Labrīt! Kaut gan es tā skatos šodien daudzām nemaz nav tik labs rīts.
Es vēl darbā. Tik neierasti, parasti pēc pustundas jau beigtu darbu, bet šorīt vēl +2h. Oh well, cerēju, ka kolēge būs žēlīga un tomēr ieradīsies ātrāk, bet izskatās, ka nē, jo uz ziņām neatbild. Nu neko, kas solīts, solīts.
Vēl joprojām nesaņēmos pagulēt. Visu nakti tupi klausījos mūziku un domāju vēl joprojām ko iesākt ar visu. Attiecībām, darbu, finansiālo situāciju. Vēl piektdienas strīds ar vecākiem neliek mieru. Mamma arī nav zvanījusi. Pirmo reizi atļāvos pacelt balsi pret tēti. Bāc, bet nu bija par tēmu. Ģimene protams nesaprot. Visi dusmīgi uz mani.
Gribas tikt ātrāk mājās, izdzert tēju un aizmigt pie tv uz dīvāna.
Ilgi gan gulēt nesanāks. Ieplānots ir aiziet parunāt par savu tetovējumu. Jau kādu laiku skatos un saprotu, ka viņš ir pliks .. nu nekāds. Gribas papildināt, bet nav ne jausmas ko, ceru puiši būs atsaucīgi un iztēles pilni pirmdienas dienā :D
Un aiziet pie bijušā kolēģa uz viņa jauno darba vietu pasēdēt pie kafijas krūzes. Tas ir tas ko gaidu un priecājos, ka man ir cilvēks ar ko parunāt par visu un neko. Un melni pasmieties. :D
Jauku dienu visām! :) Mēģinam domāt pozitīvi, ja nesanāk, tad varbūt labāk nedomāt šodien :D Tā nu es vismaz mēģinu noskaņoties! :D