Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrieši... krāpšana utt

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Aizdomājoties par manu iepriekš rakstīto tēmu vispārīgāk, domāju kāpēc vispār tā mēdz būt?Dažreiz liekas neloģiski.
Kāpēc vīrietis vispār nolemj būt attiecībās ar meiteni, ja jau attiecību sākumā....(tiekas pāris mēnešus, nekā pārāk nopietna nav) ir vēlme krāpt?
Vienalga ar vairākām vai kādu citu, regulāri vai 1,2 reizes. Kāda jēga vispār saukt to par savu meiteni, ja viss, kas viņa ir, ir cilvēks kurš ir blakus, bet neapmierina 100% (vai vīriešu tips tāds, ka savādāk nevar, kā medīt un medīt, kaut ir atradis lauveni... turpina medīt aitas, jo patīk MEDĪT)? Vai varbūt meitenes mūsdienās pašas ir pārāk vieglprātīgas un tādas brīvās attiecības šodien daudziem ir pilnīgi normālas? (t)
22.01.2015 20:44 |

Reitings 745
Un te pat nav saistības ar manu situāciju. Tam nav nozīmes. Vienkārši neizprotu to loģiku, kas ved uz nekurieni... Ne šis, ne tas, bet visu vajag grābt reizē!
22.01.2015 20:45 |

Reitings 97
Reģ: 22.01.2015
Loģikas tur nav.
Viņš zin, ka arī pēc neveiksmīgām medībām viņu kāds gaida ;)
22.01.2015 20:50 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Tas jau nav tikai vīriešiem. Arī sievietes krāpj. Es pati pirms daudziem gadiem krāpu savu bijušo puisi. Laigan kopā bijām tobrīd tikai kādu mēnesi vai divus, attiecības izstiepās trīs gadu garumā. Vienkārši tajā sākuma posmā nebiju pārliecināta par tām attiecībām, līdz ar to ķēros pie salmiņiem, kas varētu būt kāds cits potenciālais "future husband". Tas jau arī ir diezgan individuāli. Kāds vienkārši negrib būt viens, bet īsti negrib veltīt sevi otram cilvēkam 100%, kādam varbūt ir 2-3 meitenes/puiši, kas patīk un nevar īsti izdomāt utt.... iemeslu ir daudz un dikti :)
22.01.2015 20:51 |

Reitings 762
Ak, nu varbūt derētu pieminēt arī to, ka man bija pusgadu ilgs romāns ar precētu vīrieti, pirms gadiem 4 vai 5. Es tolaik pati biju brīva meitene, pirmo reizi kopš 16 gadu vecuma un izdomāju, lai jau iet. Negribu attiecības, bet ar viņu bija jautri, forši. Sekss bija fantastisks. Runājām brīvi par to, kādēļ viņš krāpj sievu. Teica vienkārši - nekā sarežģīta tur nav... kopā esam 8 gadus un vienkārši gribas kaut kādu asumiņu. Zinu, ka mājās gribu iet pie viņas un nepametīšu, bet nav tas pats, kas bija kādreiz. Attiecību ziņā viņš viņu vērtēja ļoti augstu, tieši kā sievu, bet sekss bija so so. Ļauni, bet laikam uzskatu, ka labāk jau tā un lai mazliet kaut kur kāja paslīd, lai papriecājas tas vīrietis, ja tik ļoti tas ir nepieciešams, toties laulība neizjuks un no tādas pieredzes paliks tikai stiprāka. Pēctam, kad es sāku tikties ar kādu nopietnāk, ar viņu "attiecības" pārtraucu. Sākumā viņš nelika man mieru, bet pēc gadiem 2-3 saskrējāmies uz vakariņām un bija mainījies cilvēks. Nu jau trešais bērns bija piedzimis un vīrietis bija laimīgs. Pateicās man par to, ka es viņam sakārtoju galvu un palīdzēju izspiest pēdējo "nelabo" sulu no sava vīrišķā ES. Tagad labs un uzticams vīrs, un pats galvenais... laimīgs :) Nu tā kaut kā.
22.01.2015 20:56 |

Reitings 25
Reģ: 21.10.2014
Bet kā ir ar vīriešiem, kas ir precējušies daudzus gadus? Viņiem ir ģimene, mājas, bērni.. Bet ar laiku sieva vairs tā nevilina, arī pašai noteikti vairs nav to tauriņu vēderā, kas bija gadus atpakaļ. Interesantāk taču ir izjust kaut kādas jaunas(sen nejustas) sajūtas un emocijas sākot krāpt savu otru pusi. Bet dienas beigās atgriesties mājās, kur sagaida ar siltām pusdienām un kur vienmēr būsi gaidīts. Es neesmu vīrietis, bet par šo lietu, ja tā aizdomājas, jebkuru cilvēku varu saprast.
22.01.2015 20:57 |

Reitings 745
agnese_m -Tu jau no paša sākuma zināji, ka viņš ir aizņemts un tomēr likies gultā? Es šito nesaprotu....

Par to vīrieti savādāks gadījums. Es arī lieliski saprotu, ka var būt tā rutīna, var paslīdēt kāja ilgstošās attiecībās....bet ja attiecības vēl īsti iesakņojušās! Kāpēc nevar novaldīt savu zalkti :D un pagaidīt, kamēr ir skaidrs - gribu ar šo meiteni palikt vai nē?!
22.01.2015 21:01 |

Reitings 124
Reģ: 16.01.2015
It kā sievietes nekrāptu.. :-D
22.01.2015 21:04 |

Reitings 762
Kāda man bija daļa gar to, ka viņš precējies? Krāpa jau viņš, nevis es. Mūsu "attiecības" jau no sākta gala bija apbusējs piedzīvojums. Viņš bija gandrīz 15 gadus vecāks nekā es - man bija interesanti ko tādu pamēģināt. Nezinu, nesaskatu tajā neko TIK briesmīgu. Paredzot tipisko cosmo bļauri, man tulīt teiks - bet ja tu būtu viņa sievas vietā? Nu ja būtu, tad būtu. Bet es nebiju un man nebija nekādas daļas gar to, kas notiek, kad mēs katrs atvadijāmies pēc tikšanās reizēm.
22.01.2015 21:08 |

Reitings 188
Reģ: 09.11.2014
Situācijas ir daudzas un dažādas, tā kā nekad neņemos nevienu nosodīt.
Citreiz izšķirties nereāli, tāpēc ķeras pie pēdējiem salmiņiem, citiem vienkārši ar 1 par maz, patīk adrenalīns un taureņi.
22.01.2015 21:09 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Domāju, ka nav nobriedis. Vai arī ir "kopā" tāpēc, ka attiecības attīstījušās tiktāl, ka it kā vajadzētu kaut ko tādu piedāvāt, taču būtībā jūtas kā brīvs cilvēks.
22.01.2015 21:13 |

Reitings 279
Reģ: 20.06.2013
Kāpēc nevar novaldīt savu zalkti un pagaidīt, kamēr ir skaidrs - gribu ar šo meiteni palikt vai nē?!

Tiešām nesaprotu, ko sievietes dažreiz iedomājas - ka vīrietis tur valdīsies un cietīsies, jo ...???? Tu būsi viņa nākamā sieva, vai???? Vīrietis NAV radīts, lai valdītos un sevi bremzētu - īpaši, ja viņam apkārt skaistas meitenes, kas ar viņu koķetē - viņš to vienkārši nevar!!!! Un vēl kaut ko gaidīt?? Ko? Iespējams - viņam sākumā jau likās, ka Tu nebūsi viņa īstā. Varbūt Tev pašai vajadzēja VALDĪTIES pirms likies gultā ar mazpazīstamu čali. Bet tā kā Tu to nedarīji (jo nevēlējies un tā ir Tava izvēle) tad KO? Uzreiz - pārgulēja - tagad meitene uz mūžu, ja? :-D
22.01.2015 21:54 |

Reitings 25
Reģ: 21.10.2014
Kāpēc vīrietis vispār nolemj būt attiecībās ar meiteni, ja jau attiecību sākumā....(tiekas pāris mēnešus, nekā pārāk nopietna nav) ir vēlme krāpt?

Vispār, kā var krāpt, ja pati saki, ka nekā nopietna tur nav?
23.01.2015 14:37 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Es zinu pāri, kuriem ir nopietnas attiecības jau kādus 5 gadus un no abām pusēm tur ir jūtas un ieguldījums un rūpes, bet puisis dzerstiņos, kad meitenes nav blakus, mēdz laist ar citām. Un meitene to zina. Viņš aiziet mājās, meitene viņam nodod štrušku un viss, atkal normāli dzīvo tālāk. Bet abiem ir plāni un abi daudz kopā pasāk visādas interesantas lietas, bet kā puisis tiek kojās pie draugiem, tā cauri.
Varbūt, ka tā vienojušies, lai gan... It kā stipra meitene (no Latgales puses), ar krampi, bet nu attiecībā uz šo visu liekas pēdējā lupata.
Kas zina, kas tādiem galvā un sirdī darās, otrā jau nevar ielīst. Kaut kādi neizsapņotie mačo gājieni pasprūk un tad arī krāpj.
23.01.2015 14:43 |

Reitings 252
Reģ: 22.08.2013
Pazīstu vīrieti, kuram jau ir sešu gadu ilgas attiecības. Pamest viņš savu sievieti nevēlas, jo attiecībās ieguldīts ir daudz, visam kam ir gājuši cauri. Šobrīd, pēc viņa stāstītā, viņus kopā tur tikai statuss un sajūta, ka viens otram itkā pieder, bet tas neattur viņus abus laist pa kreisi. To dara gan sieviete, gan vīrietis. Jēgu tādām attiecībām es nesaskatu, bet katram jau galvā citādāki putniņi sēž.
23.01.2015 14:48 |

Reitings 745
Kā jau teicu...es pati nenosodu un saprotu tos, kuriem ir ilgstošas attiecības, tad paslīd tā kāja. Bet ja nesen esi sācis tikties? Ja meitene liekas tā vērta, nevar pagaidīt, kamēr redz kas veidojas/ neizveidojas starp abiem? Tādā situācijā īsti nesaprotu.
23.01.2015 15:56 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
es pati nenosodu un saprotu tos, kuriem ir ilgstošas attiecības, tad paslīd tā kāja. Bet ja nesen esi sācis tikties? Ja meitene liekas tā vērta, nevar pagaidīt, kamēr redz kas veidojas/ neizveidojas starp abiem? Tādā situācijā īsti nesaprotu.

es driizak nesaprotu kaa var ilgstoshu attiecibu, laulibu laikaa kraapt. Nu pazudis asuminjsh? Atver savu muti un pasaki otram, ka sexaa trukst asuminjs, aizejat abi uz sexshopu, saperkat rotalljlietas un bus asumins. Labi, ja vairakas reizes par to runaa un ne pie kada secinajuma nepienak, tad tas ir savadaak... Kaa arii nesapratishu sievietes, kuras ir miljaakaas lomaa, tieshaam trukst briivu viirieshu?
23.01.2015 16:03 |

Reitings 762
Story, bet nejau dzīvē viss ir tik banāli. Mani, piemēram, neinteresē seksa rotaļlietas. Tas jau vairāk par kaisli un savstarpējo ķīmiju - ja tādas nav vai pieplakusi, tad diezvai gumijas dildo man starp kājām to spētu pamodināt.
23.01.2015 16:06 |

Reitings 252
Reģ: 22.08.2013
Kaa arii nesapratishu sievietes, kuras ir miljaakaas lomaa, tieshaam trukst briivu viirieshu?

Brīvu vīriešu noteikti, ka netrūkst, bet ja jau reiz tas aizņemtais vīrietis ir iepaticies un simpātijas ir abpusējas, kādēļ gan liegt sev iespēju? Protams, jāsaprot, ka tas nebūs ilgi un cerēt uz to, ka sieviete no mīļākās kļūs par kaut ko vairāk ir muļķīgi! Bet, kādēļ gan ne?!
23.01.2015 16:08 |

Reitings 762
Ha ha ha, kad tev patīk kāds cilvēks tas taču nav tādēļ, ka viņš ir brīvs vai aizņemts. Principā, ja kāds patiešām ļoti iepatīkas, tad ir pilnīgi vienalga vai viņam ir cita sieviete vai nē. Nerunāju konkrētu par sevi, bet esmu novērojusi.... tas, ka tam vīrietim ir draudzene vai sieva nenozīmē, ka viņš ir laimīgs. Ne velti mēs nedzīvojam pasakā, kur daudzi pāri šķiras un aiziet pie citiem, kurus satikusi vēl kopā esot ar bijušo.
23.01.2015 16:10 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Mīļākā nevienam nekad neesmu bijusi,

bet

atbildēšu Story, ka brīvu vīriešu trūkst. Reāli TRŪKST diemžēl

Par tēmu, kāpēc krāpj... cilvēki ir stulbi un nenovērtē neko. Es arī esmu bijusi ilgstošās attiecībās un bija laiki, kad viss bija slikti, rutīna un tā tālāk, bet tik un tā NEKAD neesmu krāpusi.
23.01.2015 16:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits