Sveikas meitenes. Šobrīd jūtos diez gan apjukusi, bet tajā pašā laikā nāk smiekli par šo situāciju, tāpēc vēlos padalīties ar savu stāstu un lūgt padomu.
Mani vecāki ir šķīrušies jau sen, savu īsto tēti nekad neesmu, ne redzējusi (nu tikai kad piedzimu), ne kontaktējusies. Viens no iemesliem ir tāds, ka viņš dzīvo citā valstī un nekad nebija interesējies par mani un manu mammu kopš pārvācāmies uz Latviju.
Tad nu lūk pirms kāda laika piereģistrējos vienā no tās valsts populārajām mājaslapām. Teikšu godīgi ar tādu nolūku lai atrastu tēti, gribēju tikai redzēt kā viņš izskatās, ne ko vairāk. Diemžēl, kad meklēju, viņu neatradu, bet atradu viņa radinieci un uzaicināju. Es mājaslapā nepublicēju savas bildes. Tad nu vakar pēc diez gan krietna laiciņa iegāju apskatīties kas tur darās, un ko es ieraudzīju, TĒTIS atsūtīja draudzības uzaicinājumu! Ja jūs vien redzētu manu sejas izteiksmi :-D Man ir tikai viena bilde ar viņu kur es vel pavisam maza peciņa biju, tāpēc bija dīvaini pēc tik daudz gadiem viņu ieraudzīt. Bet tas ir viss ko es vēlējos, protams apstiprināju uzaicinājumu, un ieliku savas bildes lai apskatās kāda izaugu. Tad no viņa puses sekoja augsti vērtējumi manām bildēm un.... vēstule! Sveika meita! Tu tik skaista esi izaugusi! Kā tev iet?
Man šī vēstule liekas tik episka, smejos kad lasu, un tad nu rodas jautājums ko lai atbildu un vai vispār vajag? Gribu uzklausīt jūsu viedokli, ko jūs manā vietā atbildētu? (t)