Skūpsti un ilglaicīgas attiecības

Reitings 6
Reģ: 02.02.2015
Labdien!

Situācija šāda - esmu ar draugu kopā jau 7 gadus. Pirmos attiecības gadus skūpsti bija ļoti daudz, protams, rozā periods un tā tālāk! Bet pēdējā laikā esmu sapratusi, ka skūpsti ir tik rets pasākums, ka tas parasti ir tikai pirms seksa (kas arī vairs nav tik bieži kā gribētos, saprotu pēc darba nogurstam, bet kaut kā ļoti skumīgi!).

Kā ir Jums ar skūpstiem, tām, kas arī ir ilglaicīgās attiecībās?

Jo es vīrietim saku, ka vēlos vairāk skūpstu, ka nesaprotu, kas par problēmu ir tajā, ka mums to nav. Viss, ko viņš atbild: "Problēmu nav! Es nezinu!". Ieteica, lai es uzskaitu dienas, kad nav bijuši skūpsti un katrai dienai protams ir kādas atrunas: "Esmu pārguris! Visa diena vienā skriešanā!".

Man skūpsti ir ļoti svarīgi, bet izskatās, ka vīrietis nevēlas mainīties, jo viņš saka,ka ja es tik ļoti vēlos, tad, lai es skūpstu viņu, bet es taču gribu,lai viņš noskūpsta!
02.02.2015 11:42 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
man arī bija laiks, ka piefiksēju, ka man pietrūkst apskāvieni un skūpsti, bet nu šajā ziņā piekrītu tavam vīrietim, ja tev gribās, tad izrādi iniciatīvu, jo tieši tā arī darīju es, apskāvieni un skūpsti tieši noņem nogurumu un ja man gribējās es to izdarīju...

es neuzskatu, ka tam ir kāda nozīme, kurš izrāda iniciatīvu, tā ir tikai kašķa meklēšana.
02.02.2015 12:03 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
10 gadi kopā, skūpsti ir pietiekami, bučas ari. Skūpsti pamazinājās tad, kad bija sliktas attiecības pāris gadus atpakaļ, bet nu jau labu laiku viss ir mainījies un mīļoties varam nepārtraukti

Iesaku tomēr piestrādāt pie attiecībām, jo tas ir viens no rādītājiem, ka attiecībās kaut kas nav ok.

pilnībā piekrītu, mums bija tas pats, ka bija kaut kādas citas problēmas. un jā beidzat būt tik lielas egoistes un vairāk domājat, ko dot, nevis ko pieprasīt, jo manās attiecībās ego atmešana atrisināja visas problēmas...
02.02.2015 12:08 |

10 gadi
Reitings 633
Reģ: 16.10.2013
viens no rādītājiem, ka attiecībās kaut kas nav ok.

Kā piemēram,ka abi partneri strādā?:-D
Nu,kādas problēmas?;-) Tas taču ir pašsaprotami,ka attiecību sākumā cilvēks atdod sevi visu un vēl mazliet. Ilgās attiecībās,pašsaprotami,ka tas viss nedaudz samazinās!;-)
02.02.2015 12:10 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Vīriešiem pārsvarā šķiet, ka ja reiz jūs nelienat skūpstīties vai nemudināt uz seksu, TAD JUMS TO NEVAJAG.

Nu, nepiekrītu. Varbūt mans vīrietis ir kāds izņēmums, bet lielākoties vienmēr atraida, ja lienu bučoties. Jā, mīlināties, bakstīties un ākstīties - to jā, bet bučoties - ne par ko.
02.02.2015 12:11 |

Reitings 112
Reģ: 03.12.2014
- manējais arī tā mēdz darīt, kad viņam uznāk bet īpaši man patīk, ka tā negaidot pienāk un kārtīgi noskūpsta...tā, ka skudriņas noskrien

piekrītu:) Man parasti sāk vēderā taurentiņi lidot(l)vienu tādu vairāk novērtēju nekā 10 parastas :D
02.02.2015 12:14 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Kā es tevi saprotu! Man ar puisi martā paliks 2 gadi un viņam nepatīk skūpstīties. Jā, bučas dod, bet, godīgi sakot, pēdējā laikā, es tās jūtu kā tādas atmestas drupačas. Protams, jūtu, ka mīl un tā, bet man, kaislīgai būtnei, gribas skūpstīties. Viņš tāpat atrunājas, ka noguris un blablabla, ka grib skūpstīties tikai seksā, ka skūpstoties, ātri uzvelkas un tā. Nezinu, kas mums ar tiem vīriešiem.

mums tas pats :D Kādreiz, kad vēl tikai čupojāmies, tad bija skūpsti daudz, tagad esam kopā jau 9 gadus, un reāli skūpstamies tikai tad, kad ir sekss. Bet tad ir tiešām kārtīgi un uhhhhh (l)
hmmm...tad tas ta arī sanāk - pāris reizes nedēļā.
Esmu arī pati uzbāzusies un izrādījusi iniciatīvu, bet nekā....manējam tad uzreiz vajag seksu, bet es gribu tikai skūpstus :)
02.02.2015 12:26 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
manējam tad uzreiz vajag seksu, bet es gribu tikai skūpstus
- arī tas vēl :D tāpēc pati nemaz neuzsāku pirmā, citādi manējais vēl pēc tam apvainojas, ka tikai veltīgi sakārdināju (t)
02.02.2015 12:30 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Kvalitāte vienmēr ir labāka par kvantitāti. ;-)
Ja jau tik ļoti pietrūkst un gribās, tad rīkojies pati, nav ko sēdēt un gaidīt, kamēr vīrietis nolasīs domas.
02.02.2015 12:33 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man liekas, tas ir normāli. Man skūpsti kā pašmērķis vispār asociējas tikai ar pirmajiem randiņiem, pirmajiem mēnešiem. Pēc tam skūpsti pārvēršas par seksa daļu.
02.02.2015 12:33 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Kaut ko jau pabučojamies, bet salīdzinoši ar briļļu periodu, var teikt, ka nebučojamies nemaz :D.
Palikušas tādas garāmejošās bučas vai kaislīgās pirms seksa.
02.02.2015 12:34 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
viens no rādītājiem, ka attiecībās kaut kas nav ok.

Kā piemēram,ka abi partneri strādā?
Nu,kādas problēmas? Tas taču ir pašsaprotami,ka attiecību sākumā cilvēks atdod sevi visu un vēl mazliet. Ilgās attiecībās,pašsaprotami,ka tas viss nedaudz samazinās!

Es saku pēc savas pieredzes. Man tas liekas muļķīgi attaisnoties ar to, ka abi strādā, tāpēc neskūpstās, nemīļojās. Mana pieredze rāda, ka viss ir atkarīgs no tā, cik labas ir attiecības ikdienā. Ja tās ir ļoti tuvas, tad gribas arvien vairāk laika pavadīt kopā, daudz mīļoties, teikt mīļas lietas. Bet, ja attiecībās nav kaut kas ok, tad pēc darba labāk katram nolīst savā stūrī ar savu datoru, piemēram. Protams, laiks sev arī ir vajadzīgs, bet bija man tāds periods, kad pēc darba abi atnācām mājās, nolīdām katrs savā stūrī un tur arī pavadījām, pēc tam gājām gulēt. Tagad daudz vairāk laika pavadam kopā, jo attiecības ir tuvas un mīļas, protams, palasam arī katrs savu grāmatu, vai padarbojamies atsevišķi ar sev interesējošām lietām , bet noteikti katru vakaru vismaz stundu veltīsim mums diviem , bez TV, datoriem, tikai sarunas, apskāvieni, skūpsti. Man tas ir ļoti svarīgi, paldies Dievam, arī manam vīram ir tāpat, ka vajag to visu.
02.02.2015 12:34 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Varbūt pati sabiezinu krāsas. Bet ko darīt, ja gribas mīļumu? Nu gribas pieglausties, sabučot, samīļot. Sāku samierināties ar domu, ka bučas var dabūt tikai pa svētkiem. Vakar par šo baigi sacepos. Šodien vēl nav pārgājušas dusmas.
02.02.2015 12:42 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Attiecības 7 gadus, skūpsti pēdējos gadus ļoti maz un ļoti reti, tie man kā svētki, jo draugs godīgi atzinies, ka nepatīk skūpsti, sākumā jā, tad jau tas pievilināšanas un attiecību sākums bija.

Tas, ka nav skūpsti, nenozīme, ka mums vēsas attiecības vai seksa nav, jo nav tikai skūpsti. Tā kā pieņemu savu vīrieti tādu kāds viņš ir, tad gaidu tās retās reizes, kad pats sagribēs mani iepriecināt ar skūpstu vai izlūdzos pati, jo uzbāšanās man neko nedod. :)
02.02.2015 12:46 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Mani reizēm šausmina doma par skūpstu diedelēšanu. Par ko gan kļūst attiecības, ja pat skūpsti jālūdz ar lūgšanu? :(
02.02.2015 12:49 |

Reitings 6
Reģ: 02.02.2015
Nav tā, ka pati nepiestrādāju pie attiecībām, bet laikam būs jāpiestrādā vēl vairāk! Ceru,ka palīdzēs un, ka atdeve būs! ;-)
02.02.2015 12:49 |

10 gadi
Reitings 633
Reģ: 16.10.2013
kampanella Jā,bet vai tas tiešām ir tādā daudzumā kā pirmajā pusgadā?

Es runāju par to,ka tas taču tikai normāli,ka pēc 7 gadiem to skūpstu ir mazāk. Nejau,ka to nav vispār!
Varbūt man ir īpatnējas attiecības,sašķobīta uztvere par notiekošo,vai vēl sazin kas,bet- lai kādas attiecības nebūtu,cik ilgi tās nebūtu..pirmais pusgads vienmēr būs "čubināšanās" periods. Neticu un neticēšu,ka pēc 10+ gadu ilgām attiecībām nekas nebūs izmainījies. ;-)
02.02.2015 12:50 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Wow, patīkami pārsteidza kampanellas komentārs - forši apzināties, ka ir arī pāri, kas pat pēc 10 gadiem kopā joprojām daudz mīļojas, čubinas utt (l)
Manam draugam arī tieši skūpstīties vairs tik daudz kā attiecību sākumā nepatīk, taču viņam ļoti patīk tā pat mīļoties, apskauties, dot bučas un viss pārējais, bieži vien šīm lietām iniciators ir viņš, tā kā nepārdzīvoju īpaši.:-)
02.02.2015 13:03 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Esmu redzējusi attiecības, kur tik tiešām nekas nav mainījies - mīlinās un čubinās tieši tāpat kā pirmajā laikā. Man tas šķiet tīīīīk forši! Es arī tā vēlētos, bet gadījumā, ja tas abiem nāk ārā dabiski (kā tam būtu jābūt), kaut ko diedelēt, prasīt un caur zobiem darīt.. nē, paldies. :)
02.02.2015 13:03 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
dy mūsu gadījumā tiešām ir vēl vairāk :D Bet es saprotu tavu domu, un varu piekrist, ka tieši skūpsti var būt arī mazāk, galvenais, lai nav tā, ka tas vispār notiek reizi nedēļā vai mēnesī. Lai tad ir vismaz bučas, apskāvieni, sarunas. Tas tomēr ļoti rada šo nepieciešamo siltumu un tuvību attiecībās un, ja ar laiku tas viss arvien mazinās un mazinās, tad, manā uztverē, ne par ko labu tas neliecina. Bet nu var jau būt, ka mums katram ir savādāk. Citiem vispār nevajag to visu mīļošanos. Es zinu par sevi un savām attiecībām, un pēc savas pieredzes varu teikt, ka , ja tas viss mazinās, tad tas ir signāls, ka attiecībās kaut kas nav ok.
02.02.2015 13:05 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Man liekas logiski. Nesaku par visaam, bet man personigi skuupsti (ne buchas), ir seksa priekshveestnesis. Jaa, no sakuma to bija vairak, jo tas bija vienigais, kaa fiziski but vistuvak.nu tas posms lidz pirmajai reizei.
02.02.2015 13:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits