Bet nu man arī jāpiekrīt dāmu viedoklim. Mātīte instinktīvi meklē tēviņu,kas viņai un viņas pēcnācējiem nodrošinās pēc iespējas labāku iztiku un drošības līmeni. Viss ok,tā tam jābūt.
Sievietei jābūt sievietei, vīrietim jābūt vīrietim. Sievietes vienmēr bijušas šādas - palasiet to pašu Blaumani, Remarku.
Vienīgā problēma ir tā, ka mūsu labklājības līmenis sasniedzis tādus apmērus, ka tikai ar ēdienu un pajumti vien nepietiek. Pirms 200 gadiem maza koka māja un bada neesamība vien jau bija vērā ņemams labklājības līmenis, lai sievietei vīrietis liktos iekārojams un veiksmīgs.
Jānovērtē mūsu laika priekšrocības.
Jānovērtē arī valsts ,kurā dzīvojam. Piemēram, Afganistānā sievietes ir īstas sievietes - viņas nestrādā, audzina bērnus, vīrieši pilnībā pār viņām gādā. Apgādības līmenis gan ,diemžēl, nav tas elitārākais.
Var liktos ,ka es žēlojos sieviešu forumā. Bet tā nemaz nav. Man patīk tā sajūta, kad es izmaksāju sievietei, panesu viņas iepirkumu maisu ,jo esmu spēcīgāks, palīdzu kādā tehniskā lietā, jo tā man ir tuvāka. Katram savs!
Un tomēr, Agneses attieksme man ļoti patīk un katrs puisis priecātos,ja viņa sieviete palīdzētu viņam celt šo attiecību tiltu. Tādu meiteni kā Agnesi es uzskatītu par vienlīdzīgu partneri, cienītu viņu, bet nenozīmē ,ka lutinātu mazāk. Savukārt, tādu kuru es "nopirku" vai "iekaroju", ļoti iespējams,ka arī uzskatītu par tādu kā "laupījumu" no kārtējā sirojuma vai "pirkumu"
Agnese uzsit sev uz pleca, esi malacis!