Nesen aizsāktā tēma, kur puisis jautāja, kā uzmanīgāk pateikt meitenei, ka viņa ir resna, viņu neaizskarot, iebēra nedaudz sāls mānās nesen uzsplēstajās brūcēs.
Esmu kopā ar puisi gadu, mans svars mūsu attiecību laikā nav mainījies. Tas ir +/- 70 kg uz 1,75 cm. Es apzinos, ka man ir riepiņa, tomēr puišu uzmanības nekad nav trūcis un komentārus par lieko svaru arī īsti negadās dzirdēt. Protams, kāds tuvāks draugs, ja es izprovocēju, pateiks, ka riepiņu derētu nomest, BET..
Pēdējos 2 mēnešos mans draugs bieži man aizrāda par to, cik lielu porciju esmu sev uzlikusi, šķībi skatās, ja saku, ka esmu izsalkusi, nekaunās aizrādīt arī par manu ēdienu izvēli citu klātbūtnē. Viņš arī vairākas reizes ir izteicies kaut kādās situācijās, ka es esot resna. Protams, ka saka arī daudz laba- ka esmu skaista, seksīga, utt, tomēr mani, saprotams, ļoti aizskar šie vārdi.
Es jautāju, kāpēc to saka tikai tagad un kāpēc tad gribēja būt kopā ar resnu meiteni? Uz to viņš atbild, ka sākumā tam nepievērsa uzmanību un vēlāk vēl kautrējās to teikt. Man vienmēr likās, ka viņam patīk, ka ir dupsis, krūtis, utt, tomēr izrādās pilnīgi pretēji. Es pateicu, ka saprotu, ka man ir liekie kg, tomēr palūdzu, lai vismaz publiski viņš par to nerunā, tomēr joprojām gandrīz pie katras ēdienreizes dzirdu kādu ļaunu komentāru.
Puisim liekie kg nav, bet nav arī īpaši muskuļots. Mēģināju to pavērst pret viņu, bet viņš saka, ka viņš vismaz neesot aptaukojies.
Tas man ir kļuvis tik sāpīgi, ka, pēc kaut kā ''nelegāla'' apēšanas vēlā vakarā, reizēm pat eju to izvemt, tomēr man patīk gatavot, ir ģimene, kam gandrīz katru vakaru gatavoju sātīgas vakariņas un man garšīgi paēst nozīmē daudz, tāpēc diētu ievērot ir grūti.
Kā jūs reaģētu uz šādu puiša attieksmi? Kā risināt šo situāciju?
Paldies.