Jaunajā SHAPE žurnālā ir patiess stāsts par kādas sievietes pieredzi.
Īsumā tām, kuras nav lasījušas, izstāstīšu.
Sievietes dzīvē bijuši četri vīrieši, un šo visu attiecību laikā, viņu mocījusi liela greizsirdība. Protams, visas četras attiecības beigušās ar to, ka vīrieši viņu ir piekrāpuši.
Tad uzradās Viņš. Mīļš, jauks un visnotaļ lielisks. Līdz pirmajam skūpstam pagājis pusgads, līdz seksam tik pat. Un tad jau pienāca diena, kad viņa ievācās pie viņa. Protams, arī šajās attiecībās viņu mocīja greizsirdība, tika čekots telefons un dators, izstalkotas tika visas sievietes, kas ir/bija viņa dzīvē (kolēģes, draudzenes).
Tad pienāca tā diena, kad viņš paziņoja, ka... vēlētos pārgulēt ar citu sievieti, un nevienu citu kā manu draudzeni.
"Viņš stāstīja, ka tā ir nepārprotama kaisle, nepieciešamība un ar prātu vien to neizdzīs no galvas. Viņš teica, sekss un mīlestība nav viens un tas pats - sekss ir neprāts, hormoni, iekāre, bet mīlestība ir visa pārējā dzīve, kas ir starp mums."
".. viņš tur sēdēja, stāstīja, jautāja vai vispār esmu gatava par to runāt, lūdza piedošanu, skaidroja, mīļoja, atvainojās, raudāja pats."
Viņš jau bija runājis ar draudzeni un, līdzīgas intereses vadīta viņa piekrita.
Sieviete deva viņiem savu piekrišanu.
"Protams, novērtēju viņa atklātību un izstāstīt savus nodomus, nevis rīkoties aiz muguras, bet vēl spēcīgāka bija kauna sajūta - ko tagad par mani domās draudzene, kura gulēs ar viņu? Viņai noteikti šķitīs, ka esmu tizla neveiksminiece, kura nespēj apmierināt savu vīrieti..."
Pirms viņš aizbrauca uz viesnīcu pie viņas, viņiem bija atklāta (cik nu varēja) saruna, kuras laikā viņš nebeidza atkārtot cik ļoti viņš viņu mīlot, un ka notiekošais nekādi neliecina, ka viņa būtu slikta vai nevērtīga sieviete.
Taču tad sieviete saprata, ka šī situācija ir viņas dzīves lielā dāvana - lai augtu.
"Atvēru acis un ieraudzīju viņu, atgriezies nakšņot mājās - mīļš un tuvs kā vienmēr. Visu nakti viņš neizlaida no sava apskāviena, un manī pēkšņi ielija tik liela laimes sajūta. Gaidīto dusmu un aizvainojuma vietā sajutu pateicību par aizvadīto nakti. Pēkšņi apzinājos, kāpēc, lai diviem cilvēkiem nevarētu būt sekss, ja viņi tā vēlas? Kāpēc tikai es drīkstu ar Viņu gulēt?"
"Mani līdz sirds dziļumiem silda apzināšanās, ka spēju mīlēt vīrieti neatkarīgi no tā, viņš guļ vai neguļ ar citām sievietēm un būtībā ir pat mazsvarīgi, kāpēc viņš to dara, jo viņš ar savām darbībām tikai kā spogulis rāda man pašai sevi, ikreiz dāvājot iespēju vēl par kādu solīti pavirzīties tuvāk tam dziļumam sevī pašā, kur mīlestībai nosacījumu nav."
Meitenes, kādas ir jūsu domas par šo situāciju?