07.02.2015 04:14 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Bet tās pašas sarunas publiskos forumos nekādi nevar tikt uzskatīšanas par krāpšanu, vai ar kaut vai draugiem.lv kādā domubiedru grupā kad papļāpā par kopīgu tēmu. .

Varbūt tev ir kāds jaunības paziņa vīrietis ar ko varētu atjaunot kontaktus ?

Nu loģiski ja tev burtiski dzīvē būs tikai viens vīrietis tad būs tā mazliet muļķīgi, es pati 90% esmu starp vīriešiem un ar nespētu iedomāties kā tas būtu ja pēkšņi nevarētu ar nevienu no viņiem kaut vai ikdienišķi parunāties.

Satiecies varbūt ar studiju laika draugiem/ paziņām?

No vienas puses labāk būtu ar vīrieti par to parunāt, bet no otras puses ja viņš to uztvers negatīvi tad atkal nebūs labi un var arī izjukt attiecības.

Kā ir ar tava drauga draugiem? Vai jums kaut kādi kopīgi pasākumi ir? Vai tad nedabū parunāt ar citiem vīriešiem vai arī abas puses ietur savu distanci?

Vienkāršākais veids ko es iedomājos ir sākt spēlēt datorspēles online :D Tur tad bieži vien var iznākt vienkārši uzsākt sarunu ar citiem cilvēkiem runājot par spēlēm un ātri vien ar var aizpļāpāties līdz ikdienišķām sarunām, bet nu jā šis variants ir tāds vairāk kā pa jokam, lai gan to nu es nezinu kā varētu uzskatīt par krāpšanu :D
07.02.2015 04:25 |
 
Reitings 12
Reģ: 07.09.2011
Ja, ar drauga draugiem ir kopigi pasakumi, mums ir loti labas attiecibas, daudz runajam un jokojam, bet tiksanas nav biezas. Visi aiznjemti savos darbos, katram jau ir gjimene, berni.
"Varbūt tev ir kāds jaunības paziņa vīrietis ar ko varētu atjaunot kontaktus ?" - man tads varbut ari butu, bet es nezinu ka skatitos uz to sis cits virietis. Ka es aiznjemta sieviete tagad ta daru. Vienkarsi ja butu ikdiena kads, kad tas ta dabiski aiziet. Piemeram, ka es ieprieks mineju, ka ja kadreiz uzraksta kads vecs pazinja, tad es jutu tadu ka neizpratni, kapec es bez maz vai atbildu, ja man ir attiecibas. Bet s tacu nedzivoju buri, man gribas sarunaties ari ar citiem, gribas tadu vieglu flirtu, bet daudzi to varbut parprot un tapec rodas tada neizpratne, ka es ta ka atbildu uz ko tadu, lai gan nekadu zemtekstu man nav(t)
07.02.2015 04:31 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Kadas vel izskriesanas? Tu doma,'ka tavs virietis tevi gaidis atplestam rokam,'kad tu izskriesies pa citam gultam?
Manuprat, kad attiecibas paliek ta garlaicigi,'ir jasper nakosaia solis. Domaju,'ka jums ir radusies si situacija, jo jusu attiecibas stav uz vietas. Cik saprotu,'tas ir tikai tavs draugs? Kazas, berni nav jusu planos?
Un, manuprat, tev ir jaatrod kadas blakus intereses (ne jau cits virietis), bet, piemeram, sporta klubs, baseins, maksla utt.,'jo jus sadzive pavadat kopa parak daudz laik. Tev vajag sailgoties pec sava viriesa, nevis gaidit,'kad vinsh tevi izklaides.
08.02.2015 11:01 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Flirts ar citiem puišiem Tavas problēmas tikai saasinās.. Labāk aizmirsti šo variantu..
08.02.2015 11:05 |
 
Reitings 281
Reģ: 29.01.2009
5 gadi jau ir diezgan ilgs attiecību posms, lai reāli sekotu kautkāds nākamais solis. Par nākotni runājat? gribat kāzas? bērnus? iegādāties kopīgu īpašumu?
08.02.2015 11:08 |
 
Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ja jau shis vinjai pirmais viirietis, tad cik abiem gadi? 21-23? Kaazas un beerns? Nu, jaa lai tik precas nost, peec dazhiem gadiem ar lielu bliikshkji izshkjirsies tieshi taa pasha shobriid mineetaa iemesla deelj, tikai stipri saasinaataa formaa.

Sliktaakajaa gadiijumaa aizbrauc uz vasaru prom, pastraadaa aarpus LV, un saved savas smadzenes kaartiibaa, ko Tu iisti gribi.
08.02.2015 11:11 |
 
Reitings 75
Reģ: 31.05.2014
Sany .Kadas vel izskriesanas? Tu doma,'ka tavs virietis tevi gaidis atplestam rokam,'kad tu izskriesies pa citam gultam?
Manuprat, kad attiecibas paliek ta garlaicigi,'ir jasper nakosaia solis. Domaju,'ka jums ir radusies si situacija, jo jusu attiecibas stav uz vietas.


Labs viedoklis ,kurā autorei der ieklausīties .

Kā būtu ja tavējais uzzinātu visu ? Man no sākuma bija līdzīgi , ļoti līdzīgi , bet sapratu pēc sarakstēm ka neviens cits labāks nav . Padomā , kā būtu ,ja savējo pazaudētu ?

Draudzenēm mazāk stāsti , mazums tavam izklačos visu .


Novērtē kas tev ir , domāju ne vienam vien pārim ir savi noslēpumi.

Man ar tāds ir .Bet tas paliks tikkai pie noslēpumeim....
08.02.2015 11:11 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Es ari piekritu tam, ka mazak virini muti par savam problemam. Saprotu, ka kadu reizi var izkratit sirdi, bet, ja tu pec tam juti,'ka tev draudzenes dod nepareizos padomus un vairak nesaprot ka saprot, labak lieku reizi piekluse.
Tad jau labak foruma anonimi izklasti sapi.
Saprotu, ka gribas parunaties, bet sis nebus tas gadijums. Vienreiz draudzenu viedokli uzklausiji, tasd otrreiz nebazies ar to pasu virsu.
Protams,'kazas un berni ir nopietni jaizsver, lai nav ta, ka piedzimst berns, bet tu vel vairak tiecies pec citiem.
Varbut tomer neej uz klubiem flirtet ar citiem viriesiem, jo diez vai tev patiktu,'ja ta daritu tavs virietis. Vnk nekad nedari to,, kas tev pasai nepatiktu.
08.02.2015 11:31 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ullala, iesaku kārtīgi padomāt par to, kas tomēr attiecībās nav lāga.. Kas Tevi tajās līdz galam neapmierina. Nu nenotiek brīnumi un lieliskās (lieliskām Tavām, ne citu acīm) attiecībās domas nešļūc pa kreisi!
Arī kāzas un bērnus šobrīd nez vai būtu taisīt prāta darbs, kamēr īsti nav saprasta problēmas sakne..
08.02.2015 11:38 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Un mazāk mazgā savu netīro veļu draudzeņu priekšā... Šī problēma attiecas uz Tevi un Tavu vīrieti..
08.02.2015 11:41 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Un mazāk mazgā savu netīro veļu draudzeņu priekšā... Šī problēma attiecas uz Tevi un Tavu vīrieti..


++

Ja tava ikdiena sastāv tikai no tava drauga un sieviešu kolektīva, tad ir diezgan saprotami, ka prasās pēc citu vīriešu uzmanības. Tas, protams, nenozīmē, ka uzreiz jāflirtē un "jāsēžas viņam virsū", bet arī ikdienišķas, draudzīgas sarunas ir uzmanība, kas it nemaz nekaitē (ja tu pati nospraud robežas).
08.02.2015 11:46 |
 
Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Mazāk stāsti draudzenēm , taagad ir modernais laikmets ,ka var tavējais nejauši visu anonīmi uzzināt . ..

Un ko teiksi ka tavējais tev paziņotu - es gribu kaut ko citu ? izskrieties?
08.02.2015 11:53 |
 
Reitings 336
Reģ: 16.05.2014
Iedomājies pretējo, ka Tavs vīrietis grib ar tevi parunāties par to ka viņam pietrūkst citu sieviešu uzmanība. Ko tu darītu? Ko ieteiktu viņam?
08.02.2015 13:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits