Spēlējiet Mafijas spēli. Ir jautri un tā spēle ir spēlējama paralēli visam citam.
Īsumā - pieņemsim, ka ballītē ir 10 cilvēki. Ir divi trauki ar lapiņām, katrā 10. Ballītes sākumā uz vienām 10 uzraksta visu cilvēku vārdus, uz otrām 10 - dažādus uzdevumus, ar ko "nogalināt", kaut kādas lietas, ko cilvēkam ir nemanot jāpanāk, lai otrs izdara.
Piemēram, es esmu izvilkusi lapiņu ar vārdu Juris un uzdevumu "panākt, lai iedod telefona numuru, uzrakstot to uz rokas". Respektīvi, vakara gaitā man ir jāpanāk ar viltu vai kā savādāk, lai šis Juris uzraksta man to numuru uz rokas. Ja viņš to ir izdarījis, viņš skaitās nogalināts un atdod tās 2 lapiņas, ko viņš pats izvilka, Tev. Tagad Tev ir viens jauns vārds un viens jauns uzdevums. Un tā līdz slīpētākajam uzvarētājam :) Tikai jāuzmanās, lai Tevi pašu nenovāc :D
Uzdevumi var būt visdažādākie, izvilināt ārā pastaigāties, likt noskaitīt kādu dzejoli, uztaisīt kopā selfiju un ko tik vēl ne. Vismaz jāpakustina smadzenes, nevis truli jādzer visu laiku :D