Jājājā,zinu,zinu,"tev nevajag atriebties,kāda no tā jēga,var nākt tev viss atpakaļ.."
ZINU,bet šoreiz jautāju jums- KĀ esat atriebušās bijušajiem,lielo šķiršanās sāpju iespaidos? :)
Meklēju to diskusiju kur meitene rakstīja, ka bijušo piesēja pie skapja, lai skatās, kā ņemās ar citu čali
Tas bija vienkārši kaut kas!!! :D :D :D
Viltus profila uztaisīšana skaitās? Laikam jau nē, bet viņš paspēja tajā tēlā saķerties un gribēja braukt jau ciemos, kad es pateicu, ka tā esmu es un profilu izdzēsu :D Tas bija padsmit gados, nav jau brīnums, ka tik stulbas idejas nāca prātā. Man patīk RainyDay ieteikums - jāpaceļ galva un jāparāda, cik laimīga vari būt bez viņa blakus. Es negribētu sevi pazemot un kalt atriebības plānus :-/
Speciāli kalt atriebības plānus neliekas laba doma, taču laba atriebība varētu būt tāda, ka, ja viņš pēc šķiršanās raksta, cik ļoti grib tevi atpakaļ un visu sākt no jauna utt, atbildēt, ka tev ir labāk bez viņa, ka beidzot esi laimīga utt (pat ja tā tajā brīdī neliekas).
Neesmu atriebusies, bet šķiroties, ja puisis ir tas, kur ir vēlējies šķirties, esmu gribējusi, lai puisis vēlāk vnk to nožēlo.. neko nedarīju tā arī pēc krietna laika izdomāja, ka varētu atkal pamēģināt, man bija šoks un nāca smiekli, bet viņš vairāk neinteresēja nekādā ziņā :)
Tāpēc piekritīšu meitenēm, kuras jau minēja, ka paceltu galvu jāiet tālāk, parādīt ko viņš ir zaudējis un būt laimīgai bez viņa. :)