Mainiit dziivi deelj viiriesha ko nepaziisti

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas.
Teemas nosaukums jau pasaka visu prieksaa un es zinu,ka tas skan diezgan shokeejoshi vai pat stulbi,bet gribaas dzirdeet juusu viedokljus.
Es sarakstos ar viirieti 2 meeneshus caur skype,un juutu ka muusu starpaa vareetu kaut kas veidoties,bet vinnjs nedziivo manaa valstii.
Vinhhs ir anglis,dziivo Uk. Driiz es paarvaaksos uz Uk jo gribu savaa dziivee kaadas paarmainjas.
Es veelos atrast dziivesvietu tuvaak vinja dziivesvietai,jo tieshaam gribeetu ar vinju kaut ko veidot jo vihs teica,ka neveidos ar mani neko nopietnu ja buushu taalu no vinja jo taas tad neesot attieciibas.
Es tieshaam ar vinju gribeetu pameegjinaat buut kopaa,bet man liekas,ka man galvaa ir taada putra ja pat es mekleeju dziivesvietu tuvaak vinjam lai tikai buutu ar vinju.. Un varbut iisteniibaa nekas mums nesanaak,jo es tachu vinju nekad pat dziivee neesmu redzeejusi..
04.02.2015 19:09 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Speciāli dzīvot tikai tuvāk,jo puisis izdarīja spiedienu,ka pretējā gadījumā nekas attiecībās nesanāks? Pffff...

Un ko tad darīsi,ja jums nekas nesanāks? Meklēsi dzīvesvietu citur,lai nebūtu jāsatiekas?|-)
04.02.2015 22:38 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Man liktos jocigi, ja virietis jau gribetu nopietnas attiecibas pirms mani ir redzejis dzive. Tads ka izmisis. Tadel ir tikai normali, ka vins varbut kaut ko veletos ar meiteni veidot, ja nu gadijuma vina dzivo tuvu. Un ja meitene ir bez izveidotas karjeras, saistibam kada konkreta vieta un vispar velas nomainit dzivesvietu, tad var jau sakuma padzivot ta puisa pilseta, ja tas dizi neko nemaina darba zina u.tml. Un ja neizdosies nekas, tas nebus nekads zaudejums, par cik ta vai ta bija velme padzivot cita valsti.
05.02.2015 00:00 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man skjiet ka vinjhs ir neizleemiigs un pats nezina ko grib ja godiigi.
Tas ir tikai normāli, ņemot vērā, ka jūsu attiecības ir virtuālas..
Vispirms labāk satiekaties (bez seksa un citām izvirtībām - kā jau Neons minēja), draudzīgi komunicējat.. un tad jau laiks rādīs :)
05.02.2015 00:07 |

Reitings 49
Reģ: 27.04.2014
Man izklausās, ka viņš nav pārāk ieinteresēts. Viņam tu esi tikai variants. Ja viņš gribētu ar Tevi būt kopā, tad darītu kaut ko, lai tas notiktu. Viņš jau tagad nemaz nepiepūlas, kas būs vēlāk? Tu tiešām gribi skriet pakaļ?Attopies pirms zaudē pašcieņu.
05.02.2015 00:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits