Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Liellopu gaļas ēdieni.

 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10577
Reģ: 29.01.2009
Man pēdējā laikā sanāk tikt pie liellopu gaļas, bet bez gulaša un karbonādēm nekas pa ātro nenāk prātā.
Dāmas, lūdzu jūsu slepenās receptes studijā! ;)
04.02.2015 11:57 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Mēs ēdam tikai liellopu, nekādas cūkas.

Maltās gaļas-pildīti kaneloni, lazanja, frikadeļu zupa, sacepumi ar dārzeņiem-kabači, baklažāni utt. Slinkie kāpostu tīteņi.
Cepeši, kurus pirms tam iemarinēju.
Steiks.
Ribiņas cepeškrāsnī.
04.02.2015 12:00 |
 
Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Mes biezi vien peerkam leilopu jo vista un cuuka apniik.

Man vismiljakais ediens no lielopa ir alus un lielopa sauteejums.

http://www.bbc.co.uk/food/recipes/beefandalestewwithdu_90180

Tad vel loti patiik lielops ieksh ‘stir-fry’

http://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/beef-and-broccoli-stir-fry/#vf7iDtWUawpCAwpS.97

Vai tas pats parastais steiks sacepts sojas mercee , pec tam cepeskrasnii iekshaa ar sezam seeklinjaam.

Vai samal un kotletes?

04.02.2015 12:02 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man vīrs nesen bija uztaisījis tādus liellopa gaļas rullīšus cepeskrāsnī, ar sieru pa vidu. Baigi garšīgi bija. Es arī cūkgaļu ēdu ļoti reti. Citreiz jaunlopa šķiņķi sagriežu šķēlēs, izklopēju un apcepu vienkārši uz pannas ar garšvielām, man tā ļoti garšo.
04.02.2015 12:03 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
ļoti patīk gatavot liellopu. Pāris recepšu bildes, kas vīram ir favorītas un arī man
wellington

burgundijas liellopa ragu

un fileja
04.02.2015 12:53 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
VIT , kā vienmēr viss izskatās lieliski (l)
04.02.2015 12:54 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
kampanella, :)
04.02.2015 12:58 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
VIT@, varbūt Tev ir recepte tai mērčitei (iespējams sarkanvīna), kas pie liellopa parasti tiek pasniegta? (arī bildē)
04.02.2015 13:11 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
piparene,

ar mērcēm sanāk improvizēt. Pamats ir gaļas sulas, kas sakrājusies pannā kopā ar eļļu, kurai ir pievienotas garšvielas, garšaugi, iespējams citā reizē worcestershire mērce, spiests ķiploks krāsai var pievienot biešu sulu, bet nedaudz. Ja grib glīti pasniegt, sanāk masu blenderēt, vai dzidrināt :)
04.02.2015 13:18 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
ak un piemirstais sarkanvīns arīdzan.
04.02.2015 13:19 |
 
Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Mums ļoti iecienīta ir šī recepte
id=44056149http://www.delfi.lv/receptes/sauteta-liellopa-gala-sinepju-merce.d?id=44056149
Tieši aizvakar biju pagatavojusi. Es gan sautēju ilgāk nekā stundu. Man ir lielisks čuguna katliņš, tad tajā visu sataisu un sautēju kamēr gaļiņa mīksta
04.02.2015 13:32 |
 
10 gadi
Reitings 3781
Reģ: 29.01.2009
kāds gabals jāizmanto lai taisītu liellopa gulašu? gribas uztaisīt
04.02.2015 14:09 |
 
Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Mani interesē, kā liellopa gaļas mērcēm var dabūt to tumši brūno toni? :) Man gulašs vienmēr sanāk tāds drīzāk oranžs nekā sulīgi brūns.
04.02.2015 14:53 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
RainyDay, man vienmēr sanāk brūns, reizēm sarkani brūns. Kā Tu gatavo?

kancene, liellopu gulašu vari taisīt no jebkuras daļas, labi pielikt ir kauliņu sākumā klāt vārīšanas procesā.
04.02.2015 17:50 |
 
Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Man ne īpaši garšo gaļa, kas ir "vienā gabalā", tādeļ bieži taisu kaut ko ar malto gaļu. Mans mīļākais ir čili con carne! Pagatavot diezgan vienkārši un ātri, nekādu krēmu iekšā nav, var variēt ar garšvielām un asumu. Agrāk ļoti bieži taisīju, tagad kaut kā sen nav sanācis. Laikam būs jāpamēģina kaut kad!

Parasti izmantoju šo recepti, tikai bez šokolādes -

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/3228/chilli-con-carne
04.02.2015 17:56 |
 
Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
VIT@ Aptuveni šādi http://www.receptes.lv/receptes/liellopa-gulass/ tikai bez saldā krējuma un kubiciņa..
04.02.2015 18:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits