Labvakar.
Ir pienācis tas laiks, kad savas pavārmākslas prasmes no
jau protu uzcept olu, kas negaršo pēc pagalītes vēlos pacelt līdz meistara līmenim. Līdz tam vēl tāls ceļš ejams, to apzinos. Šobrīd meklēju savai kulinārekskursijai noderīgus ceļabiedrus. Sākt gribētu ar blenderi.
Blenderēšu daudz un dikti - kā modernos smūtijus, tā arī vecmodīgas zupeles. Man nepieciešams, lai blenderis spētu sasmalcināt ledu, cietas saknes un riekstus, nevis vien ar baltu aci uz tiem palūkoties un man atbildēt:
Zobi ir, grauz!
Te nu,
uz ātro, noskatīju trīs visai dažādu cenu kategoriju īpatņus, gribētu dzirdēt no Jums kādu vārdiņu par tiem:
http://goo.gl/nwy0EJ ;
http://goo.gl/vXMOy9 ;
http://goo.gl/sT2DHX
Jā, aprakstus izlasīju un bildītes aplūkoju, taču vēlētos zināt, vai solītais atbilst realitātei.
Labu apetīti (vakariņām, nevis manis, virtuves nemākules, noēšanā)!