Kad pilniibaa izzudiis vientuljos maaminju un "viirieshu cuuku" teemas, tad es arii vairs necepshos :D
Es iemeslu sajuusmai situaacijaa, kad nav ne oficiaalu atieciibu, nedz arii viirietis par visaam vareem to beernu gribeejis, neredzu. Kaa arii mani nesajuusmina pazinjojumi, ka "beernu varu izaudzinaat arii viena", tipa apmeeram, kaa aizgaaju uz veikalu, nopirku kaut ko un tagad nu ar iegaadaato preci tikshu galaa, ja nu gadiijumaa, tas cuuka nepakljausies manai kapriizei :D
Ar devalveetu izpratni par gjimenes veidoshanu nevajag lepoties. Pieaugushi un pashi par sevi atbildiibu speejiigi uznjemties cilveeki var dariit da, ko vien veelas ar savu dziivi, bet taapeec nevajag apzinaati vairot "ne iisti gribeetus" vai potenciaalos "bezteeva" beernus, jo taa vairs nebuus tikai maates dziive, bet gan izcuukota beerniiba bez normaalas gjimenes savai atvasei.
P.S. Es te nerunaaju par gadiijumiem, kad tieshaam nenostraadaa pareizi lietota kontracepcija vai beernu ljoti griboshais viirietis notin taalees zilajaas, bet gan par gadiijumiem kaa shis, kad savu kapriizhu deelj ir absoluuta nereekjinaashanaas ar otro pusi, turklaat veel stulba sajuusma lien cauri visiem autores tekstiem.
P.P.S. Cerams, ka shobriid jau tiek pirkti rati un piemekleets gredzens, un staastam buus laimiigas beigas, tad arii vareesiet virtuaali sist plaukstinjas.