Sveikas, dārgās meitenes!
Rakstu tāda veida forumos pirmo reizi, jo esmu izmisumā, un protams šādas emocijas ir izraisījis vīrietis. Pāris nedēļas atpakaļ mūsu attiecībām bija viens gadiņš (kopā dzīvojam jau kopš jūlija). Gadadiena bija izdevusies - restorāns, spa un dārgs pulkstenis dāvanā. Tomēr es vairs nejūtu mīlestību no viņa puses, es vairs nespēju viņam uzticēties un tas jau kļūst paranoiski..
Pirms sākām dzīvot kopā puisis mani iepazīstināja ar visiem saviem radiem, BET kas šķita dīvaini - es neesmu iepazīstināta ar viņa draugiem līdz pat šim brīdim!!! Un šodien, kad es slima guļu mājās viņš aizbrauca ar viņiem tikties, vakarā zvana un saka, ka drauga omītei slikti un viņš brauks no centra līdz imantai, lai viņu aizvestu uz slimnīcu un nezin, kad atgriezīsies mājās!!! WTF?! Manuprāt, tādos gadījumos ātro palīdzību sauc!!!!
Bet viss sākās, daudz ātrāk decembrī.. kamēr viņš bija darbā nakts maiņā, viņa draugos ieraudzīju saraksti ar meitene (sarakste bij dzēsta), kurā viņš viņu sauca par skaistulīti, teica, ka nevar sagaidīt ziņu no viņas, iedeva savu numuru. Protams, es sāku zvanīt, bet klausuli neviens necēla, uzrakstīju sms - nekādu ziņu nedeva visu nakti.. No rīta puses piezvanīja un pirmie viņa vārdi bij "kāpēc tu ložņā manā profilā", tad sekoja garas sarunas, kuras nenoveda ne pie kā. Kas sagaidīju viņu mājās viņš sāka atrunāties ar to, ka redziet viņa draugs izšķīrās ar meiteni un viņiem nebija ko darīt, tāpēc arī sarakstījās! Pēc kāda laika, šo pašu frāzi viņš pārfrāzēja un pateica, ka viņš to izdarīja, jo mēs iepriekšējā dienā sastrīdējāmies. Paprasīja piedošanu - piedevu, bet sirds sitās it kā to graizītu mazos gabalos (jo es viņu ļoti mīlu un nebiju gaidījusi neko tādu). Pēc laika atkal šo pašu tēmu pacēlu, jo atcerējos, ka biju viņam zvanījusi tieši tajā brīdi, kad viņš sarakstījās ar to meiteni, bet bija aizņemts - uzprasīju, ar ko tad runāja - teica ar draugu, tālākais mans solis bija telefona pārbaude, vai tiešām tā bij saruna ar draugu, un kā Jūs domājat viss tika dzēsts, uz šo jautājumu viņš nespēja neko atbildēt.
Saka, ka mani mīl, bet es to vairs nejūtu, jo nav vairs uzticības.. un tgd, kad viņš "palīdz drauga omītei" es sēžu ar sāpošu sirdi un nezinu ko darīt! Kāpēc ar draugiem neiepazīstina? Kāpēc melo? Kāpēc sarakstās ar citām? Runāt ar viņu vairs nevēlos, jo neredzu jēgu, man arī pašai nepatīk "spiest" virsū. Mīļās meitenes, kā Jūs rīkotos šādā situācijā? Lūdzu, dodat kādu padomu, jo jūtos ļoti "sūdīgi"!