Sveikas dāmas un kungi :)
Vai ir lietderīgi planšetei pirkt aizsargplēvi vai tikpat labi var lietot bez? Telefonam ir tā plēvīte, tāpēc nav ar ko salīdzināt. Bet doma tāda -vai bez plēvītes ekrāns tiešām tā skrāpējas un bojājas? (t)
telefons, atšķirībā no planšetes, parasti tiek nogrūsts kabatās, somās, kur nereti mētājas arī atslēgas, utt. Tāpēc arī skrāpējas. Ar planšeti, vismaz man, tā nenotiek. Nelietoju plēvi, toties ir vāciņi.
Bish atkape - Man draudzenei tetis vsp tureja TV pulti plastmasas maisinja, lai nenolietojas :D vnk cmooon... kam taupit? :D
Par plansheti un mobilo... man vnk ir atceramais macinjsh, lai kad nelieto ir aizsargats un var mest soma pie atslegam utt un lai nav jabaidas ka saskrapesies vai kaa taa.. bet taadas pleevites neatbalstu.. tracina... nepatik... :D
Planšetes nav, bet ir skārienjūtīgais telefons, domāju, ka princips tas pats. Sākumā plēvi atstāju, bet ar laiku tā pati lēnām sāka atlīmēties un neglīti izskatījās. Noņēmu un nēsāju telefonu maciņā. Nekas nav saskrāpējies.
Žipčik, Tu nesmejies, man tantei tas pats variants :-D Man liekas, ka tur doma tāda, lai nepazūd uzraksti uz podziņām. Kaut gan, tad arī vecos telefonus vajadzētu likt maisiņos :-)