Kā nebūt tik materiālistiskai?

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Ir tā, ka man diezgan lielu lomu spēlē vīrieša materiālais aspekts. Un diemžēl es tur neko nevaru padarīt. Man, godīgi sakot, pašai šī rakstura iezīme nepatīk sevī...

Saku, Anete, nu come on, izvērtē vairāk citas lietas. Bet, hops, vīrietis aizved uz lētu ēstuvi, un manī uzreiz kaut kāds atgrūšanās spēks nostrādā. Vai arī braucam kaut kur, un vīrietis neizvēlas maksas stāvvietu pie pasākuma vietas, bet noparkojas bezmaksas stāvvietā tālu prom, atkal uzreiz tāds kā mīnusiņš ievelkas pret viņu.

Zinu, tas ir stulbi. Un, protams, tas nav iemesls, lai nesatiktos arī tālāk. Bet iekšā kaut kas nostrādā, ka samazinās tā mana apbrīna par viņu vai kaut kā tā.

Ceru, ka kāda saprata šo murgu :) Un varbūt var ko ieteikt
04.02.2015 11:21 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
shausmas meitenes! juus pashas sevi tik zemu nostaadat un peectam briinaties, ka viiriesi taadi izlepushi utt.
04.02.2015 17:14 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
kampanella,, kad tu savas draudzenes aicini pusdienās, tu viņām arī visu izmaksā? un atbrauc pakaļ? Hmmmm....

meksikanka, gribētu dzirdētu kādos stereotipos esmu iepinusies. Tajos, ka man nav nepieciešama īpaša attieksme tādēļ, ka man ir vagīna starp kājām? Piedod, man likās, ka es piedzimu par cilvēku, nevis morālo invalīdu.

Bet nu nekas... vajag taču arī tādas sievietes. Kuras akli tic tam, ka viņu dzimums viņām dod kaut kādas nenormālākās atlaides visā attiecību pasākumā. :-)
04.02.2015 17:17 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Uzrakstiiju primitiivi. Vai bez rozhlapinjaam domu uztvert nespeej?
04.02.2015 17:18 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
agnese , jo dziļāk roc, jo tālāk no jebkādas objektivitātes :D Tagad jau sāksi salīdzināt randiņu starp sievieti un vīrieti, kur mērķis parasti ir potenciālās attiecības, ar tikšanos ar draudzeni. Es atturos no tālākas diskusijas ar tevi, tas ir bezjēdzīgi.

the one , domu uztveru, bet liekas diezgan nekorekti tā izteikties.
04.02.2015 17:22 |

Reitings 762
kampanella, man jau bija aizdomas, ka tu kaut ko tamlīdzīgu uzrakstīsi. Kur tev pazudusi objektivitāte? Tur, ka tavai draudzenei nav dzimumloceklis? Tik daudz es varu izdomāt arī bez tavas piekrišanas, tā kā nu jā.... atturies gan :)
04.02.2015 17:25 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
agnese_m bravo, super, vairāk tādu sieviešu!

Varu parakstīties zem katra Tava vārda.

Es arī eju ar tieši šādu attieksmi

Randiņošana un tikšanās un attiecību veidošana ir DIVU PUŠU ieguldījums, nevis puisis kaut ko tur makšķerē un tad tu izdomā vai jā vai nē Ārprāts.... karalienes atradušās
04.02.2015 17:25 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Man neskiet nekorekti,jo nevienu ar sho teikumu neaizvainoju personiigi,pat domas taadas nebija.
04.02.2015 17:26 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
meksikanka, gribētu dzirdētu kādos stereotipos esmu iepinusies. Tajos, ka man nav nepieciešama īpaša attieksme tādēļ, ka man ir vagīna starp kājām? Piedod, man likās, ka es piedzimu par cilvēku, nevis morālo invalīdu.

Kaut vai šī pasāža :D Ok, tas ir pilnīgi normāli, ka Tu uzskati citādāk. Bet redzi, tās, kuras uzskata ne tā, kā Tu, tos Tu dēvē par morālām invalīdēm. Jāmāk pieņemt sveši viedokļi, jo domāju, ka noteikti savos gados zini, ka nevar visi būt uz viena viļņa.

Nekur neminēju, ka vīrietim būtu PIENĀKUMS izmaksāt man randiņu laikā, sagaidīt un atvest no randiņa ar mašīnu, bet es, kā morāla invalīde, tomēr gaidu no vīrieša to, kaut gan jā, protams, visu varu pati. Manuprāt, tas ir attieksmes jautājums, skaists žests no vīrieša puses, nekas vairāk. Varbūt tāpēc, ka dzīvoju pēc senā principa, ka vīrietis ir mamuta nesējs - jā, man tas ir svarīgi, neredzu tur neko šausmīgu.
04.02.2015 17:27 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Dāmas, kā šādās situācijas vērtējat to, ka pēc pirmā randiņa gan meitene, gan puisis izsver, sekos vai nesekos otrais, trešais utt. ? pēc komentāriem spriežot sanāk, ka tikai puisim ir jālien no ādas ārā, lai aptekalētu pasaukto princesi, bet beibe nedarīs neko? visām tiešām šķiet, ka uz otro tiks pasauktas dēļ lokām, šaurām kleitām un augstiem papēžiem?
04.02.2015 17:31 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Meitenes, kaut vai no šīs puses paskatoties - iedomājaties sevi kādreiz tā vīrieša ādā/kurpēs... Tādu preileņu dēļ bojājas iespaids par sievietēm kā tādām! :D
04.02.2015 17:32 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es vienīgā saskatu pretrunas Agneses rakstītajā? No vienas puses, visam jābūt vienlīdzīgi vīriešu un sieviešu attiecībās, no otras - tas attiecas tikai uz nesmukajām :D
04.02.2015 17:35 |

Reitings 762
meksikanka, vispār jau es nekur neminēju, ka tu vai kāds cits ir morāls invalīds. Konkrēti teicu, ka ES par tādu nepiedzimu ;) Ar to es domāju faktu, ka man nav nepieciešama īpaša attieksme, jo es piedzimu kā sieviete, nevis vīrietis, nevis to, ka tu vai kāds cits ir neriktīgs. Tas, ka tu to attiecini uz sevi uzreiz, nav uz maniem pleciem liekams ;)

Un par dažādajiem viedokļiem. Nu beidz šitos nodrāztos tekstus par to, ka visiem ir viedoklis utt. Tu domā, ka es vakardien piedzimu? To, ka katram ir savs viedoklis es jau esmu tā kā sen pamanījusi...apmēram ap tīņu vecumu, kad tu sāc apzināties, ka sabiedrība ir mazliet sarežģītāka, nekā tas, ko es redzu vai gribu redzēt ;) bet paldies par tavām rūpēm šajā jautājumā..... Viens ir pieņemt un uztvert otra viedokli, ja viņs kaut cik spēj pamatot to viedokli, nevis uzreiz teikt, ka atsakās diskutēt un tad redz es esmu tā ļaunā pulciņā. Vispār jau es uzdevu jautājumus, mēģināju atvērt cilvēkam kādu citu čakriņu.... man jau liekas dīvaini, ka cilvēkam nav interesanti pašam sevi mazliet patramdīt un izdabūt ārā saknes, no kurām tad veidojas šie "viedokļi", bet nu katram savs.
04.02.2015 17:39 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Agnesei laikam neviens uzmanību nepievērš, ibio. Tev par veci vajadzētu būt.
04.02.2015 17:41 |

Reitings 762
Elizabete, nu Dieva dēļ, beidz mēģināt iebāzt pilnīgi nepamatotus komentārus. Es jau tev uzrakstīju vienreiz, ka ar vērtējumu es skatos uz visu - gan izskatu, gan raksturu, gan iemaņām utt. Man tika uzdots jautājums, kāda izskata sievieti vērtēju uz 6-7, uz to arī atbildēju. IZSKATA ZIŅĀ. Nu cik vēl skaidrāk kas tāds tev jāpasaka, lai tu saproti ? :)
04.02.2015 17:43 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Smukadīdiņ man uz pirmo randiņu gredzenu ņemt? (l)
04.02.2015 17:55 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nu, bet tad dažas sievietes (vienalga, tikai smukas vai smukas un ar augstu IQ) tomēr ir pelnījušas privilēģijas? Tu it kā saki, ka visi esam vienlīdzīgi utt., bet ar kaut kādiem muļķīgiem reitingiem tomēr netieši apstiprini, ka sievietēm jābūt smukām, vīriešiem bagātiem un kopumā tas ir normāls darījums. Bet es droši vien atkal neko nesaprotu! :D
04.02.2015 18:00 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nūūūūū..... Latvijā meitenes mazliet par daudz par sevi sadomājas. Tas ir fakts. Pašas labi ja uz 6-7 var novērtēt 10 baļļu sistēmā, bet gaida nu TĀĀĀĀĀĀĀĀDU princi bentlijā, ka smiekli nāk.
04.02.2015 16:15 | nosūdzēt | saite

Agnese, pilns tava komentara teksts. Tur ir tiesā teksta rakstīts, ka TĀĀĀĀĀĀĀĀDU princi bentlijā ir tiesības gaidīt tikai skaistulēm.

6-7 nedrīkst gaidīt dārgāku kafejnīcu un parkingu pie pasakuma vietas, un tās kas 4-5, tām laikam pašām japiemaksā, ne?
04.02.2015 18:02 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu beidz šitos nodrāztos tekstus par to, ka visiem ir viedoklis utt. Tu domā, ka es vakardien piedzimu? To, ka katram ir savs viedoklis es jau esmu tā kā sen pamanījusi...apmēram ap tīņu vecumu, kad tu sāc apzināties, ka sabiedrība ir mazliet sarežģītāka, nekā tas, ko es redzu vai gribu redzēt

Pirmkārt, beidz runāt tik vīzdegunīgi. Tas ir viens. Otrkārt, tāpēc jau arī teicu, ka katram IR savs viedoklis, jo izskatās, ka esi par to piemirsusi, vien borējot citiem un pieprasot atbildēt uz Taviem jautājumiem (ko es, starp citu, esmu izdarījusi). Ja Tu neizlasīji, tad runājot Taviem vārdiem, tas nav uz maniem pleciem liekams.

meksikanka, vispār jau es nekur neminēju, ka tu vai kāds cits ir morāls invalīds. Konkrēti teicu, ka ES par tādu nepiedzimu

Un Tu te iebrauc pamatīgā ghrāvī, bet'kā jau visi tie, kas pozicionē sevi par īpaši atšķirīgiem un citādākiem. Jā, Tu neesi teikusi, ka es vai kāda cita ir morāla invalīde, bet uzs'vēri, ka pati tāda neesi, jo uzskati citādāk. Nu, pakustini savas pelēkas šūnas un izlobi no saviem tekstiem vismaz kādu loģikas graudu!
04.02.2015 18:06 |

Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu jau vienas meitenes paustajam viedoklim, ka šajā situācijā runa vairāk ir par attieksmi nekā par materiālo stāvokli. Pirmajā randiņā gribas just, ka puisis ir piedomājis pie kaut kā īpaša, un manā gadījumā tā varētu būt arī lēta ēstuve, ja šādai izvēlei apakšā būtu īpašs pamatojums. Tā kā puisis ir izrādījis par mani interesi, es arī sagaidu, ka viņš būtu padomājis par kaut ko īpašu mūsu randiņam.

Runājot par diskusijas tālāko attīstību, zināmā mērā piekrītu Agnesei. Es arī uzskatu, ka vīrietis un sieviete ir vienlīdzīgi, nevis tikai, ka sievietei būtu jāiegūst visas tās pašas tiesības kas vīrietim, tajā pašā laikā saglabājot arī visas sava dzimuma privilēģijas, ja tā var teikt.
Ir patīkami, ka vīrietis izrāda rūpes un organizē randiņus, bet tas nenozīmē, ka visi randiņi būtu jāorganizē tikai vīrietim.
04.02.2015 18:12 |

Reitings 762
Nu bet priekš kam man skaidrot vēlreiz un vēlreiz to, ko esmu jau 5x pateikusi? :D Ja tu neesi pamanījusi, es neieciklējos uz izskatu vien, bet arī uz raksturu, uz to ko sieviete pati ir sasniegusi utt. Tu un vēl dažas sagroza un izrauj teikumus no kaut kurienes un tam piedēvē kaut kādu savu nozīmi - tu saskati to, ko tu gribi saskatīt. Nu nav tā. Nevajag tik nenormāli sekli un aprobežoti skatīties uz lietām ;) Man mazliet pat žēl, ka tik elementāru domu cilvēks nespēj uzķert. Morāle tajā bija tāda, ka meitenes, kuras pašas ir pelēkas pilsētas peles (un atkal uzsvēršu, jo acīmredzami tas joprojām nav skaidrs, ka es NEDOMĀJU ar to tikai izskatu, bet meiteni KĀ CILVĒKU), vēlas sev prinčus baltos zirgos, tikai tādēļ, ka viņas ir SIEVIETES. Un it īpaši tās, kuras nav ne fantastiski skaitas, nedz arī interesantas, un strādā darbā, kurā īsti nav nekādas izaugsmes BLAKUS VĒL MILJONS FAKTORIEM, KAS VEIDO CILVĒKU KĀ PERSONĪBU utt, tām gan vajadzētu piezemēties un saprast, ka par melnstrādnieka darbu, tu miljonu nesaņemsi.
04.02.2015 18:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits