Labvakar!Tuvojas diena,kad musu gimene ienaks mazulis..Protams,pa grutniecibas laiku esmu pienemusies svara un,teiksu ka ir,mazliet pat par daudz..Pedejos divus,tris menesus jutos ka zilonmatite,neiekarojama utt..Ka lai atgust svaru pec dzemdibam?Ka atkal justies skaistai un iekarojamai?Seit gribu sanemt ieteikumys vai vienkarsi palasit jusu pieredzi..varbut kadai pec dzemdibam bija klikskis sevi "uzlabot" utt. Un klut vel labakai ka pirms mazula:),ko mainijat,ko darijat..:)
Es būtu laimīga, ja man varētu būt bērni, svars neuztrauc - sportoju, ēdu veselīgi un gada laikā atgūtu.
Būtu laimīga un Dievam pateicīga, ja varētu bērni būt, liekais svars ir nieks, galveinais, lai bērns vesels.
Es grūtniecibas laikā pieņēmos 10 kg.
Nebiju nekāds tanks arī pirms tam.
Tagad sveru mazāk kā jebkad, pagājuši 6 mēn., kopš dzemdībām.
Neko īpašu nedarīju.
Barojot ar krūti krīt svars. (bet ne visām).
Kad piedzims bēbis, pirmo mēnesi, točna, neko nepasāksi.
Pēc tam vienkarši NERIJ.
+
Un sporto+ daudz kusties. Man palīdzēja ka patīk lai maja perfekti tīra, ar labs zin sports. Esmu tagad redzejusi vecakus kas skrituļo un ar ratinie un mazu bebiti.
Nu ne glui uzbrauciens,bet visi sitie-svars ir nieks,tu sakuma dzemde,tad domasi,ka tik berns vesels...Dzemdesu,kur es liksos un es vnk domaju par nakotni,es tak nesaku,ka dienu pec dzemdibam man jaskrien sportot,bet staigat aptaukojusies ntos gadus pec dzemdibam,attaisnojoties,ka es tacu dzemdeju bernu,es ari netaisos..:)
Man diezgan ilga laikam menesi 6...bet es pienemos ļoti daudz...nu ļoti. Un ēdu visu ko gribeju... maniem dvīņiem ats nāca par labu. Kā teica ārste ja ievērotu diētu smagi dvīņiem būtu gajis.:D
Ta ka tas ir individuali, atkarigs ne tikai no nerisanas un sportosanas, bet ari no vielmainas
+
Ir arī divas sievietes pazīstamas kuras pirms dzemdībām bija tieviņas, pēc dzemdībām viena burtiski uzpūtās, līdz nepazīšanai. Dari ko gribi, bet svars normāli nost neiet.
Otra arī ilgi mokās ar lieko svaru, tagad pēc 3 gadiem var beidzot redzēt ka svars lēnām krītas, bet pirmstam arī, dari ko gribi, bet nenāca nost.
Man bija 16 kg plusā. Tagad ir pat pirms grūtniecības svars. Baroju ar krūti,sportoju,ēdu labi. Viss jau ir atkarīgs arī no tā,vai tev ir nosliece uz apaļumu. Ja tu po žizņi esi bijusi skals,tad nav ko īpaši uz to iespringt,ja vien kkas nesaiet grīstē ar veselību grūtniecības laikā. Bet,ja tev ir tendence uz apaļumu,tad būs moš jāpacīnās. Pareizi te meitenes teica- vispirms dzemdē,sadzīsti un tad domā par liekajiem kg.