Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Līdzsvara zudumi/galvas reiboņi

Reitings 348
Reģ: 02.11.2010
Sveikas meitenes! :-)

Jau otro dienu mani nomoka jocīga problēma - visas dienas garumā ir lielāki un mazāki līdzsvara zudumi, kas mijas ar nelielu galvas reibšanu. Asinsspiedienu mēriju - normā, pie ārsta ir pieraksts tikai uz otrdienu. Tomēr mani nepamet nepatīkamā diskomforta sajūta dienas garumā, liekas ka zeme zem kājām sāk grīļoties un es tūlīt nokritīšu.

Varbūt kādai no jums ir kāda versija kas tas varētu būt, varbūt pieredze ar ko līdzīgu un ko varētu darīt lietas labā, līdz tikšu pie ārsta? :-/
06.02.2015 12:15 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
varētu būt sašaurināti asinsvadi, vai muskuļi, kas spiež uz asinsvadiem un galvai nepieplūst tik, cik vajag. nemāku skaisti zinātniski izskaidrot. palīdz stiepšanās un vingrinājumi kaklam, bet tos jājautā speciālistam, nepareizi stiepjot kaklu var nodarīt sev pāri.
06.02.2015 12:27 |

Reitings 348
Reģ: 02.11.2010
TalisQualis, paldies, tas bija arī viens no maniem variantiem, bet nu bez ārsta ziņas neko jau neuzsākšu.
06.02.2015 12:31 |

10 gadi
Reitings 141
Reģ: 29.01.2009
Vari pasūkāt validoliņu, tas paplašina asinsvadus...
Katrā ziņā man tādas sajūtas ar ir bijušas. Apskrēju ārstus, veicu analīzes, fočēju galvu, kaklu, vairogdziedzeri visu ko, bet ārsti beigās vnk noplātīja rokas. Viss ar mani ir ok, bet es pat paiet normāli nevarēju.
Beigās aizgāju pie babuliņas vienas, esot lāsts. Uzreiz arī noņema to it kā nost un vairs es par šīm sajūtām nevaru sūdzēties :-)

Agrāk īsti lāstiem negribējās ticēt....
06.02.2015 12:40 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Varianti ļoti dažādi šādiem reiboņiem un līdzsvara traucējumiem. Varbūt, ka tas dēļ kāda parasta iemesla - vnk esi sākusi dietu un spēka nav, vai anēmija pie vainas. Vai arī tik tiešām ir asinsrites trtaucējumi sprandas zonā dēļ kā samazināta asins pieplūde smadzenēm, vai arī kādas iekšējās auss problēmas, kas gan retāks iemesls. Gaidi vien ārsta izmeklējumus ;-)
09.02.2015 10:43 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Ja Tu neieturi kādu ierobežojošu diētu un Tev nav D vitamīna vai dzelzs deficīts asinīs (to var noteikt ar asnins analīžu palīdzību), jāpārliecinās, vai tas nav multiplās sklerozes priekšvēstnesis.
09.02.2015 10:50 |

Reitings 23
Reģ: 29.01.2015
Beigās aizgāju pie babuliņas vienas, esot lāsts. Uzreiz arī noņema to it kā nost un vairs es par šīm sajūtām nevaru sūdzēties

:D :D :D :D :D :-D :-D

piedodiet :-P
09.02.2015 10:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits