Kā nebūt tik materiālistiskai?

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Ir tā, ka man diezgan lielu lomu spēlē vīrieša materiālais aspekts. Un diemžēl es tur neko nevaru padarīt. Man, godīgi sakot, pašai šī rakstura iezīme nepatīk sevī...

Saku, Anete, nu come on, izvērtē vairāk citas lietas. Bet, hops, vīrietis aizved uz lētu ēstuvi, un manī uzreiz kaut kāds atgrūšanās spēks nostrādā. Vai arī braucam kaut kur, un vīrietis neizvēlas maksas stāvvietu pie pasākuma vietas, bet noparkojas bezmaksas stāvvietā tālu prom, atkal uzreiz tāds kā mīnusiņš ievelkas pret viņu.

Zinu, tas ir stulbi. Un, protams, tas nav iemesls, lai nesatiktos arī tālāk. Bet iekšā kaut kas nostrādā, ka samazinās tā mana apbrīna par viņu vai kaut kā tā.

Ceru, ka kāda saprata šo murgu :) Un varbūt var ko ieteikt
04.02.2015 11:21 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
anonymous neko Tu no mana teiktā nesaprati.
04.02.2015 19:40 |

Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
Katra sieviete var gribēt, ko vien viņa vēlas. Ir dažādas sievietes un ir dažādi vīrieši. Ir sievietes, kas uzskata, ka vīrietim jāpelna vairāk, vienmēr jāizmaksā sievietei un viņa jālutina ar dāvanām, kamēr sievietei jārūpējas par tīru māju un vakariņām.
Ir sievietes, kas dod priekšroku vienlīdzīgām attiecībām it visā, kuras mierīgu sirdi var pelnīt arī vairāk nekā viņu vīrieši un kuras nekavēsies paveikt arī "tradicionālos vīriešu pienākumus", sagaidot, ka arī vīrietis veiks daļu "tradicionālo sieviešu pienākumu". Protams, pastāv arī dažādi vidus varianti.
Gluži tāpat ir arī dažādi vīrieši - ir gan tādi, kuri jūtas labāk tradicionālajās dzimumu lomās ģimenē, gan arī tādi, kas vairāk atbalsta moderno ģimenes modeli.
Ja satiekas sieviete un vīrietis ar vienādiem uzskatiem par vīrieša un sievietes lomām ģimenē un sabiedrībā, tad jau viss kārtībā.
04.02.2015 19:41 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Te daļa grib īstu vīrieti, bet pašām attieksme nekāda. Drostalin Tas Tev.

Man vai kādai ar niku Drostaliņa? Ja man, tad atgādināšu, ka par vīriešiem vispār neko nerakstīju, kur nu vēl par to, kādus gribu. Bet tipiski šim forumam - viss tiek izzīsts no pirksta.

anonymous neko Tu no mana teiktā nesaprati.

visu sapratu, neuztraucies
04.02.2015 19:46 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
57days, nu nevajag dramatizēt. Es nevienam nenorādu tiesības - kādā sakarā? Tu atkal izzīd kaut ko, ko tev gribās no tā, ko es saku. Pamatdoma manis teiktajam bija tāda, ka realitātē žurkai ir neaprakstāmi naivi cerēt uz baltu zirgu. Nu nedzīvojam mēs pasakā ;) Tu jau vispār citur aizbrauci ar kaut kādām tiesībām vai netiesībām. Tu ļoti labi saproti, ko es saku, vienkārši ietiepies un mēģini atrast pie kā piekasīties.

Puiši - bravo! :) sāk izskatīties, ka arī vīrieši tomēr ir pamanījuši, ka visa tā "sieviešķība" ir pārmērīgi uzspēlēta un pārspīlēta. Sievietes tādi paši radījumi kā vīrieši vien ir, tikai ar maigākām balsīm,lielākām krūtīm un bez krāniņa.
04.02.2015 19:47 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Agnese,tev pašai vajadzētu nolaisties no saviem augstumiem. Tu absolūti nespēj pieņemt citu viedokli un vāries pati savā sulā:-D
04.02.2015 19:49 |

10 gadi
Reitings 892
anonymous tas randiņa topika autorei bija domāts.

Sievietei justies kā sievietei ? Nu jā neveikls izteiciens savā ziņā - domāts ka sievietei jājūt ka Tu viņai esi un viņa var uz Tevi paļauties.
04.02.2015 19:49 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
anonymous - par to, ka vīrietim jāliek sievietei justies kā sievietei, es arī rakstīju iepriekšējā diskusijā, par kuru man te meksikanka piesējās :) Es arī uzdevu jautājumu tur - vai bez vīrieša sievietes nejūtas kā sievietes? Labs, man prieks, ka ir arī citas sievietes ar "ES-CILVĒKS un SIEVIETE", nevis tikai ar "ES-SIEVIETE" domāšanu.

Būt sievietei nav kaut kāda slimība ar kuru vajadzētu aizbildināties visu laiku ;)
04.02.2015 19:51 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Manā gadījumā,protams, man prieks ir aiziet uz dārgiem restorāniem,braukt ceļojumos un vēl visu ko...bet ļoti novērtēju tās sīkās lietas,kuras mani iepriecina vienlīdz ļoti- pikniks ar pašsmērētām viestmaizēm pie dabas pēc pārgājiena, vai aizvešana skatīties debesis :) nu kas vienkārši un nesamāksloti skaists.
Vīrietim ir jābūt potenciālam nopelnīt. Tas vai viņš šo potenciālu izmanto vai nē ir brīvā izvēle.

Un līdz šim man likās, ka esmu materiāliste, bet saprotu, ka gan 100 m ar kājām, gan kāda garšīga zupa pa ceļam alfā man liekas tikai normāli, arī pirmajos randiņos.
04.02.2015 19:53 |

Reitings 2342
Bet, hops, vīrietis aizved uz lētu ēstuvi, un manī uzreiz kaut kāds atgrūšanās spēks nostrādā. Vai arī braucam kaut kur, un vīrietis neizvēlas maksas stāvvietu pie pasākuma vietas, bet noparkojas bezmaksas stāvvietā tālu prom, atkal uzreiz tāds kā mīnusiņš ievelkas pret viņu. Bet iekšā kaut kas nostrādā, ka samazinās tā mana apbrīna par viņu vai kaut kā tā.

Ja pati atbilstu savām izvirzītajām prasībām pret vīrieti, mašīnas novietošana maksas stāvvietā nespētu izraisīt apbrīnu, jo tā būtu bezemociju darbība - pašsaprotama. Gluži kā roku mazgāšana pēc tualetes apmeklējuma. Ja tomēr šādi ikdienišķi sīkumi ir būtiski, tas norāda, ka meklē kādu, kas ir pārāks par Tevi, jo šis lieliskais cilvēks piešķirtu kādu jēgu, vērtību Tavai dzīvei un Tev pašai. Zemapziņā domā, ja blakus būs spēcīgs vīrietis, tātad esi lieliska sieviete! Šī secība nestrādās.. baro savu ego pati, strādā, mācies, attīsties. Neviens cits Tevi nepadarīs par to, kas vēlies būt. Atceries to, lai vēlāk nebimbātu par to, ka cits nav piepildījis Tavus sapņus, attaisnojis Tavas cerības.
04.02.2015 19:55 |

Reitings 435
Sievietei justies kā sievietei ? Nu jā neveikls izteiciens savā ziņā - domāts ka sievietei jājūt ka Tu viņai esi un viņa var uz Tevi paļauties.

Tad jau labās attiecībās arī vīrieši jūtas kā sievietes :D Jebkurš laimīgās attiecībās esošs vīrietis piekritīs, ka viņam ir sajūta, ka šī sieviete viņam ir, un ka uz viņu var paļauties.
04.02.2015 19:56 |

10 gadi
Reitings 892
anonymous jā jūtas tā. Tāpēc tās ir attiecības.
04.02.2015 20:04 |

Reitings 435
anonymous jā jūtas tā. Tāpēc tās ir attiecības.

Tāpēc apgalvojums ''likt justies kā sievietei'' ir bezjēdzīgs. (t) Nevis neveikls.
04.02.2015 20:15 |

10 gadi
Reitings 892
anonymous Tu piesienies vārdiem. Bet domu saprati.
04.02.2015 20:31 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Es neesmu pelēkā pele (subjektīvi, protams), esmu ļoti ambicioza un man ļoooooti patīk iepriecināt, rūpēties, sagādāt dažādus pārsteigumus tuvākajiem cilvēkiem, man patīk "plaši" žesti.
Nē, es neuzskatu, ka vīriešu pienākums ir būt tādiem pašiem. Bet ez zinu, ka man pa ceļam ir tikai ar tādiem.
Vienkārši, kad trīsdesmitgadīgs čalis neuzskata par vajadzīgu rūpēties par sev simpatizējošu sievieti, man nav ar viņu interesanti, jo ir acīmredzama uzskatu atšķirība. Ja viņš to nespēj atļauties, tad arī nav pa ceļam, jo secinu, ka viņam nav ambīciju un viņam pietiek ar to, kas man ir par maz.
04.02.2015 20:33 |

10 gadi
Reitings 892
Jackie nu tieši tā. Tāpēc ir randiņi lai saprastu kas un kā. Nevis gaudotu internetā ka randiņš neizdevās, moš tas atšūtais čalis nākošajā randiņā satiks savējo ar kuru būs laimīgāks, kā te viena otra, kura bentliju nav redzējušas nerunājot par to ka iekāpušas, ar bentliju vīrieti.
04.02.2015 20:40 |

Reitings 435
anonymous Tu piesienies vārdiem.

Man ir tāds slikts ieradums uzskatīt, ka cilvēks domā tieši to, ko un kā ir uzrakstījis. Acīmredzot tagad par to jāatvainojas. Bet esmu ievērojusi, ka dažu nespēja vai nevēlēšanās savas domas normāli formulēt noved pie daudzām neauglīgām diskusijām, kā piemēram šīs. Nedaudz offtopiks :D
04.02.2015 20:43 |

10 gadi
Reitings 892
anonymous man nepatīk ka man atvainojas. Neesam mēs neviens ideāli. Mēs viens otru sapratām un tas ir forši :)
04.02.2015 20:45 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jā, es piekrītu!
Bet cosmo ir tendence-katras diskusijas konteksts tiek ar vien vairāk un vairāk pārspīlēts..
Nelasīju autores tālākos komentārus, bet, ja viņa ir studente, tad, protams, var pasmaidīt par viņas prasībām, bet, ja sieviete ar attiecīgu dzīves līmeni un standartiem-tad tas ir adekvāti, manuprāt.

P.S. Bet vispār man simpatizē, ka cilvēks atklāti pasaka par savu "netikumu". Šāda īpašība man baigi patīk!
04.02.2015 20:48 |

Reitings 2342
kā te viena otra, kura bentliju nav redzējušas nerunājot par to ka iekāpušas, ar bentliju vīrieti.

Mūsdienu pasaules spožums un posts - mēs lietas mīlam, bet cilvēkus izmantojam, kaut vajadzētu būt pilnīgi pretēji. :-)
04.02.2015 20:49 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Mūžsenā tēma.
Kad biju padsmitgadniece, materiālais nebija svarīgs, jo jaunība, studiju laiki utml.
Bet šajā dzīvēs posmā - jā, es vēlos, lai vīrietis par mani parūpējas, lutina un mīl, gan ar nemateriālām, gan materiālām lietām. Pretī dodu sievišķo pusi - esmu mīloša un starojoša sieviete savam vīrietim, kura rūpējas par viņu. Nesaprotu, kas tur slikts? :D
katram podiņam savs vāciņš ;)
04.02.2015 20:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits