Kāpēc visas sludina, ka vēlās dzimumu vienlīdzību, neatkarību un patstāvību, taču jums nesķiet, ka tas nelīmējas kopā?Visas nesludina, es vismaz noteikti ne :)
Ja nopietni, man gan neliekas, ka visas sludinātu, ka grib vienlīdzību un neatkarību. Man liekas, citās valstīs to sludinātāju ir daudz lielākā pārstāvniecībā.
Sievietei ir jābūt izglītotai, skaistai (vismaz ļoti koptai pēc mūsdienu standartiem), ar veiksmīgu karjeru, ar aktīvu sociālo dzīvi, labai draudzenei/sievai/mātei (bieži vien 2in1), jābūt labai saimniecei, seksa dievietei un jārūpējas par vīrieti, bet vīriešiem kas?
Sievietei ir jābūt izglītotai, skaistai (vismaz ļoti koptai pēc mūsdienu standartiem), ar veiksmīgu karjeru, ar aktīvu sociālo dzīvi, labai draudzenei/sievai/mātei (bieži vien 2in1), jābūt labai saimniecei, seksa dievietei un jārūpējas par vīrieti, bet vīriešiem kas? Pardon, vienlīdzība ir aizgājusi šreijā..Šis ir tāds Latvijas fenomens...pagaidām.. šķiet esam pārejas stadijā..kaut kur starp Austrumiem un Ziemeļiem :) Ar laiku, manuprāt, būsim pietuvinātāki Ziemeļiem, bet es neteiktu, ka šis modelis ir tas veiksmīgākais piemērs.. :)
Sievietei ir jābūt izglītotai, skaistai (vismaz ļoti koptai pēc mūsdienu standartiem), ar veiksmīgu karjeru, ar aktīvu sociālo dzīvi, labai draudzenei/sievai/mātei (bieži vien 2in1), jābūt labai saimniecei, seksa dievietei un jārūpējas par vīrieti
Sievietei ir jābūt izglītotai, skaistai (vismaz ļoti koptai pēc mūsdienu standartiem), ar veiksmīgu karjeru, ar aktīvu sociālo dzīvi, labai draudzenei/sievai/mātei (bieži vien 2in1), jābūt labai saimniecei, seksa dievietei un jārūpējas par vīrieti, bet vīriešiem kas? Pardon, vienlīdzība ir aizgājusi šreijā..
Sievietei ir jābūt izglītotai, skaistai (vismaz ļoti koptai pēc mūsdienu standartiem), ar veiksmīgu karjeru, ar aktīvu sociālo dzīvi, labai draudzenei/sievai/mātei (bieži vien 2in1), jābūt labai saimniecei, seksa dievietei un jārūpējas par vīrieti
Ziemeļmeita - nav gluži tik vienkārši, no tukša gaisa nekas nerodas. Audzināšana, sabiedrības stereotipi, vīriešu attieksme..
Realitātē sieviete ir puslīdz vienlīdzīga darba tirgū, bet mājās paliek visi vecie pienākumi, jo lielākā daļa vīriešu grib blakus saimniecisku, seksīgu cacu, kura pati sevi uztur.