meksikanka, vispār jau es nekur neminēju, ka tu vai kāds cits ir morāls invalīds. Konkrēti teicu, ka ES par tādu nepiedzimu ;) Ar to es domāju faktu, ka man nav nepieciešama īpaša attieksme, jo es piedzimu kā sieviete, nevis vīrietis, nevis to, ka tu vai kāds cits ir neriktīgs. Tas, ka tu to attiecini uz sevi uzreiz, nav uz maniem pleciem liekams ;)
Un par dažādajiem viedokļiem. Nu beidz šitos nodrāztos tekstus par to, ka visiem ir viedoklis utt. Tu domā, ka es vakardien piedzimu? To, ka katram ir savs viedoklis es jau esmu tā kā sen pamanījusi...apmēram ap tīņu vecumu, kad tu sāc apzināties, ka sabiedrība ir mazliet sarežģītāka, nekā tas, ko es redzu vai gribu redzēt ;) bet paldies par tavām rūpēm šajā jautājumā..... Viens ir pieņemt un uztvert otra viedokli, ja viņs kaut cik spēj pamatot to viedokli, nevis uzreiz teikt, ka atsakās diskutēt un tad redz es esmu tā ļaunā pulciņā. Vispār jau es uzdevu jautājumus, mēģināju atvērt cilvēkam kādu citu čakriņu.... man jau liekas dīvaini, ka cilvēkam nav interesanti pašam sevi mazliet patramdīt un izdabūt ārā saknes, no kurām tad veidojas šie "viedokļi", bet nu katram savs.