Kā nebūt tik materiālistiskai?

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Ir tā, ka man diezgan lielu lomu spēlē vīrieša materiālais aspekts. Un diemžēl es tur neko nevaru padarīt. Man, godīgi sakot, pašai šī rakstura iezīme nepatīk sevī...

Saku, Anete, nu come on, izvērtē vairāk citas lietas. Bet, hops, vīrietis aizved uz lētu ēstuvi, un manī uzreiz kaut kāds atgrūšanās spēks nostrādā. Vai arī braucam kaut kur, un vīrietis neizvēlas maksas stāvvietu pie pasākuma vietas, bet noparkojas bezmaksas stāvvietā tālu prom, atkal uzreiz tāds kā mīnusiņš ievelkas pret viņu.

Zinu, tas ir stulbi. Un, protams, tas nav iemesls, lai nesatiktos arī tālāk. Bet iekšā kaut kas nostrādā, ka samazinās tā mana apbrīna par viņu vai kaut kā tā.

Ceru, ka kāda saprata šo murgu :) Un varbūt var ko ieteikt
04.02.2015 11:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Man ir svarigi, lai virietis butu kaut cik materiali nodrosinats, bet uzskatu, ka tev nav tiesibu skaitit vina naudu.
Es nesaprotu,'kas tur tads ir,'ja liek masinu bezmaksas stavvieta,'ja vien nav javelkas kada stunda lidz vietai, kur velejaties but.
Un ko tad man teikt,'ka ar manu viru randinperioda mes vsp uz kafenem negajam? :-D jo vinam vnk nepatik kafejnicas. Ta vieta vinsh panems edienu uz majam labak :-D
Izskatas, ka tev jau ir svarigs izpildijums, nevis nauda ka tada. Kapec gan cilveki nevaretu ietaupit uz kkadam lietam? Ja gribi,'izgaz naudu kur velies, bet,'kadelj vinam butu jatere naudu, lai tik tu nesasmeretu savus jaunos zabakus lidz kafenei?
04.02.2015 18:16 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
ai, meksikanka :D Tu tagad mēģini pateikt to, ka tev ir zems pašvērtējums, tādēļ tu nodomāji, ka es tevi nosaucu par MORĀLU INVALĪDU. Es diezgan skaidri un loģiski tev izskaidroju, ka to pateicu, jo man NAV NEPIECIEŠAMA ĪPAŠA ATTIEKSME, JO ES ESMU SIEVIETE. Nevis tādēļ, ka domāju citādāk nekā tu. No ko stulbam padarīsi. Mēģinu tev palīdzēt uztvert lietas, bet kā nesanāk...tā nesanāk. Žēl.
04.02.2015 18:16 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
OK, labi, sasniegumi un dvēseles skaistums uz 6, pieņemsim.

Ar visu to, ir cilvēki (arī sievietes) kas grib VISU vai NEKO. Andželīnu Džoliju vai mūžu vientulībā. Princi Bentlija vai 12 kaķus un vecmeitas statusu.

Un tikai tapēc vien, ka viņa (vai viņš) ir "mazkvalitatīvs" cilvēks, pēc taviem aprēķiniem, tas nenozīmē, ka tapēc makslīgi jāpazemina savi no pirksta izzīstie standarti un jāsatiekas ar dajebkuru pretēja dzimuma parstavi, lai tikai, nedod dievs, nebūtu viens/viens.

Arī paglupai bezdarbniecei bez talantiem ir tiesības gribēt princi Bentlija (par iespējām tādu dabūt, piekrītu - nav lielas)
04.02.2015 18:20 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Taatad taas,kuraam nepieciesama ipasha attieksme,ir invalides? Paskaidro,kuras ir invaliizhu statusaa.
04.02.2015 18:23 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
ai, meksikanka Tu tagad mēģini pateikt to, ka tev ir zems pašvērtējums, tādēļ tu nodomāji, ka es tevi nosaucu par MORĀLU INVALĪDU. Es diezgan skaidri un loģiski tev izskaidroju, ka to pateicu, jo man NAV NEPIECIEŠAMA ĪPAŠA ATTIEKSME, JO ES ESMU SIEVIETE. Nevis tādēļ, ka domāju citādāk nekā tu. No ko stulbam padarīsi. Mēģinu tev palīdzēt uztvert lietas, bet kā nesanāk...tā nesanāk. Žēl.

Banāli, banāli, banāli bez gala. Tāpēc jau brīnos, kā tik banāli domājošs cilvēks uzskata, ka kādam kaut ko var iemācīt? Par stulbu nosaukt - jā, gudri.

Un tas pliekanas frāzes par pašvērtējumu. Tu nopietni domā ka foruma personāžs var mani iedzīt kompleksos vai nolaist manu pašvērtējumu? :-O Es tikai norādu uz Tavām nekonsekvencēm, kuras Tev, "gudrajam prātam", būt jāpamana. Nesanāca. Žēl.

Bet, meitenes, novēlu Jums veiksmi cīņā ar sālauztām vējdzirnavām vārdā agnese. Skrienu prom baudīt kultūru.. Kaut gan ko es tur ar savām stulbām smadzenēm sapratīšu? :'-(
04.02.2015 18:26 |

Reitings 11330
Taatad taas,kuraam nepieciesama ipasha attieksme,ir invalides? Paskaidro,kuras ir invaliizhu statusaa.

Jā, welcome invalīdu bariņā (l)
04.02.2015 18:27 |

Reitings 11330
Ir patīkami, ka vīrietis izrāda rūpes un organizē randiņus, bet tas nenozīmē, ka visi randiņi būtu jāorganizē tikai vīrietim.

Vai tad kāda par to ir runājusi? Runa tieši bija par to, ka tas ir patīkami, nevis piespiedu kārtā jābūt. Agnesei gan par to kaut kāda slimīgi feministiska nostāja, to jau pamanīju n-tajā diskusijā. Sakāpina visu līdz parodijas līmenim, piekopjot t.sk. no viena grāvja uz otru politiku.
04.02.2015 18:30 |

Reitings 762
Vispār jau, kā jau es atkal laikam 3x uzrakstīju, morālā invaliditāte neattiecas ne uz vienu šajā diskusijā iesaistīto, līdz ar to es tev nevarēšu pateikt, kuras ir un kuras nav to statusā. Ko es teicu ir tas, ka man nav nepieciešama īpaša attieksme, tikai tā iemesla dēļ, ka esmu sieviete. End of story ;) vai tu attiecies pie tādām, to jau tev pašai jāatbild.

57days - nu tu jau par daudz tur aizfilozofēji. Bet principā jā, es uzskatu, ka tādai 6-nieka pelei nav ne jēgas, ne kāda pamatota iemesla pieprasīt vīrieti uz 10 ballēm.
04.02.2015 18:30 |

Reitings 762
jā....n-tajā diskusijā. Es tev varu priekšā pateikt, ka šī ir otrā. Pirmā bija tā, kurā meitene sastresojās, jo viņai čalis nepiedāvāja pakaļ atbraukt. Bet nu tipiski ir visu pārspīlēt. Tev atbilstošs niks arī tam ;)
04.02.2015 18:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vai vīrietis, kas sievieti aizved uz restorānu un nogādā pēc randiņa mājās ir 10nieka cienīgs?
04.02.2015 18:33 |

Reitings 762
Nē?! Tas, ka vīrietis aizved uz restorānu un tad uz mājām ir vienkārši žests, nevis dažādu faktoru kopums, kas šo vīrieti padara par 10nieka vērtu.
04.02.2015 18:36 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Vīrietis un sieviete nekad nebūs vienlīdzīgi, ar vienādām iespējām/pienākumiem.
Es laikam palikšu pie veco tantīšu uzskatiem un gaidīšu to princi, bez bentlija gan, bet tāpat - princi. Vīrieti, kas spēs par mani rūpēties, un parādīs to jau no paša sākuma. Un šeit es nerunāju par naudu, jo uz autostāvvietas izvēli gan neskatītos...

Agnese man atgādina tos troļļu vīriešus, kas te ar savām ballēm bija saradušies... nebija gadījumā arī viņas veidoti?
04.02.2015 18:37 |

Reitings 762
jā, noteikti. Sēžu no 5 profiliem un troļļoju. Harmless_, tas, ka tev nepatīk tas, ko es rakstu nudien nenozīmē, ka es esmu trollis. Kāds vēl trollis? :D
04.02.2015 18:40 |

Reitings 16391
Nu re..tad jau 6/7nieces ir tiesīgas sagaidīt jaukus žestus no saviem randiņa biedriem.. :D
04.02.2015 18:40 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
nemaz neludzu nosaukt nikus, bet ipasiibu kopumu,kuras var piedeevet shim invaliideem. atbildeji,paldies.
04.02.2015 18:41 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Tāpēc jau ir randiņi lai saprastu, vai otrs ir tas ko Tu meklē :D
Katram ir savi uzskati, kāpēc jāplēšas ?
04.02.2015 18:43 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Es vnk nesaprotu, kā var vertēt cilvēku pēc kaut kādām ballēm. Kaut kāds idiotisms. Tu zini par cilvēku VISU, ka vari noteikt kaut kādu vērtējumu? Kādi ir kritēriji tam visam? Vienkārši interesanti, varbūt es esmu tas nelaimīgais 3, kam pat Pēterītis no divgovju saimniecības ar piecu vārdu krājumu, nespīd?
04.02.2015 18:44 |

Reitings 16391
Tāpēc, ka vēl nav iegūts vispusējs akcepts par vienu..patieso taisnību :D
04.02.2015 18:44 |

Reitings 762
Kas - nu re? Gaidīt tiesīgas ir arī tas, kas netēmē augstāk par 3 un 4, bet cik labu vīrieti viņas var dabūt, tas jau ir cits jautājums.

The..one. Pietam, tas nebija domāts tieši uz sievietēm, bet cilvēkiem kopumā, kuri uzskata, ka viņiem pienākas īpaša attieksme kaut kādu iemeslu dēļ. Tie paši bagātie, kas uzskata, ka viņus jāapkalpo īpaši laipni utt.
04.02.2015 18:46 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
Esmu jauns vīrietis. Atstāšu šeit savu komentāru.
Principā, piekrītu lielākai daļai dāmu - vīrietim jāmaksā, vīrietim jāaptekalē, jālutina utt.
Tāpēc jau vīrietis ir vīrietis, ja par tādu esi piedzimis tad ssamierinies - ej cīnies, strādā , pelni un esi pārāks un spēcīgāks par citiem!
Taču tas nemaz nav viegli. Arī kungiem dažreiz gribas neiespringt un atslābt. Teikšu godīgi, ir bijis pāris reizes,ka aplidošanas periodu esmu izbeidzis , jo :
a) esmu noguris no princeses kaprīzēm un garastāvokļa maiņas
b) sākuma stadijā vedu uz glaunām vietām,kuras īsti nevaru atļauties, sievietes pie tā ātri pierada un randiņošanas periodu nevarēju pavilkt finansiāli
c) visu laiku bija sajūta,ka esmu ko parādā par randiņu ar sievieti. Likās ,ka viņa sevi uzskata par tik ļoti labāku,ka es īsti neesmu pelnījis viņas uzmanību

Tāpēc es priecājos, ka ir tādas meitenes kā Agnese, ar kurām kopā var dzīvot ,atpūsties, kurai ir svarīgāks es ,nevis mana nauda un statuss.

Meitenes ar metariālistu uzskatiem. A Jums neliekas ,ka vīrietis Jūs savā veidā ir "nopircis"?
Un tiklīdz viņs varēs atļauties dārgāku/jaunāku rotaļlietu Jūs tiksiet nodotas otrreizējā tirgū.

Un ja mēs runājam par sievietes iekarošanu kā tādu. Tad vēsturiski paskatoties neviens no dižiem iekarotājiem neapstājās pie viena pilsētas. Iekaroja, padzīvoja tur un devās karagājienā uz nākamo.
Tas tā pārdomām!
04.02.2015 18:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits