Ir cilveeki,kas to dara un vinjiem viss liekas ok,ir cilveeki kuri to nedara un vinjiem tas nav pienjemami.
Jebkuram normaalam cilveekam ir pieejams maajaas uudens un dusha,pirms taadaam lietaam var vienkaarshi ieiet dushaa un viss.
Vienreiz vecene man atteicās sūkāt, jo man penis pretīgi smirdot, mana attieksme pret pežas laizīsanu ir tāda pati - kamēr vecenēm smirdēs vagīnas, kas ir lielākajā daļā gadījumā, tikmēr savu mēli tur nebāzīšu.
Vispār vispār orālais sex var izraisīt balsenes vēzi abiem, gan tas, kas laiza, gan tas , kas sūkā
Helio baktērijas pie vainas, ko izraisa bieži vien pārāk bieža partnera maiņa. Tā kā morāle-orālie prieki tikai tie, kam patīk un tam, kam uzticas
Man pašam tā nav gadījies, bet čomam vienam meitenei ne tikai apakša neskūta, bet normāli pēc zivīm smakoja. Čalis esot tūlīt aizgājis tualeti un iznākot ārā pateicis, ka jāsteidzas prom, jo ķipa vecmāmiņu uz slimnīcu aizveda. Meitene palika tur stringos, zeķbiksēs, krūšturī, nesaprotot kas noticis
Nu ,protams,ka stds, herpes visu ko var dabut, taadel sis lietinas jadara kopaa tikai ar vienu partneri ar ko esi kopaa ilglaicigi un zinaams ka otrs cilveks ir gan vesels, gan nekraapj!
ir daudz meitenu/sieviesu kas skuj kaunuma luupas un apkaart, bet atstaaj prieksaaa striipinu ""landing strip "" angliskais nosaukums...latviski nezinaasu kaa pareizi nosaukt
meitene jau bija gultā sēdus stāvoklī un čalis arī uz ceļiem jau bija - meitene stringas nenovilka pilnībā nost, bet atkailināja to vietu kur laizīt un tad tas smārds nāca čalim degunā, pat nepaspēja nolaizīt un aizskrēja uz tualeti.