Vai, ejot uz sporta zāli, galvenais ir tas, cik lielas krūtis izskatās? :-/ Sporta krūšturis nodrošina to, lai, gadiem ejot, nebūtu krūtis līdz ceļgaliem..
pilnīgi iesāpējās no domas viena par skriešanu/lekšanu bez sporta krūštura :D
Atbildot uz autores jautājumu, - jā, sporta krūšturī un bez nekādiem polsterējumiem. Tas tomēr is sports, jājūtas ērti un nav īstā vieta, kur demonstrēt savus "it kā" labumus.
man ir līdzīgs kā sammia_ bildē, pirku Vācijā, Hunkemoller apakšveļas veikalā. Esmu ļoti apmierinātā, jo parastajos sporta krūšturos mans knapais B izmērs kkur pazūd. :-D
Nepērku tādus, kur ir tikai "lupatiņa", bet gan mazliet stingrākus, man ir C izmērs un ir ok, Sporta krūšturī, protams, izskatās no sāniem vairāk kā "dēlis", nekā parastā krūšturī.. bet nu uz sporta zāli jau iet sportot, nevis domāt par to, kā krūtis izskatās :D
Man viens no sporta krūšturiem ir no H&M šis, arī lielākām krūtīm ir piemērots un mazas nepadara par galīgu dēli, jo ir mazliet stingrāks, nekā parastie auduma, medium support.
Cherr- meklee kaut ko liidziigu kaa es ieliku bildi. Man pashai ir d++ kruutis un shis looooti labi izskataas. Nu gandriiz kaa parastais kruushturis tikai stature labaaka. Es uz kreklinju tipa kruushturiem nemaz acis nemetu virsuu, man vinji izliekas shausmiigi.
Lai nav jāveido jauna tēma pajautāšu te-
Lielo krūšu īpašnieces, kur jūs pērkat tiešām izturīgus/kvalitatīvus/lielai slodzei paredzētus krūšturus?
Nekur nevaru normālus atrast un bez maz vai jāsaka, lai māsa sūta no Īrijas http://www.littlewoodsireland.ie/women/lingerie/bras/sport/e/b/1711,20076.end
Visur,kur LV skatos ir tikai uniboob tipa krūšturi :D