Jautājums it kā vienkāršs, bet tomēr sarežģīts: Kā var zināt vai tu savu draugu mīli vai arī tas ir tikai pieradums?
Esam kopā jau gandrīz 5 gadus, bet pēdējos pāris mēnešus man visu laiku galvā nāk visādas domas par mūsu attiecībām, par labajām un sliktajām lietām kas tajās notiek. Viņš ir lielisks, tiešām lielisks un labs cilvēks, bet mums nav nekā kopīga. Viņš man nav devis neko no tā par ko es sapņoju laikā, kad man drauga nebija, bet tajā pašā laikā ir devis daudz no tā par ko es pat nebiju iedomājusies. Man jau ir 25 gadi un es domāju, ja nav viņš īstais, tad TAGAD ir laiks viņu atstāt. Bet ja nu viņš ir labākais, kas ar mani ir noticis un es nožēloju? vai arī, ja nu pēc 10 gadiem nožēloju to, ka paliku kopā? Kā pie velna es varu zināt? Pēdējā laikā man arī daaaudz vairāk gribās flirtēt ar citiem vīriešiem, pabučoties ar kādu svaigu gaļu (piedodiet :D), protams, krāpšana no manas puses nav plānā, bet fantāzijās visādas domas iezogas. Kā es veru zināt, ka tā nav tikai pārejoša fāze? ehh... stulbā sieviete, pati nezina, ko grib :(
Idejas? kāda personīgā pieredze?