Brāļa sieva saka, ka tas viss ir dēļ tā, ka mana mamma ir krietni vecāka nekā citas mammas un viņai trūkstot uzmanības tādēļ gribas lai es visu laiku esmu blakus.Es tavā vietā tai brāla sievai sadotu pa mici , neļautu aplikt savu mammu.
Vari parunāties ar puisi, vismaz darīt viņam zināmu, ka mamma nav tā, ko tēlo. Varbūt viņam būs kāda ideja.ar kat kādu čalīti ar kuru mīcās un diezs vai būs kopā visu dzivi aplikt savu māti? Ģeniāla ideja:D
ar kat kādu čalīti ar kuru mīcās un diezs vai būs kopā visu dzivi aplikt savu māti?
Scēna izvēršas tā, ka viņa vēlas taisīt pašnāvībuVecāki kopā dzīvo? Vai tēvs atsevišķi / miris?
Tu uzskati, ka tas ir pareizi - acīs tēlot draudzeni un aiz muguras nolikt? Manuprāt, tā ir derdzīga īpašība.Ne zini, vinai vajag uz kaut kadu mazu čalīti nemiīgi lamāties. Ak jel... vian s drosi vien vispar tadu nenem galvaa. Nu paies laiks kamer pieradis ka aizej sava dzivee. Tuksās ligzdas sindroms, tas ir normāli.
Es tavā vietā tai brāla sievai sadotu pa mici , neļautu aplikt savu mammu (..) ar kat kādu čalīti ar kuru mīcās un diezs vai būs kopā visu dzivi aplikt savu māti? Ģeniāla idejakubiete, nomierinies. Ja māte savu meitu bez iemesla sauc par palaistuvi, citiem aiz muguras runā visādas riebeklības un - pats galvenais - draud ar pašnāvībām (vai nu tā ir tikai manipulēšana, vai viņa visā nopietnībā apsver iespēju izbeigt savu dzīvi), tad ir tikai normāli, ka apkārtējie cilvēki raizējas, kas ar viņu nav kārtībā.
Viņa visiem stāsta, ka es ar savu puisi esam tikai skolasbiedri un nekas vairāk. Ušitais man vispar patīk. Tu maz domā ko saki? Pareizi runa tava mamma. Ko gribeju lai vecomēm un trakām radu tantēm tiek teiks ka jums ir intīmas attiecības, ka paliec pie puyisa pa kanti uhn etc? labais būtu.:-D
s. Ja māte savu meitu bez iemesla sauc par palaistuvi, citiem aiz muguras runā visādas riebeklībasKur izraki ka palaistuve, un to ka acis nemitīgi čalīti nelamā pareizi dara. Pat ja doma ko sliktu nav katru reizi tas jābaž acis, irt jāmāk ģimenes locekļu visiem pienemt , kaut ar sakostiem zobiem, un pateikt viedokli var aci pret aci ģimens loceklim.
kubiete, nomierinies. Ja māte savu meitu bez iemesla sauc par palaistuvi, citiem aiz muguras runā visādas riebeklības un - pats galvenais - draud ar pašnāvībām (vai nu tā ir tikai manipulēšana, vai viņa visā nopietnībā apsver iespēju izbeigt savu dzīvi), tad ir tikai normāli, ka apkārtējie cilvēki raizējas, kas ar viņu nav kārtībā.
Tā nav nekāda aplikšana.
Viņa pati gaidīja līdz kāzām? Liekas, ka viņai vajag atgādināt par savu jaunībuNe vienmēr tā laba doma. Varbūt pati jaunībā pieļāvusi kļūdas, ko vēlāk nožēlojusi, un tieši tāpēc tagad viņai tik stingri uzskati, ka jāgaida līdz kāzām utt.