Esmu jauns vīrietis. Atstāšu šeit savu komentāru.
Principā, piekrītu lielākai daļai dāmu - vīrietim jāmaksā, vīrietim jāaptekalē, jālutina utt.
Tāpēc jau vīrietis ir vīrietis, ja par tādu esi piedzimis tad ssamierinies - ej cīnies, strādā , pelni un esi pārāks un spēcīgāks par citiem!
Taču tas nemaz nav viegli. Arī kungiem dažreiz gribas neiespringt un atslābt. Teikšu godīgi, ir bijis pāris reizes,ka aplidošanas periodu esmu izbeidzis , jo :
a) esmu noguris no princeses kaprīzēm un garastāvokļa maiņas
b) sākuma stadijā vedu uz glaunām vietām,kuras īsti nevaru atļauties, sievietes pie tā ātri pierada un randiņošanas periodu nevarēju pavilkt finansiāli
c) visu laiku bija sajūta,ka esmu ko parādā par randiņu ar sievieti. Likās ,ka viņa sevi uzskata par tik ļoti labāku,ka es īsti neesmu pelnījis viņas uzmanību
Tāpēc es priecājos, ka ir tādas meitenes kā Agnese, ar kurām kopā var dzīvot ,atpūsties, kurai ir svarīgāks es ,nevis mana nauda un statuss.
Meitenes ar metariālistu uzskatiem. A Jums neliekas ,ka vīrietis Jūs savā veidā ir "nopircis"?
Un tiklīdz viņs varēs atļauties dārgāku/jaunāku rotaļlietu Jūs tiksiet nodotas otrreizējā tirgū.
Un ja mēs runājam par sievietes iekarošanu kā tādu. Tad vēsturiski paskatoties neviens no dižiem iekarotājiem neapstājās pie viena pilsētas. Iekaroja, padzīvoja tur un devās karagājienā uz nākamo.
Tas tā pārdomām!