priori - nav tāda viena iecienītā. Pesto es vispār labi ja vienreiz gadā nopērku, parasti vasarā. Draudzene vēl no Itālijas bija atvedusi. Pēdējais pašas pirktais laikam bija Rundāles - bija ok.
Es PESTO lieku ļoti daudz kur, piemēram pie pilngraudu makaroniem, man ļoti garšo, salātos (rukola, tomāts, gurķis, siers, šampinjoni utt... ko vien sirds kāro), man liekas tik universāla mērce :-)
Patīk šie pesto, pie makaroniem labi :)
Un šis man ir mīļākais no pesto Rundāles avokādo - rukolas, pie salātiem :)
Spilvas pesto mērce pat ļoooti atšķirās no biezajām, spilvas mērce man personīgi šķiet, ka dīvaini garšo, nedabīgi, bet tas man, es 1x iegādājos un vairāk nepirkšu, tad jau labāka tā balsamico mērce kas viņiem vēl ir, bet tikai ne pesto. ;-)
Gurri1, varbūt vari pateikt, kurš no tiem pesto, kurus lieto pie makaroniem, tev patīk vislabāk? Kurš teiksim ir tāds ''tradicionālāks'' pirmajai iemēģināšanai?
Es audzēju baziliku uz palodzes podinos, lai varētu pati pagatavot svaigu pesto, var piešauties kādās proporcijās pievieno sierus parmigiano un pecorino, svaigu olīvellu, kiploku, jūras sāli mmm.(l) :)
Man vēl no iecienītākajiem pesto ir pētersīlu un arī pistāciju pesto.
Pirmā panna ar kartupeļiem olu baltumos izcepās... Nuuuu tā... Otru pannu ieliku olīveļļā un garšvielās apziestu kartupeļus. Nop , man nepatik. es varbūt kaut ko nepareizi izdariju, varbūt tās olas nebija pareizi sakultas vai kā.
Sveikas!
Beidzot mājās, visi darbi sadarīt, varēs vakarā palaiskoties un neko nedarīt. Domāju, ka vajadzētu sākt skatīties pavasara mēteli, bet līdz veikaliem vēl neesmu tikusi. Lai gan nemaz nezinu, vai jau ir parādījies kaut kas no tā piedāvājuma. :D
Un vēl gribu ko pamainīt sevī, bet nezinu ko. :D :D :D
Šovakar vakariņas taisa draugs, jo man nav spēka nostāvēt pie plīts. Bet tāpat no virtuves atskan - Kur mums stāv tas? Iedosi šito? :-D Tā nu visu laiku staigāju šurpu turpu :D
Esmu mājās,bet vnm lasu un nesaprotu kur jūs ņemat spēkus tām vakariņām? :-/
Katru rītu domāju, nu vakarā taisīšu to un šito,atnāku mājās, bet tālāk par tēju un maizītēmnetieku. Besīgi jau.