Esmu likusi pie Signes Pūces, kvalitatīvi, nebija dārgi, bija pieejami piemēroti laiki un forša attieksme, tikai man kaut kā sāka neturēties skropstas. Nedomāju, ka viņa nekvalitatīvi pieaudzēja man skropstas, liekas, ka vienkārši uz manējām vairs neturējās.
Edīte Ābelīte - ļoti kvalitatīvi un rūpīgi, ilgi liek skropstas vizītē, bet nu turējās godam. Ne pie vienas man nebija tik foršas skropstas, bet dārgāk nekā parasti un neizdevīga atrašanās vieta (pie tam mētājās no vienas vietas uz otru :D). Tas vēl tā, bet arī laiki bija ierobežoti, tāpēc vairs neliku pie viņas, jo man arī ar laikiem ir kā ir. Arī ļoti jauka un patīkama attieksme.
Jolanta Līdiga - Kvalitatīvi un rūpīgi liek skropstas. Cena arī ļoti ok, vieta arī ērtā vietā - centrā, ar laikiem arī var sarunāt. Vienīgais man nepatika viņas attieksme, bet ja uz to piever acis, tad ļoti laba meistare.
Diemžēl neatceros vienas vārdu un uzvārdu, pie kuras noteikti neiesaku iet. Vajadzēja steidzami uzlikt - atradu sludinājumu zip.lv un aizgāju. Uzlika briesmīgi. Atceros, ka laikam bija Čaka ielā.