Meitenes, par snikerkūku :)
Tās nebūs internetā, jo kremu pati izdomāju!
Visa pamatā ir medus kūkas plātnes. Tām recepti nerakstîšu, jo katrai tā ir sava, pilns internets, vienīgais meduskūkas mīklu es taisu to, kuru ir jāpavāra uz plīts, nu medu jāpakaramelizē un tā :)
Kāpēc man nepatīk rakstīt receptes, jo tādu nekad nav :(
Es taisu "uz aci", un kremu dažādu, tāpēc lūdzu neapvainojieties, es nevaru norādīt neko pa gramiem, jo kūkas taisu lielas.
Tātad:
Snikeri(pērku uzreiz tās piecpakas) , ņemu 2 iepakojumus, tos būs jāmaļ gaļas mašīnā tàpēc ieliec uz vairāk kā stundu saldētavā) , citādāk nošausies ātrāk nekā tiksi pie rezultāta( BTW , snikeri neblenderējās, jau mēģināju :D)
Kremam ņemu , kas veikalā uz atlaidi: Maskarponi lielo vai 2vas, vai Kremsierus(Bonjour, Kārums, Rasa).
Pirms visu jaukt kopā, izņem kremsieru ārā no ledusskapja uz stundu, lai mīkstāks, jo būs vieglāk samaisīt ar snikeriem.
VAI
Kremsiers +mazais putukrējums ( katru putojam atsevišķi) un tad saliekam kopā (Nu takā taisa Tiramisu), un tad ja salduma garša ok, lielam klāt snikerus un maisam visu kopā. Masu liekam ārā vai ledusskapī uz stundu, lai sacietē, tad var normāli visas kārtas sasmērēt. Kūka nekad nesanāk sausa!
Bāc , ceru, ka kaut kas saprotams no šitā sanāca, (rakstu no telefona, piedošanu, ja kādas kļūdas) :)