Canis Lupus-tiesi taa. tadel cienu cilvekus kuri nebaidas but savadaki un atskirties no tas stulbas, aproboezotas cilveku masas ;)
nu redzi,tie ir tikai stulbi aizspriedumi un viss. man piemeram ir radinieki kuri nav NEVIENA socialaja saita, jo no visiem ir izdzesusies. un kas tur tads? pieaugusi cilveki, ar savu gimeni, darbu, ko vinji pazaudejusi tur, ja ar cilvekiem var kontateties dzive un pa telefonu? pilnigi normali manuprat.
Un tu nepareizi saprati, runaju par tadu situaciju, kad 20 un vairak gados nav sastapusi nevienu ar ko veletos but kopa, nav izjutusi pietiekamu saderibu nearvienu. Un tapat ir ar iemilesansos, esmu bijis iemilejies 13 gados pirmoreizi bet ar to meiteni kopa nebiju, tavuprat tie kuriem nesanak izveidot attiecibas uzreiz nemak komunicet? varbut vienkarsi nav bijusi isti to otru cilveku gaume un viss, tam ar komunikaciju ir maz sakara. Man piemeram atkal divaini ir tie kas jau 17-18 gados ir ar lielu pieredzi. liekas ka tadi ir vai nu leti clveki, kas atdosies kuram katram, vai ari ir ar loti mazu paspietiekamibu un nespej dzivot vieni, un luk tas jau tiesam ir loti divaini...;)