Nevis bieži vien,bet vienmēr psihiatrs būs ar labāku izglītību
Māsiņas neņem pierē,tā 90% gadījumu ir diagnoze nevis profesijaKo tu domaaji ar so?(s)
,jo lai kļūtu par psihiatru ir nepieciešams ārsta grāds,kamēr psihologs tikai mācās psiholoģiju,bet par psihoterapeitu vispār var kļūt gandrīz jebkuršneruna muļķības. Psihotarepeita pirmkart jazin labi anatomija, ilgi jāmācās , un reti kurš iegūst profesionalu sertifikatu.
NEPIECIEŠAMĀ IZGLĪTĪBAtas ir ļõit iolgu gadu rezultats.
Psihoterapeitam nepieciešama augstākā izglītība psiholoģijā vai medicīnā, kā arī kvalifikācija konkrētā psihoterapijas virzienā, kas ilgst apmēram 4 gadus.
neruna muļķības.Nerunāju muļķības,bet tu neesi tas cilvēks ar kuru es iešu tērēt laiku un strīdēties. :-)
Māsiņas neņem pierē,tā 90% gadījumu ir diagnoze nevis profesijatev tiešām paai ir kāda smaga diagnoze. Pat nekomentēšu par medmāsu profesiju neko, nav jega .
tvainojos,ne visi,bet liela daļa.nu ka jau domaju, tev ir diagnoze un ka lasu smaga!
Karma,ja atrodi labu psihiatru,padalies,es arī esmu meklējumos. Tas gan šobrīd neiet tālāk par-vajadzētu apmeklēt.
Nu, visvienkāršāk ir kļūt par psihologu. Ptak katra augstskola tadau apmaca. Ja slikti macijies skola, un ir nauda stude paris gadinus prohologiju.:D
Gan psihoterapēts , gan psihiatrs ir teicis , kā esmu slima ar smagu depresiju.Ja tev buutu smaga depresija,tad noteikti nebuutu seit...guleetu gultaa ,un skatiitos vienaa punktaa!Godiigi!