Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Apjukums..

Reitings 9
Reģ: 18.06.2014
Sveikas!
Nevēlos saņemt kritiku, bet vienkāršu padomu, kas man līdzētu..:-)

Mums ar draugu jau iet otrais gads, es mācos, viņš strādā pavisam citā pilsētā un mājās ir tikai pa nedēļas nogalēm, bet tur jau nav tā sāpe. :-/
Mēs pa nedēļu sazināmies caur sms, viss it kā ir labi, bet tomēr jau, laikam, nav... :(
Viņš ir jauns vīrietis, kuru jau ļoti sāpināja iepriekšējā meitene, ar kuru bija kopā 4 gadus. Kad sagājām kopā viss bija tiešām ideāli, nekur ar neko nesasteidzām un tā, bet lieta ir tajā, ka viņš VISU laiku jau ir gatavs uz to, ka es viņu pametīšu, ka būs tāpat kā iepriekš, utt. Iepriekš, kad aizbraucu pie viņa, viņš bija ar mani mājās, pavadījām daudz laika kopā, visur braukājām un tā, bet tad viņa draugi sāka : nu ja, atkal zem tupeles. Protams, es viņu neierobežoju, laižu ar draugiem, jo arī nekad nelikšu ierindot sevi pirmajā vietā, jo tā lika iepriekšējā meitene, viņš visu 4 gadu laikā ilgāk par 2h nevarēja satikties ar draugiem.
Viņš man pateica, ka negrib būt piesiets man visu laiku, jo tāpat, kad paaugšos, es aizskriešot, un, kad mums būs kopīgs bērns vai būsim precējušies, tad arī sēdēs man blakus :-|

Es pat nezinu, ko darīt, es nevēlos, ne viņu pamest, neko. Bet, ko, lai dara ar tām viņa iedomām, ka viņš atkal aprausies, ka atkal būs kā iepriekš. Tā dēļ mums arī sanāk dažās asas frāzes, vairāk jau viņš man, jo es nezinu, kas būs tas, kas viņā iedvesīs to uzticību. :(( ?:-/
04.02.2015 09:49 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Pasaki, ja viņš šitā šaubīsies un visu laiku tā runās, tad tā arī notiks, ka viņš to jau sāk bez maz vai uzspiest...

Kā saka, ja tev visu laiku kāds atkārto- Ej prom, tad ar laiku arī tam cilvēkam apnīk, un viņš arī aiziet...
04.02.2015 09:54 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Ehh cik daudz puishi aizbildinaas ar 'mani sapinaja bijusii' tapec es varu but kaads esmu.
Godigi? Es pati shaadi aizbildinajos,kad gaju uz randinju un sapratu ka iisti nebija 'klikskis'. Teicu,ka nesmu nekad gatava jo bijushais loti saapinaaja. Sapinat sapinaja ,bet ne taa lai es pec tam visas ttiecibas delj taa jauktu.
04.02.2015 09:55 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Njā. Grūti kaut ko pateikt, jo es tempermentīga pēc dabas, tad es viņam sakidri un gaiši pateiktu- "Ja visu laiku sknadināsi un pļurināsies,ka būs kā iepriekš, tad būs arī!"
Vispār čalim pašvērtējums zemāks par zāli. Vai nu lai strādā ar to, vai arī es nezinu....man apniktu visu laiku skandināt un atkārtot to, ka nekur nepalikšu un neaiziešu.
04.02.2015 09:57 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Man ir precīzi tāda pati situācija ar vīru, tikai vēl ļaunāk-tā iepriekšējā meitene, kura viņam nodarīja pāri un pameta, esmu es pati. Un arī ir nemitīga greizsirdība, aizdomas, kaut kādā veidā neuzticēšanās. Tas ir pārrunāts simtiem reižu, it kā, jā, viņš ir drošs par mums, tic man, bet, kad pienāk attiecīga situācija, tad atkal ir cauri.

Man pat nav padoma, ko tādā situācijā darīt, es vienkārši dzīvoju, baudu to, kas starp mums ir labs, un tā ir patiešām daudz, un cenšos to viņa nedrošības un šaubu mūri ķieģelīti pa ķieģelītim nojaukt.

Protams, Tev jāizvērtē, vai puisis Tev ir pietiekami svarīgs, lai ar to sadzīvotu un cīnītos.
04.02.2015 09:58 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Mans draugs arī kādu laiku sākumā uztraucās, ka es viņu krāpšu vai pametīšu, bet nu jau laikam ir sapratis, ka es nekur nelikšos ;-) ja to periodu var pārdzīvot un pievērt acis, tad ar laiku viņam pāries.
04.02.2015 09:59 |

Reitings 9
cheeky* - Tā šoreiz nav aizbildināšanās, jo es, diemžēl, zinu to, kā viss bija, kā arī tas, ka vienu dienu viņi plānoja kopīgu ģimeni, visu, bet nākošajā dienā viņam vairs nekas no tā. Kopš tās šķiršanās ir pagājuši vairāk kā divi gadi, bet tomēr..:-/
04.02.2015 10:08 |

Reitings 9
čupakabra - es ļoti reti viņam skaidroju to, jo nebūšu tā, kas visu laiku ies un mals vienu to pašu. Turklāt mēs gājām ļoti daudz kam cauri, lai tagad varētu mierīgi dzīvot, es nevēlos no viņa tā vienkārši aiziet, tikai tāpēc, ka ir pagadījies pagrūts posms ;)
04.02.2015 10:10 |

Reitings 9
Agī - es arī domāju, ka nepieciešams šis te laiks, jo pēc iepriekšējām attiecībām, viņš ar nevienu citu nav bijis kopā. Turklāt, esmu viņu pieņēmusi ar visu to, kāda ir bijusi šī te pagātne, bet, laikam, jau tik tiešām vajadzīgs laiks, lai viņš saprastu, ka šis te viss, mūsu veidotais, nav tikai tukša laika pavadīšana.
04.02.2015 10:13 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
Tu gadijuma neruna par manu bijuso? :-D
Mes gan kopa bijam 6 gadus, beigas vinu dikti sapinaju, bet man bija jaaiiet prom,krapt gan nekrapu. Biezi uztraucos, vai neesmu vinu sabojajusi uz visu muzu, vai vins spes nakotne atdoties citam attiecibam. Un es vinu pilniba nevainiju..
Ari tavu cali pilniba saprotu. Ja tu kadam esi atdevis visu savu dzivi, dzivojis tikai tam cilvekam un jusu kopigai dzivei, bet beigas nekas nesanak, tad var iestaties neticiba. Es ieteiktu neteikt, ka ja ta turpinas teikt, tad ta ari notiks. Vajag ar milumu un sievietes maigumu nobrucinat to sienu kiegeli pa kiegelim ka jau marissa teica..
Katra zina, veiksmi :-)
04.02.2015 10:16 |

Reitings 169
Reģ: 28.04.2011
Jocīgi viņam tie draugi, kuri tā īsti neatbalsta viņa kopā būšanu ar draudzeni. Tas par "Gan jau zem tupeles".
04.02.2015 10:18 |

Reitings 9
pavedinataja - Tici man, ne mans tagadējais, ne Tavs bijušais ir pirmie un vienīgi ar tādām problēmām. Ir tā, ka es, manuprāt, esmu ļoti laba meitene, pat to viņa draugi ir teikuši, es vienmēr viņu atbalstu, visu cenšos izrunāt, lutinu, tāpat kā viņš mani, bet es zinu, ka viņam ir grūti un arī to es respektēju. Liels paldies par veiksmīti :))
04.02.2015 10:24 |

Reitings 2784
vienu dienu viņi plānoja kopīgu ģimeni, visu, bet nākošajā dienā viņam vairs nekas no tā. Kopš tās šķiršanās ir pagājuši vairāk kā divi gadi, bet tomēr..:-/

Es tiesham negribu izklausities ljauna, bet vai taa nebeidzas gandriiz katra skirshanaas?
Vienu dienu Jus kopaa plaanojat naakotni un otraa vairs nekaa nav palicis.. Ne visas skirshanaas var pamaniit jau laiciigi un ar taam samierinaties.

Butu priecaajies,ka tikai plaanoja beernus un nepaspeeja uzcept.

Pati teici divi gadi pagaajushi. Buuru taa kaa laiks ar to samierinaties un beigt chakareet Tev praatu!?

Nezinu es taadu aizbildinashanos pec diviem gadiem laikam iisti nepienjemtu.
04.02.2015 10:27 |

Reitings 9
malaciite - Tas viss ir tikai tāpēc, ka pašiem draugiem nav ``īstās`` draudzenes. Es nesaku, ka to saka visi draugi, bet ir daži indivīdi, un tāpēc puisis negrib uzmest draugiem, ko izdarīja jau esot ar bijušo. Esmu jau teikusi, ka man nav nekas pretī, ja tiek ziedots laiks arī priekš manis, jo tomēr, labāk lai izskrienas tagad, nekā tad, kad būs kopīga ģimenes dzīve, rausies prom, lai tik ar draugiem izietu patusēt.
04.02.2015 10:27 |

Reitings 9
cheeky* - Man viņš nav aizbildinājies un čīkstējis, ja var tā teikt, bet es vienkārši zinu, kā viss viņam bija. Attiecību sākumā viņš man izstāstīja visu, lai es aprodu ar viņa situāciju, ceru, ka saproti.:) Kā, lai saka, viņš ir cilvēks, kurš neteiks " Es Tev uzticos", ja tā nemaz nav, viņa acīs uzticība ir jānopelna. Viss bija norimis, bet vakar uzpeldēja karstā diskusija, kuras laikā viņš izteica frāzi " Es jau šitos tekstus esmu dzirdējis", un tas man nedaudz sabēdināja.
04.02.2015 10:33 |

Reitings 2784
unddy - Ja vins Tev nav aizbildinaajies, tad Tu par vinju pavisam noteikti aizbildinies. Un varbut pagatne nemaz nebus pie vainas?

Kur Tu dzirdeji,ka puishi saka ,ka ir zem tupeles?

Taa divaini. Juans vai nee, bet ja esi attieciibas tad vajadzetu but nobiedrushiem cilvekiem un saprast ,ka pavadit laiku ar otru pusiti ir forshi nevis pienaakums.

Lai nu kaa noveelu Tev un vinjam veismi! Var redzet cik lotidaudz Tev puisis nozimee un nesi gatava padoties.

Ceru ka Jums vis izdosies 
04.02.2015 10:42 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Jocīgi viņam tie draugi, kuri tā īsti neatbalsta viņa kopā būšanu ar draudzeni. Tas par "Gan jau zem tupeles".

Tu pat iedomāties nevari, cik daudz vīrieši savā starpā neatbalsta draugu kopā būšanu ar vienu vai citu meiteni, arī tad, ja meitenes klātbūtnē to nekādi neizrāda.
Mani divi labākie draugi, kurus pazīstu jau no agras bērnības. Vīrieši. Vismaz viņu starpā katrs, kurš kaut kur piekāpjas sievietei automātiski savā starpā tiek nodēvēts par podkabļučņiku, meitene, vienalga kāda, vienmēr ir tāda un šitāda, ja iebilst pret kaut kādām džeku lietām, izklaidēm.
04.02.2015 11:04 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Nu, mums attiecībās sākumā arī bija kas stipri līdzīgs no puiša puses - pašapziņa nekāda, par sevi tikai to sliktāko, pat tad, kad es reizēm atgriezos no pastaigas pa āru, viņš sēdēja sarāvies, pēc tam stāstīja, ka domājis, ka atpakaļ vairs nenākšu. No vienas puses, gribas teikt, velns, kas tie par vīriešiem, ka nevar sevi saņemt rokās! Kaut kāda kuņīna piedirš dvēseli un tad visu dzīvi smilkst kā suns. No otras puses, izeja ir tikai viena - neej prom. Esi tāda, kāda esi, izrādi viņam savu mīlestību un, ja nebūs totāls vraks no cilvēka, tad to pamanīs un novērtēs. Tām runām nepievērs uzmanību. Kad man tā saka, es atbildu: Tev nešķiet, ka man joprojām ir brīva rīcības izvēle? Ja būtu gribējusi, būtu jau sen aizgājusi!
04.02.2015 11:16 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Bet kāpēc tev kaut kas būtu jādara? Problēma taču ir viņā?!
Tavuprāt, ar kaut kādiem vipidroniem var panākt, ka cilvēks sāk uzticēties vai pārstāj savas bijušās attiecības kā beigtu rumpi staipīt sev līdzi? Nē, viņam pašam tas ir jāgrib. Un es pat teiktu, pietiekoši jāciena arī tevi, lai beigtu salīdzināt ar iepriekšējo attiecību pieredzi un nepamatoti piedēvēt bijušās rīcību.
04.02.2015 11:22 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nekādā gadījumā nedrīkst teikt "Ja Tu šitā visu laiku teiksi, tad arī ņemšu un aiziešu" Tas visu sabojās tikai vēl vairāk. Vajag viņu pārliecināt par to, ka nekas, pilnīgi nekas tāds nevar notikt, lai Tu sagribētu šķirties. Un šīs pārliecības viešana var prasīt gadus. Te arī viens no tiem gadījumiem, kad kāzas patiešām varētu ko mainīt. Vai arī mazais, ja tam esat gatavi. Ja jau viņš baidās, ka pie ģimenes atkal netiks, tad veidojiet to tagad.
04.02.2015 11:24 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Jopcik,man arī tāda sajūta,ka par manu bijušo iet runa. :-D Pat visi laiki un termiņi sakrīt. Lai gan ceru,ka tā nav,jo nenovēlu viņu nevienai... Pat ja tas nav tas pats cilvēks-uzskatu,ka viņam pašam jātiek ar saviem tarakāniem galā un punkts. Cik jums gadu,ja drīkst jautāt?
04.02.2015 11:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!