Sveika mitamins! Man 15gadu vecumā konstatēja trauksmaino depresiju, pirmie gadi bija drausmīgi, tikai tagat esmu beidzot saņēmusies un cenšos pārvarēt visas savas bailes, uztraukumus lai beidzot tiktu savā dzīvē uz priekšu. Ir ļoti grūti bet saprotu, ka ir jāmēģina parkāpt pāri tai depresijai jo savādāk galu galā no dzīves nekas labs nebūs! :-( Esmu bijusi gan pie psihologiem, gan pie psihiatriem, arī zāles tika izrakstītas bet tās es pāris izdzēru un pēc tam jutos vēl sliktāk, tā kā man mamma pēc profesijas ir ārste vina vispār teica lai labāk zāles nedzerot jo tās uzsākot dzer.. kamer dzersi tabletes tikmēr bus daudz maz labi, kā pārtrauksi tā atkal viss ieies vecajās sliedēt + organisms būs krietni sabojāts ar tām tabletēm! Tādēļ es atteicos dzert tabletes bet protams ir gadījumi kad cilvēks bez zālēm vispār nevar tikt galā ar depresiju tad protams ir cita lieta!
Iesaku Tev sameklēt kārtīgu psihoterapētu kas tiešām Tev palīdzēs, nevis pateiks - smags gadījums un viss. Un pats galvenais.. Tev ir ar sevi jāstrādā, ar savām domām, savām sajūtām pie kā arī palīdzēs psihoterapēts bet lielākais darbs ir jāizdara Tev pašai! Vai tava ģimene un apkārtējie cilvēki Tevi atbalsta nu cenšas palīdzēt? Šādā situācijā arī ļoti svarīgs ir ģimenes atbalsts, ja ir atbalsts Tev pašai būs vieglāk to visu pārvarēt un sarast, ka neēsi viena! ;) Varu Tev ieteikt aiziet pie osteopāta, arī osteopāti var palīdzēt pie depresijas! Kā arī meditācija varētu būt vēlviens veids, kas Tev palīdzētu! ;)
Nu jau iet sestais gads kā cīnos ar trauksmaino depresiju bet ir jau daudz labāk, nezinu vai kadreiz pavisam tā pazudīs bet jādzīvo ir un par pašnāvību nevar būt ne runas! Nepadodies, cīnies, strādā ar sevi un redzēsi, ka ar laiku paliks labāk! :-)