Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Maltā gaļa

 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Ļoti gribās uztaisīt kaut ko gardu, bet nevaru atrast idejas un nesaprotu, ko gribētu!
Varbūt kādai ir kāda garda recepte?
01.02.2015 12:48 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Spageti ar boloņas mērcīti, mana drauga mīļākais ēdiens :D Vai, ja vairāk laika un pacietības - lazanja :)
01.02.2015 12:50 |
 
Reitings 300
Reģ: 18.01.2011
Parastā mērce ;D
vai frikadeļu zupiņa ;)
01.02.2015 12:51 |
 
Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Maltā gała+pupinjas+tomātu mērce+ paprika ( es papriku nelieku)
Ar makaroniem.
01.02.2015 12:52 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
kotletes:D
01.02.2015 12:53 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pildīta paprika (l)
01.02.2015 12:55 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Maltās gaļas pīrāgs
01.02.2015 12:55 |
 
10 gadi
Reitings 3781
Reģ: 29.01.2009
klasiku-kotletes
01.02.2015 12:56 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
po flocki
01.02.2015 12:57 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Var nopirkt lečo. Vai pa vienkāršo - cepta maltā gaļa+tomātu mērce, var ēst ar makaroniem, kartupeļiem, griķiem, vārdu sakot - gaumes lieta.

Buljona pīrādziņi.
01.02.2015 12:57 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
pildītas plānās pankūkas ar malto gaļu.
01.02.2015 12:58 |
 
Reitings 502
Reģ: 24.02.2014
Kāpostu tīteņi, mūsmājās ļoti iecienīti.
01.02.2015 13:02 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Mums viens no mīļākajiem ēdieniem ir:
sacepta maltā gaļa ar sīpoliem, tomātiem, saldo kukurūzu, pupiņām, tomātu pastu, čilli, zaļajiem lociņiem - to sapildām tortiljās un tad tortiljas nedaudz vēl apcepam uz pannas. (l)

01.02.2015 13:10 |
 
Reitings 195
Reģ: 22.01.2015
sacepums ar kartupeļiem. ātri un vienkārši.
01.02.2015 13:14 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Chili con carne.
Es taisu tā:
Apcep malto gaļu, sīpolus, un gāz katlā. Turpat arī konservēto kukurūzu un sarkanās pupiņas (pēc izvēles tomātu mērcē vai nē.) galvenais lieko šķidrumu atliet (es parasti atleju kādā krūzītē, lai brīdī, kad jūt, ka par sausu, var mazliet piegāzt klāt. Tad kārta konservētajiem tomātiem (ez izvēlos mizotus).
Piemetu klāt smalki sakapātu čili vai arī veselu pāksti un TexMexa garšvielu miksli. Pārējās garšvielas pēc labpatikas.
Visu sautē, kamēr kādu brīdi paburbuļojis un gatavs! Var ēst ar rīsiem, maizi, kartupeļiem vai vienkārši načos čipsiem. Nom Nom!
01.02.2015 13:37 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
01.02.2015 13:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!