pēdējā laikā draugs ļoti bieži iet satikties ar savu čomu. neko nesaku, it kā viss kārtībā, iziet uzpīpēt ar viņu, parunājas un nāk atpakaļ mājās. un viņš tiešām iet ar to čomu, jo pa logu redzu (lai nedomā, ka iet ar sievieti tikties). dzīvojam kopā 2 gadus, esam kopā 3. un kaut kā pēdējā laikā nejūtu no viņa tādu dzirksteli. viss it kā ir kārtībā, bet mana sievietes intuīcija čukst man, ka kaut kas īsti nav. šovakar ielīdu viņa skype kontā, zinu, zinu, ka nav smuki, neattaisnošos. iegāju, uzreiz izleca sarakste ar to pašu čomu, ko katru vakaru satiek, kurā mans vīrietis prasa padomu kā labāk mani pamest... palasīju, ka tā saruna ilgst jau vairākas dienas, tāds kā plāns - kad savākt mantas, vai varēs kādu laiku padzīvot pie tā čoma, kā rīkoties, ja es uztaisu scēnu, nu viss tādā garā. tagad sēžu, asaras birst, viņš ir darbā, noteikti neko nenojauš. man liekas tik briesmīgi, ka viņš iziet ar to čomu un prasa pēc padoma, katru vakaru guļ man blakus, saka, ka mīl, bet tajā pat laikā perina plānu par šķiršanos :'-(
tagad domāju kā rīkoties? atnāks viņš no darba, bet ko darīt man - izlikties, ka neko nezinu un gaidīt, kad tas beidzot notiks, teikt, ka izlasīju saraksti un gaidīt kaut kādus paskaidrojumus vai tagad pat savākt savas mantas un braukt pie vecākiem? (t) tāds apjukums iekšā:'-(