Es ļāvu viņam pārgulēt ar citu.

Reitings 16
Reģ: 23.01.2015
Jaunajā SHAPE žurnālā ir patiess stāsts par kādas sievietes pieredzi.
Īsumā tām, kuras nav lasījušas, izstāstīšu.

Sievietes dzīvē bijuši četri vīrieši, un šo visu attiecību laikā, viņu mocījusi liela greizsirdība. Protams, visas četras attiecības beigušās ar to, ka vīrieši viņu ir piekrāpuši.
Tad uzradās Viņš. Mīļš, jauks un visnotaļ lielisks. Līdz pirmajam skūpstam pagājis pusgads, līdz seksam tik pat. Un tad jau pienāca diena, kad viņa ievācās pie viņa. Protams, arī šajās attiecībās viņu mocīja greizsirdība, tika čekots telefons un dators, izstalkotas tika visas sievietes, kas ir/bija viņa dzīvē (kolēģes, draudzenes).
Tad pienāca tā diena, kad viņš paziņoja, ka... vēlētos pārgulēt ar citu sievieti, un nevienu citu kā manu draudzeni.
"Viņš stāstīja, ka tā ir nepārprotama kaisle, nepieciešamība un ar prātu vien to neizdzīs no galvas. Viņš teica, sekss un mīlestība nav viens un tas pats - sekss ir neprāts, hormoni, iekāre, bet mīlestība ir visa pārējā dzīve, kas ir starp mums."
".. viņš tur sēdēja, stāstīja, jautāja vai vispār esmu gatava par to runāt, lūdza piedošanu, skaidroja, mīļoja, atvainojās, raudāja pats."
Viņš jau bija runājis ar draudzeni un, līdzīgas intereses vadīta viņa piekrita.

Sieviete deva viņiem savu piekrišanu.

"Protams, novērtēju viņa atklātību un izstāstīt savus nodomus, nevis rīkoties aiz muguras, bet vēl spēcīgāka bija kauna sajūta - ko tagad par mani domās draudzene, kura gulēs ar viņu? Viņai noteikti šķitīs, ka esmu tizla neveiksminiece, kura nespēj apmierināt savu vīrieti..."

Pirms viņš aizbrauca uz viesnīcu pie viņas, viņiem bija atklāta (cik nu varēja) saruna, kuras laikā viņš nebeidza atkārtot cik ļoti viņš viņu mīlot, un ka notiekošais nekādi neliecina, ka viņa būtu slikta vai nevērtīga sieviete.

Taču tad sieviete saprata, ka šī situācija ir viņas dzīves lielā dāvana - lai augtu.

"Atvēru acis un ieraudzīju viņu, atgriezies nakšņot mājās - mīļš un tuvs kā vienmēr. Visu nakti viņš neizlaida no sava apskāviena, un manī pēkšņi ielija tik liela laimes sajūta. Gaidīto dusmu un aizvainojuma vietā sajutu pateicību par aizvadīto nakti. Pēkšņi apzinājos, kāpēc, lai diviem cilvēkiem nevarētu būt sekss, ja viņi tā vēlas? Kāpēc tikai es drīkstu ar Viņu gulēt?"

"Mani līdz sirds dziļumiem silda apzināšanās, ka spēju mīlēt vīrieti neatkarīgi no tā, viņš guļ vai neguļ ar citām sievietēm un būtībā ir pat mazsvarīgi, kāpēc viņš to dara, jo viņš ar savām darbībām tikai kā spogulis rāda man pašai sevi, ikreiz dāvājot iespēju vēl par kādu solīti pavirzīties tuvāk tam dziļumam sevī pašā, kur mīlestībai nosacījumu nav."

Meitenes, kādas ir jūsu domas par šo situāciju?
02.02.2015 23:05 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
emmanuelle
tavuprāt, sievas draudzenes izdrāšana ir viens no pirmsnāves lista darbiņiem? nopietni? kas tās citas caurumā tik īpašs, lai pirms nāves tur noteikti pabūtu? :D
04.02.2015 16:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es piekristu saadam solim tikai tad,ja zinaatu,ka manam viiram ir atlicis loti iiss laiks, ko dziivot sajaa pasaulee!
Manējais šajā saulē, iespējams, vairs ilgi nedzīvotu, ja no viņa izskanētu attiecīgs paziņojums :D :D :D /evilcormeum/ :D :D :D
04.02.2015 16:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
/evilcormeum/

Vot šito es gribētu redzēt!!! :D :D :D
04.02.2015 16:29 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
tavuprāt, sievas draudzenes izdrāšana ir viens no pirmsnāves lista darbiņiem? nopietni? kas tās citas caurumā tik īpašs, lai pirms nāves tur noteikti pabūtu?

+1 :-D
04.02.2015 16:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es te sen atpakal rakstiju vienu piemeeru no dziives ,un aizdomaajos,ja mans viiram buutu jutas pret manu draudzeni ,un vins tiesaam gribeetu ar vinu paarguleet -taa buutu vina "peedeeja veeleesanaas",tad noteikti man nebuutu nekas pretii...Tas ir mans viedoklis.
04.02.2015 16:32 |

Reitings 11996
tavuprāt, sievas draudzenes izdrāšana ir viens no pirmsnāves lista darbiņiem? nopietni? kas tās citas caurumā tik īpašs, lai pirms nāves tur noteikti pabūtu?

Nu pieņemsim, ka Emmanuelles vīrs bija nevainīgs un vienīgā sieviete viņa dzīvē bija Emmanuelle... :D Tad nu, varbūt pirms nāves tomēr grib pats pārliecināties, ka citas sievietes caurums nav ne ar ko īpašāks... :D
04.02.2015 16:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es gan negribētu to piedzīvot :D :D :D
04.02.2015 16:34 |

Reitings 16208
Neons-es sapratu sarkasmu!Man tomeer labaak patiktu ,ja es pati piekriitu sim solim,ne to dara man aiz muguras...(t)
04.02.2015 16:36 |

Reitings 11996
Izskatās, ka tomēr nesaprati! :-P Nav jau runa, ka aiz muguras... Nē, nu, lai ir uz nāves gultas, tev zinot. Vnk te meitenes sašuta - kas gan tāds tajā citas sievietes caurumā ir, ka vīrietis pirms savas nāves ko tādu vispār vēlētos izmēģināt?... :D

Katrā ziņā, ja mans vīrs ko tādu man palūgtu (būdams tuvu nāvei), es diez vai saprastu šādu viņa vēlmi... :-/
04.02.2015 16:41 |

Reitings 2018
Reģ: 21.12.2013
sviests nu :-O
kur tā var, ja man , ko tādu patiektu vīriets es viņam ar pannu pa galvu un ārā pa durvīm.
04.02.2015 16:42 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Man tas izklausās pēc sadomājuma, bet nu visādi cilvēki uz pasaules, tā ka nu var jau būt, bet nu...
04.02.2015 16:44 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Shape tāpat kā cosmo jau sen ir sevi izsmēlis un raksta izdomātus stāstiņus.
04.02.2015 16:45 |

Reitings 16208
Neons-viss kaartiibaa!:-)Es vienmeer atceros to staastu no dziives...

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Ja tas nebūtu Shape, bet tepat cosmo ierakstīts, visas teiktu, ka trollim labi strādā izdoma.. un arī par Shape rakstu rodas tāda sajūta, tur kādam redakcijā laba izdoma ;)

Reitings 16208
Manaa piemeeraa sieviete bija taa,kura gribeeja guleet ar citu viirieti.
04.02.2015 16:48 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Emanuelle , atceros sho Tavu staastu, jo loti shausminaajos.

Un Tavaa orginalajaa diskusijaa nebija runa par naaves gultu.

Teici ,ka visi brauksiet atvalinajumaa ( vai draudzene pie jums brauks, isti neatceros) un ka viiirs esot pedejas dienaaz dikti prieciigs un ‘leekaajot’ pa maaju nevarot sagaidiit.

Un Tu spriedeleeji vai ljaut Tevi nokraapt, ja vinjam vinja tik loti simpatizee.

Mans personiskais viedoklis, lai vai kaada situacija man tas liekas nepienjemami.

Mana drauga mamma satikaas ar virieti kursh bija skiries no sievas, diemzel atklaaja vinjam veezi. Un virietis aizgaja pedejaa meenesii atpakal pie sievas. Jo tomer bija muza milestiba ar kuru pavadija labaakos dzives gadus.

Protams drauga mammai bija gruuti ,bet vinja to respekteeja un teica ,ka arii tomer gribetu savu bijusho viiru (bernu teevu) blakus tadaa situacijaa,lai gimenei vieglaak utt. To es vairaak saprotu nekaa ‘uz naaves gultas pameginat ko citu’.
04.02.2015 16:48 |

Reitings 16208
Cheeky-paldies par tavaam domaam!Manaa "originalajaa staastaa" viirs nav "guleejis" ar manu draudzeni-saaksim jau ar to.Iesaku tev diskusiju paarskatiit veeriigaak,jo tur nekur nebija teikts,ka es tiksu kraapta...Un jaa ,mees visi atkal brauksim uz Hawaii,pirksim lielaaku iipasumu, un uzsaaksim kopeeju bizness-tas, ja tev slinkums lasiit...
Staasts no dziives bija taads,ka viiriesa sieva bija smagi slima,bija pavisam maz atlicis ,un vina gribeeja uzsaakt miilas sakaru ar viira draugu-viirs piekrita!
Tavs gadijusm ,ir tavs gadijums!Visi cilveeki nav vienaadi...
04.02.2015 17:00 |

Reitings 11996
Staasts no dziives bija taads,ka viiriesa sieva bija smagi slima,bija pavisam maz atlicis ,un vina gribeeja uzsaakt miilas sakaru ar viira draugu-viirs piekrita!

Brrr!!!.... Nez, man tas neliekas normāli, lai gan teorētiski es it kā saprotu šādu scenāriju, bet tomēr...
04.02.2015 17:04 |

Reitings 16208
Neons-ar to gribeeju teikt tikai vienu,ne vienmeer dziivee notiek taa,kaa esam iecereejusas.
04.02.2015 17:11 |

Reitings 11996
Nuuu... Zini, uz pasaules pastāv arī svingeri, brīvās attiecības, visādas orģijas un izvirtības pāru attiecībās, tad vēl visādi gadījumi, kad vīrietis iemīlās un apprec bijušo prostitūti vai arī ne bijušo, bet esošo un aktīvi pelnošo utt... Visādi jau mēdz būt! Taču, ja runājam par visai parastiem cilvēciņiem, par parastām attiecībām mūsu pašu forumiešu vidū - kā izksatās, nevienam tāds raksts par attiecībām normāls nešķiet. Un man, jāsaka godīgi, prieks par to, ka kaut kāds saprāts un robežas sabiedrībā vēl pastāv...
04.02.2015 17:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits