Kā omīte

Reitings 12
Reģ: 03.02.2015
Čau! Esmu 19 gadus jauna, mocos ar aizdusu, periodiskām, durstošām sāpēm pakrūtē, ikvakara 37,5° temperatūru. Bet aizdusa patiešām milzīga, pie pašas mazākās piepūles esmu aizelsusies, pat runājot dažreiz vajag paņemt pauzi un ievilkt tādu dziļu elpu, uzkāpju trešajā stāvā un elpoju kā būtu skrējusi maratonā. Jāatzīst gan, ka iet ceturtais gads, kopš smēķēju, bet tanī pašā laikā aktīvi nodarbojos ar sportu, kā var tā pēkšņi? Uztaisīju plaušām rentgenu, neko īpašu neuzrādīja. Vēl pie ģimenes ārsta neesmu bijusi, jo netieku klāt, pārāk lielas rindas. Kāda ir ar ko tādu saskārusies? Kādi ieteikumi, ko vajadzētu darīt, uz kādām uzpariktēm doties? Un nesakiet man, ka vienīgais, ko darīt - atmest smēķēšanu, tas jau ir procesā! :-D
03.02.2015 21:16 |

Reitings 12
Tā, šodien biju uz asins analīzēm, neko sliktu neuzrādīja, mazliet par mazu limfotīti(baltie as. ķermenīši) un pārejais normas robežās. slimnīcā gribēia taisīt kardiogrammu, bet pazvanīja manam ģimenes ārstam un tas pateica, ka grib taisīt uz vietas pie viņa, nezinu kāpēc nevarēju to darīt slimnīcā. es ļoti gribētu uz to slodzes eho pārbaudīties, bet es dzīvoju mazpilsētā un man reāli nav šobrīd iespēju tikt uz Rīgu to visu uztaisīt. :-/
04.02.2015 17:57 |

Reitings 39
Hm, tad nebūs vainīgs hemoglobīns & ferritīns - šajā gadījumā ņemu savus vārdus atpakaļ ;)

Spīdola - būs jāpamēģina Tavs ieteikums, ja atkal uznāks "hemokrīze" :D ;) Galvenais, lai vēl Rimčikā atrodu :D
04.02.2015 18:16 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Nu ja anēmija izslēgta, tad noteikti jāpārbauda sirds. Varētu jau arī būt plaušu vaina, var uztaisīt spirogrāfiju, bet es sāktu labāk ar sirds pārbaudi un noteikti arī eho vajadzētu uztaisīt. Te izklausās ka varētu būt pulmonāla hipertenzija, bet par agru uzstādīt dg, netaisot nekādus izmeklējumus.
06.02.2015 13:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits