Kad strādāju Trodeks veikalā bieži likām telefonos savas sim kartes ,cekojam kā strādā ... Reti kurš telefons ir pilnīgi nelietotsRakstijāt sms, jums nāca uz telefonu bankas sms, fotografējāt? Nu man liekas ka ne:)
Tātad biju veikalā, pārdevējs uzreiz atpazina, kad izstāstīju, kas par lietu nemaz nebija šokēts uzreiz paņēma un samainīja, pat nepārbaudīja vai stāstu taisnību. Radās sajūta, ka ļoti labi zināja, kāds telefons ticis man pārdots.+
Visbiezaak jauka attieksme izraisa jauku pretreakciju un pilniigi naturaalu veelmi probleemu atrisinaat.
Pameeginiet kaadreiz uzneemumaa nesaprasanaas, kluudas vai kaadaa citaa nelaagaa situaacijaa ieiet ar labu attieksmi, pieklaajiigi un jauki pajautaat. Vidomats bija( tas bremzei) ja atnac un ar labu nesaprot, tad ...Jo neviens cilveks ar kaujas saucieniem nekur neiet...sak ar labu.Manuprat loģiski ne? Ak jel..
veelmi probleemu atrisinaat.Likums vai tad nenosaka velmi atrisinat problemu? Un vel vairak pasu vaina? Nerada velmi izlabot situaciju? Tas vel tā kā būu jāizlūdzas? Darbā.... veikala par pašu naudu???? njaaa
Rakstijāt sms, jums nāca uz telefonu bankas sms, fotografējāt? Nu man liekas ka ne
Kad strādāju Trodeks veikalā bieži likām telefonos savas sim kartes ,cekojam kā strādā ... Reti kurš telefons ir pilnīgi nelietots
nu citi nāk , citi nenāk , ja tu nopirksi aizlīmētu kastīti un kaut kas nestrādās , atkal būs slikti