Čiekurkalns

Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
Labvakar!
Interesējos par Čiekurkalnu,Rīgā.. Kāds rajons tas ir? Vai labvēlīgs rajons,vai biezi notiek kādas zādzības utt..
23.01.2015 23:48 |

Reitings 42
Reģ: 10.11.2014
Ļoti perspektīvs rajons, daudz vecas restaurējamas mājas, tuvu Mežaparks ar visiem tā labumiem, mierīgs rajons. Kopš ir VID, ļoti apgaismots rajons:). Ir paralēles ar Āgenskalnu. Patreiz Āgenskalns ir viens no pieprasītākajiem rajoniem. Pati jau kā gadu meklēju foršu dzīvokli Āģītī, tie, kas man patīk, sākot no 700 eur mēnesī. Domāju, ka pēc pāris gadiem tāda pat situācija būs Čiekurkalnā.
25.01.2015 08:02 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Vakar gāju skriet pa turieni, un tieši domāju visu laiku - kā es gribētu tai rajonā dzīvot, bet diemžēl nesanāks, jo draugam galīgi nav ērti :(

Esmu dzīvojusi Āgenskalnā (daudz gadus), Iļģuciemā (1 gadu), tagad 1 gadu klusajā centrā - nu taču pilnīgi visur ir bīstami, ja blandies pa naktīm! Gan piesiesies, gan aplaupīs, ja būsi neuzmanīga - tieši kā te jau viena meitene minēja - sargi sevi un dievs tevi sargās. Tieši tik vienkārši!
Man tikai 1x ir gadījusies situācija, ka kāds (pie tam izslavēti superdrošajā klusajā centrā) piesienas un nāk pakaļ kādu brīdi. Bet toreiz pati arī tādu situāciju radīju - gāju pēc vecmeitu ballītes mājās basām kājām, novilkusi augstpapaēžu kurpes, īsā piedauzīgā kleitiņā (kā jau pienākas) un ne skaidrā. Protams, ka radīju zināmu interesi "potenciālajam varmākam". Viss beidzās labi, protams, bet stāsta morāle (atkal jau) - sargi pats sevi, tad dievs tevi sargās!
25.01.2015 10:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits