Es ļāvu viņam pārgulēt ar citu.

Reitings 16
Reģ: 23.01.2015
Jaunajā SHAPE žurnālā ir patiess stāsts par kādas sievietes pieredzi.
Īsumā tām, kuras nav lasījušas, izstāstīšu.

Sievietes dzīvē bijuši četri vīrieši, un šo visu attiecību laikā, viņu mocījusi liela greizsirdība. Protams, visas četras attiecības beigušās ar to, ka vīrieši viņu ir piekrāpuši.
Tad uzradās Viņš. Mīļš, jauks un visnotaļ lielisks. Līdz pirmajam skūpstam pagājis pusgads, līdz seksam tik pat. Un tad jau pienāca diena, kad viņa ievācās pie viņa. Protams, arī šajās attiecībās viņu mocīja greizsirdība, tika čekots telefons un dators, izstalkotas tika visas sievietes, kas ir/bija viņa dzīvē (kolēģes, draudzenes).
Tad pienāca tā diena, kad viņš paziņoja, ka... vēlētos pārgulēt ar citu sievieti, un nevienu citu kā manu draudzeni.
"Viņš stāstīja, ka tā ir nepārprotama kaisle, nepieciešamība un ar prātu vien to neizdzīs no galvas. Viņš teica, sekss un mīlestība nav viens un tas pats - sekss ir neprāts, hormoni, iekāre, bet mīlestība ir visa pārējā dzīve, kas ir starp mums."
".. viņš tur sēdēja, stāstīja, jautāja vai vispār esmu gatava par to runāt, lūdza piedošanu, skaidroja, mīļoja, atvainojās, raudāja pats."
Viņš jau bija runājis ar draudzeni un, līdzīgas intereses vadīta viņa piekrita.

Sieviete deva viņiem savu piekrišanu.

"Protams, novērtēju viņa atklātību un izstāstīt savus nodomus, nevis rīkoties aiz muguras, bet vēl spēcīgāka bija kauna sajūta - ko tagad par mani domās draudzene, kura gulēs ar viņu? Viņai noteikti šķitīs, ka esmu tizla neveiksminiece, kura nespēj apmierināt savu vīrieti..."

Pirms viņš aizbrauca uz viesnīcu pie viņas, viņiem bija atklāta (cik nu varēja) saruna, kuras laikā viņš nebeidza atkārtot cik ļoti viņš viņu mīlot, un ka notiekošais nekādi neliecina, ka viņa būtu slikta vai nevērtīga sieviete.

Taču tad sieviete saprata, ka šī situācija ir viņas dzīves lielā dāvana - lai augtu.

"Atvēru acis un ieraudzīju viņu, atgriezies nakšņot mājās - mīļš un tuvs kā vienmēr. Visu nakti viņš neizlaida no sava apskāviena, un manī pēkšņi ielija tik liela laimes sajūta. Gaidīto dusmu un aizvainojuma vietā sajutu pateicību par aizvadīto nakti. Pēkšņi apzinājos, kāpēc, lai diviem cilvēkiem nevarētu būt sekss, ja viņi tā vēlas? Kāpēc tikai es drīkstu ar Viņu gulēt?"

"Mani līdz sirds dziļumiem silda apzināšanās, ka spēju mīlēt vīrieti neatkarīgi no tā, viņš guļ vai neguļ ar citām sievietēm un būtībā ir pat mazsvarīgi, kāpēc viņš to dara, jo viņš ar savām darbībām tikai kā spogulis rāda man pašai sevi, ikreiz dāvājot iespēju vēl par kādu solīti pavirzīties tuvāk tam dziļumam sevī pašā, kur mīlestībai nosacījumu nav."

Meitenes, kādas ir jūsu domas par šo situāciju?
02.02.2015 23:05 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Tālāk vairs nav kur krist..
Un vispār kāpēc ir jāpuplicē šādi raksti? Lai pusaudžu nenobriedušajā vērtību sistēmā ielaistu ko tādu? Tagad visas mazās meitenes domās ka tas ir ok! Vispār to žurnālu vajadzētu "paņemt priekšā".
03.02.2015 09:11 |

Reitings 8189
* jāpublicē
03.02.2015 09:13 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Es gandrīz izvēmu savas brokastis pie šīs vietas
Atvēru acis un ieraudzīju viņu, atgriezies nakšņot mājās - mīļš un tuvs kā vienmēr. Visu nakti viņš neizlaida no sava apskāviena, un manī pēkšņi ielija tik liela laimes sajūta.
Visādi var dzīvē notikt, bet šāda veida akcepts no siewvietes puses manā uztverē ir kā līdzdalība noziegumā grupā pašai pret sevi.
03.02.2015 09:15 |

Reitings 18
Reģ: 17.10.2014
slimi, kas gan tur NORMĀLS...
03.02.2015 09:18 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
katram cita domāšana ,bet no manas puses būtu game over , jo nespētu piedot sex ar citu .vienalga kādos apstākļos.
03.02.2015 09:19 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es labāk tad esmu viena, nekā ar kādu, kam ar mani nepietiek..

+1

Sieviete ir tik izmisusi un ar tādām pašvērtējuma problēmām vai bailēm palikt vienai, ka ir gatava izdomāt visdažādākās atrunas un tekstiņus, kā tas ir pieņemami un kā ši situācija ir dāvan, kas palīdz viņai augt utt.
Vecis - atvainojos, prasts jāklis, kas no viņas iepriekšējiem atšķirās tikai ar to, ka gribēja padrāzties nevis paslepus, bet pasakot to atklāti un pielejot ausis ar medu.
03.02.2015 09:20 |

Reitings 8189

Tad jau ir progress
03.02.2015 09:22 |

Reitings 8189
Neievietojās citāts
Domāju progress ar to , ka citi krāpa aiz muguras , šis atklāti.
03.02.2015 09:23 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Vīŗietim kaut ko nu ļoti gribas - pārgulēt ar smuko Anniņu, nopirkt jauno iPad, aizbraukt ar Jurčiku uz trīs dienu dzerstiņu, principā, vienalga ko, bet gribas kaut ko tādu, bez kā tīri teorētiski nenomirīs.

Un redz viņam ir pofig, ka tā rezultāta sievietei, kuru viņš, kā apgalvo, mīl, jaiziet cauri kaut kam šādam:

Rakstā bija aprakstīts, ka gulēja gultā, raudāja, vēma

Redz, apskaidrība uznāca (laikam abiem), ka tieši tā izpaužas īsta, beznosacījuma mīlestība.

Nu ko lai saka - ja tagad abi ir apskaidroti un laimīgi - lai jau izbauda savu "mīlestību"!
03.02.2015 09:28 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Sieviete mazohiste. Vīrietis sadists. Labāk tad būtu krāpis slepus! Tā ir ņirgāšanās par sievieti.
03.02.2015 09:50 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
viirietis atradis aitinju, kuru var cakareet kaa mazo beernu. Visiem ir veelme , esot attieciibaas, guleet ar citiem, ir iekaare, ir veelme pec nezimaama, aizliegtaa. bet ar to it kaa cilveeks atskiras no dziivnieka - nelec virsuu visiem un visur, jo GRIBAS. Nu tad skiraties un seksojat apkaart , cik uziet, nafig otru taa cakaret.
03.02.2015 10:00 |

Reitings 17280
...vai arī jāmeklē sieviete, kam "brīvās attiecības" šķiet pieņemamas. Tādā brutāla veidā čakarēt sievieti, psihologiski ietekmēt un skalot smadzenes, lai (pē cbūtības) grizsirdīgu un privatīpašniecisku sievieti pārtaisītu par tādu, kam tas sekss ar citu neko nenozīmē... tas ir vienkārši ļauni.
03.02.2015 10:04 |

Reitings 1496
57days vai arii taadu variantu, jaa. Oi, seit man iesavas prata doma "ko nezin, tas nesaapina", tad jau labaak kraapt aiz muguras (KAS arii , manuprat, ir gleevi!!!), bet ja runaajam par saadam absurdaam situacijam, kas normaali, nav normaali. Tad vismaz nezini, bet uzzini kaut kad veelak un tad vismaz tas paardzivojums ir savadaks - normaalaks? Ja taa vispar var apgalvot. Es nevaru iedomaaties kaa saap sirds, kad virietis sekso ar citu kaut kur un veel atnaak majas un tevi apskauj.. drausmigi.
03.02.2015 10:08 |

Reitings 367
Reģ: 28.06.2013
Diezin ko vīrietis pateiktu, ja tagad šī sieviete paziņotu, ka jūt kaisli pret kaimiņu, apslāpēt un bēgt no tā nevar. Sakostiem zobiem un mīlošu sirdi viņai nāksies pavadīt ar to vīrieti nakti. :D
03.02.2015 10:12 |

Reitings 17280
Redzi, ja krapj aiz muguras, tad sievietei paliek tiesības dusmoties, paliek tiesības to nepieņemt, paliek tiesības vīrieti atgrūst un uztvert par pretīgu, paliek tiesības nepiedot (paliek tiesības piedot), paliek tiesības aiziet, paliek tiesības gaidīt, lai viņš "izpērk savu vainu".....Īsumā, viņa var reagēt tā, ka jūtas.

Ko var šī sieviete? Sabucot, apjautaties, kā gaja mīlajam gulta ar Anniņu, un likties vakara blakus čucēt. Jo nu, viņiem taču ir īsta mīlestība, un viņs jau neko sliktu nav izdarījis, tikai viņa, muļķe, joprojam nav līdz galam "apgaismojusies" un tapēc iekšā sāp.
03.02.2015 10:14 |

Reitings 1496
Jap, lasiiju, ko raksti un maaju ar galvu - tiesi tas bija tas, ko domaaju! :) Seit , ja saaks traci viirietis pateiks - kas tu stulba? mees tacu visu sarunaajam. Un taa vai taa sieviete paliks zaudeetaajas lomaa.
03.02.2015 10:17 |

10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
cik pretigi!
tad jau tas pats butu kas,ai zini miljais,shodien mani panjems priekshaa tavs draugs,bet neuztraucies es miilu tikai tevi..fuj
03.02.2015 11:06 |

Reitings 303
Reģ: 06.01.2015
Vecis stulbs, es viņa vietā būtu pierunājis uz grupņiku :-D
Lai varētu skatītīties, kā divas sievietes laizās un pec kārtas katrai iebāzt :-D
03.02.2015 11:17 |

Reitings 200
Reģ: 28.01.2015
Lalya*

+++
03.02.2015 12:08 |

Reitings 111
Reģ: 18.01.2015
Man jau liekas,ka kārtējais izdomājums.
03.02.2015 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits