Skūpsti un ilglaicīgas attiecības

Reitings 6
Reģ: 02.02.2015
Labdien!

Situācija šāda - esmu ar draugu kopā jau 7 gadus. Pirmos attiecības gadus skūpsti bija ļoti daudz, protams, rozā periods un tā tālāk! Bet pēdējā laikā esmu sapratusi, ka skūpsti ir tik rets pasākums, ka tas parasti ir tikai pirms seksa (kas arī vairs nav tik bieži kā gribētos, saprotu pēc darba nogurstam, bet kaut kā ļoti skumīgi!).

Kā ir Jums ar skūpstiem, tām, kas arī ir ilglaicīgās attiecībās?

Jo es vīrietim saku, ka vēlos vairāk skūpstu, ka nesaprotu, kas par problēmu ir tajā, ka mums to nav. Viss, ko viņš atbild: "Problēmu nav! Es nezinu!". Ieteica, lai es uzskaitu dienas, kad nav bijuši skūpsti un katrai dienai protams ir kādas atrunas: "Esmu pārguris! Visa diena vienā skriešanā!".

Man skūpsti ir ļoti svarīgi, bet izskatās, ka vīrietis nevēlas mainīties, jo viņš saka,ka ja es tik ļoti vēlos, tad, lai es skūpstu viņu, bet es taču gribu,lai viņš noskūpsta!
02.02.2015 11:42 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
vienmēr strādā vecā patiesība, jo vairāk dod , jo vairāk saņem pretī

+++
Mēs esam 5 gadi attiecībās, bet daudz čubinamies un mīļojamies un bučojamies. Jā, tādu kaislīgu skūpstu ir mazāk, bet kad ir- norauj jumtu(l)
Tādā ziņā mums ir ļoti sirsnīgas attiecības..daudz buču, mīļošanas, uz rokām nēsāšanas pa māju,utt..
Nevar gaidīt,kad tik nāks tevi bučot...pašai jāizrāda iniciatīva..
02.02.2015 13:21 |

Reitings 112
Reģ: 03.12.2014
Mani reizēm šausmina doma par skūpstu diedelēšanu. Par ko gan kļūst attiecības, ja pat skūpsti jālūdz ar lūgšanu?

nevajag lūgties, kaut nedela reizi dabutu skupstu tadu kartiigu es ar nelugtos kaut gribetu vairak!tas paboja visas atieciibas!ir bijis ka atbrauc no darba parguris uzreiz gulta ieksa un kadu filmu pa tv grib, es visu dienu neredzedama gribu kaut vienu mazu bucinu, pielienu pie vina un iedodu vienu otru un tad jau nak jau vins preti ar lielaku un tad tas beidzas ar stundu gariem skupstiem ,(l)un dabujusi ko gribu eju talak darboties kas man jadara:D varbut izskatas pec diedelesanas bet ja pats negribetu tad nenaktu man preti :D
02.02.2015 13:30 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Nuuu, maigošanās, čubināšanās, muļķošanās, klēpī sēdēšanas, ķereņu spēlēšanas, kutināšanas, uz pleciem nēsāšanas utt.arī mums joprojām notiek!
Jautāja par skūpstīšanos un par skūpstīšanos arī tika atbildēts ;)! Domāju, ka kopīgā čubināšanas joprojām ir lielai daļai pāru!
02.02.2015 13:44 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Skūpstu viennozīmīgi mazāk. Nav gan tā, ka tikai pirms sexa, bet nav arī tā, ka stundām var to vien darīt kā sēžot dīvānā skūpstīties... Nu pāris bučas dienā obligāti, skūpsti kā tādi - retāk. Čubināšanās un bakstīšanās vienam gar otru gan ir bieža. Varbūt tāpēc man nepietrūkst pašu skūpstu, jo uzmanības ir gana arī bez tā.

Pāri ir dažādi un vajadzības arī katram ir dažādas. Jāmeklē kompromisi.
02.02.2015 16:37 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man ir līdzīgi, vienīgi es esmu tā, kurai nepatīk skūpstīties. Bet citādi attiecības ir mīlīgas :)
02.02.2015 16:42 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Nu, protams, salīdzinot ar attiecību sākumposmu, skūpstu ikdienā ir mazāk. Biežāk sanāk dot bučas, tāda kaislīga skūpstīšanās tāpat vien ikdienā noteikti nav katru dienu.
02.02.2015 17:05 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Gribēju piebilst, ka mīļuma ziņā gan nekas ar gadiem nav mainījies - apskāvienu, buču un citu mīļuma izpausmju ir daudz un dikti.
02.02.2015 17:07 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Skūpstāmies daudz, bet pēdējā laikā savādāk - lēni un garšojot lūpas. Tādi "ar mēli" ir principā tikai seksa laikā. Mums vispār attiecībās un komunikācijā ir daudz rotaļīguma un tā, līdz ar to, ja nu liktos, ka kādu brīdi pietrūkst fiziska maiguma, tad sāktu ar tādiem rotaļīgākiem ierosinājumiem: "iedod bučiņu, ko kabatiņā ielikt", "nāc, pačukstēšu tev kaut ko austiņā...", nu kaut kā tā.
02.02.2015 22:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mums skūpstīšanās tieksme ir šo gadu laikā pieaugusi..kā tādi tīņi plosamies :D
02.02.2015 22:44 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Atnākot mājā, ejot ārā vienmēr. Gulēt ejot vai citreiz tāpat. Kopā esam uz pusi ilgāk neka autore. Pirmā laulībā tā pat bija.
02.02.2015 22:47 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Mums skūpstīšanās tieksme ir šo gadu laikā pieaugusi..kā tādi tīņi plosamies :D

Manās attiecībās ir tieši tāpat :D Mīļojamies, čubinamies un liekas, ka vēl vairāk kā pirmajā laikā, kad sākām satikties (l) Man liktos dīvaini, ja skūpsti man būtu jādiedelē vai jālūdzas. Tāpat nespēju saprast, kā cilvēks var būt katru dienu tik noguris, lai nenoskūpstītu otru pusi. Bet tiešām - katram savs :) Priecājos, ka manās attiecībās tā nav, es ar to nebūtu mierā :D
02.02.2015 22:49 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
7 posmi ceļā uz mīlestību.
Mēs paši izdarām izvēli,bet lai pilnīgāk sajustu īstu mīlestību ģimenē, ir jāiepazīst vienam otrs, jāsadraudzējās, tad jāiemīlējās.Daudzi jauc šos posmus, par mīlestību sauc pirmo-konfekšu,ziedu buķešu periodu.Kad paiet laiks, tad nokrīt rozā brilles, un parādās problēmas, cits jau domā, ka mīlestība ir beigusies.
Ja Jūs esat secinājusi,ka Jūsu attiecībās mīlestība ir beigusies-esat droši, mīlestība nemaz nav sākusies.Īsta mīlestība atnāk vēlāk..
1. Konfekšu, ziedu,šampanieša periods.
2. Piesātināšanās periods.
3. Novēršanās periods.
4Paciešanas periods.
5. Cieņas un pienākuma periods.
6. Draudzības periods.
7. Beidzot īstas mīlestības periods

1. Konfekšu-ziedu –šampanieša periods ilgst ap 18 mēnešu.Tas saistās ar vīrišķo un sievišķo hormonu izstrādāšanos,iemīloties, kad pasaule liekās spilgtāka ,kad esi iepazinies ar nākamo partneri.Sajūtas līdzinās kā narkotiku iedarbība.Šai periodā nevar pieņemt liktenīgus lēmumus.
2. Piesātināšanās periods.Šai, periodā Jūs sākat skaidri saprast, kas notiek ar attiecībām,jūtas pierimst,Jūs pamazām sākat pierast viens pie otra.Jūsu uzvedībā iestājas pārmaiņas-sākat uzvesties brīvāk un dabiskāk.
3. Novēršanās periods.Šo posmu nevar izlaist,tas iestājās pie jebkurām attiecībām.Strīdi,negatīvo īpašību konstatēšana, un sākat domāt, ka vienīga izeja ir –izšķirties, bet izšķiroties Jūs atkal nonāksiet konfekšu-ziedu periodā.
4. Paciešanas periods.Šai posmā abi partneri iegūst pieredzi un gudrību.Strīdiem vairs nav nozīmes,jo ir jāturpina attiecības.Ir jaiemācās paciest vienam otru.
5. Cieņas un pienākuma periods.Šis ir pirmais īstas mīlestības etaps,jo līdz šim īsta mīlestība nemaz nav bijusi.Partneri sāk pieņemt un saprast savus pienakumus, nevis ko ir parādā otrs partneris, bet ko es varu dot otram.
6. Draudzības periods.Draudzības periodā abi partneri kļūst tuvi viens otram, viņi uzticās viens otram.Tāpēc draudzības posms paver ceļu uz īstu mīlestību.
7. Beidzot īstas mīlestības periods.Pie īstas mīlestības cilvēki nonāk ar gadiem ejot cauri sarežģītām dzīves situācijām,problēmām.Īsta mīlestība nenokrīt no gaisa.Uz īstu mīlestību cilvēki nobriest atsakoties no sava egoisma un priekštatiem,ilūzijām.
http://www.astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/12/
09.02.2015 10:52 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Esmu sapratusi, ka ir kontakta cilvēki un ir bezkontakta cilvēki. Mēs abi esam kontakta cilvēki, tāpēc tādi dziļie un jutekliskie skūpsti ir katru dienu, tāpat bieži apskaujamies, dodam bučiņas, vīram patīk man rotaļīgi pa dupsi uzšaut un tad mukt, jo es dzenos pakaļ pa visu māju utml. Tāpat arī atrodoties sabiedrībā vīrs nekautrējas izrādīt mīļumu, viņš burtiski pielīp man.:-D
09.02.2015 11:05 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Buča-maināmies ar DNS gēniem......Valentīndienā

Buča -DNS maiņa.

Divi iemīlējušies cilvēki bučojoties ne tikai apmainās ar baktērijām,ķermeņa šķidrumiem ,bet arī ar savu ģenētisko kodu..Nav svarīgi cik ilgi tas notiek-bet DNS kods paliks partnerim mutē vēl vismaz stundu.

Romantiski?

Speciālisti apgalvo,ka sveša DNS atrašanās mutē var atklāt noziegumus, pāra neuzticību.

Bratislavas universitātes darbinieki veica eksperimentu...buča 2 min ,12 pāri,.tālāk mērija pēc 5,10,30,60 minūtēm DNS kodu.Pēc Y hromosomas izdalīšanas,secināja ,ka vīrieša DNS bija atrodams arī pēc stundas .

Vai var inficēties caur buču?

Mūsu mutē dzīvo 600 baktēriju veidu.Bučošanās labvēlīgi ietekmē mūsu imunitāti,jo tā trennējam organisma aizsargspējas.Ja abi esat veseli,tad organismi paši tiks galā ar svešām baktērijām.Bet ir slimības ,kuras Jūs varat dabūt caur bučošanos.

Infekcizā mononukleoze-‘’buču slimība’’-simptomi ir līdzīgi ,kā sasukstēšanās .gripa.

Herpe-nododās tieša kontakta laikā, čūliņu veidā.

Hepatīts B-inficējās ,ja mutē ir atvērtas brūces ,jo ir no mutes jānonāk asinīs –tad ir O.K.

Kārpas-arī caur brūcītēm mutē iedarbojās.

Meningokoku infekcija-iekaist smadzenes,caur ilgstošu.bučošanos ar inficētu personu.

Sifilis-reti caur bučošanos,caur orālo gan.

Aids-nekad nenotiek ,vīrusa koncentrācija siekalās ir maza.Nododās caur asinīm.

Bučojamies droši-ceļam imunitāti.
http://www.astral-temple.com/lv/blog/varis-2/986-buca-mainamies-ar-dns-geniem/
09.02.2015 11:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits